De ce sufletele avansate au probleme cu banii

De ce sufletele avansate au probleme cu banii

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 October 2018 in Spiritualitate

Sufletele avansate din punct de vedere spiritual au avut multe incarnari pe Pamant si au trecut prin mai toate spectrele existentei umane. Acum au ales sa fie voluntari, sa asiste la ascensiunea si vindecarea umanitatii. Paradoxal, aceste suflete, care vad abundenta peste tot, nu se bucura de ea.

Sufletele avansate poarta un bagaj mare de experiente. Au trecut prin perioade intunecate, prin saracie, prin abuz. Sufletele tinere reusesc mai usor sa faca bani din doua motive – primul: interesul lor pentru material este mai mare, iar al doilea: sufletele tinere au mai putine cicatrici si mai putine piedici din karma, care sa le opreasca de la abundenta.

Contrar a ceea ce stie, abundenta nu inseamna sa ai bani, case sau sa obtii tot ce-ti doresti. Sunt oameni bogati care sufera ingrozitor. Abundenta nu inseamna succesul material, dupa cum nici sa fii spiritual nu inseamna sa traiesti in saracie si mizerie. Nu este pacat sa fii bogat si multe dintre sufletele avansate trebuie sa se curate de aceasta preconceptie programata la nivel social.

Sufletelor avansate le este frica de putere. Le este frica sa nu raneasca alte suflete si sa nu fie, la randul lor, ranite. Iar aceasta frica blocheaza abundenta. Pana cand nu te vei ocupa de aceasta frica, nici mantrele, nici gandirea pozitiva nu iti vor fi de folos.

Un alt blocaj il reprezinta legamintele din vietile anterioare. Daca, de exemplu, in mai multe experiente pe Pamant ai avut viata monahala, sufletul tau nu a uitat in totalitate de juramintele de renuntare la posesiunile materiale. Si, desi aceste renuntari ti-au fost de folos in vietile respective, acum iti pun piedici. Si pana nu le identifici si nu te eliberezi de ele, nu vei putea trai in abundenta financiara. Pentru ca aceste juraminte te saboteaza.

O alta problema pe care o intampina sufletele avansate este ca nu sunt “cu picioarele pe pamant”. Ele se concentreaza pe chakrele superioare si mai putin pe aspectele practice de pe pamant (sa faca bani, sa obtina o educatie superioara). Pentru ele este mult mai importanta explorarea spirituala.

Paradoxal, desi sunt suflete avansate si pot avea acces la multe resurse, ele nu reusesc sa se conecteze. Pentru asta ele au nevoie de stabilitate. Numai ca aceste suflete se incarneaza in medii dificile: razboaie, conflicte, crize, lipsa iubirii. Astfel le este imposibil sa stea linistite, sa mediteze, fara sa fie apasate de traumele din celelalte vieti. In plus, ranile ancenstrale se pot mosteni de la celelalte generatii si astfel energia lor sa le impiedice sa faca loc luminii si bucuriei in viata lor.

Terapiile conventionale, legea atractiei nu prea functioneaza la sufletele avansate, ceea ce le genereaza o noua frustrare (de ce la altiimerge si la mine nu). Numai o conectare profunda cu sinele interior poate duce la ruperea blocajelor. Vizualizarea si rugaciunea functioneaza mai bine in cazul lor decat meditatia. Cheia este sa se conecteze profund cu sinele superior.

Autor: Inga Nielsen

Inga Nielsen este maestru Reiki si detine o diploma de masterat in Sanatate Publica. Ea a descoperit mai multe lucruri despre conectarea profunda cu sinele superior in calatoriile sale de vindecare. Iar acum asista oamenii in cresterea vibratiilor si ascensiunea spirituala.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!