De ce se schimbă viața noastră la fiecare 7 ani

De ce se schimbă viața noastră la fiecare 7 ani

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitateSpiritualitateViata

Trecem prin schimbări majore la fiecare 7 ani. Așa cum se schimbă anotimpurile, trecem prin diferite etape ale vieții. Ca o linie care începe cu nașterea noastră și se termină cu moartea noastră. Durează 70 de ani până când linia se închide într-un cerc. Acest drum al vieții poate fi împărți aproximativ în 10 părți.

Primul ciclu (0-7 ani)

În primii șapte ani din viață, copilul este complet concentrat asupra sa. Întreaga lume se învârte în jurul lui, deoarece întreaga sa familie face tot posibilul pentru a-i face pe plac. Dacă la un moment dat nu reușesc, atunci copilul începe să plângă, primind astfel ceea ce își dorește. În această perioadă a vieții, copilul este foarte egoist și complet mulțumit de el însuși.

Al doilea ciclu (7-14 ani)

După șapte ani, copilul încetează să se concentreze doar asupra lui și are multe întrebări despre lumea din jur. El își obosește părinții cu o grămadă de întrebări diferite, și are dorințe ciudate. Copilul devine un filozof sau om de știință care ar vrea să știe cum funcționează totul în această lume.

El poate desface o jucărie pentru a înțelege cum funcționează sau poate diseca o insectă pentru a afla ce este înăuntru. Copilul este interesat de alți copii, dar numai de genul său ( băiat / fată ).

Ciclul 3 (14-21 ani)

După paisprezece ani, copilul își dezvoltă interesul pentru genul opus ( fată / băiat ). Băieții și fetele se gândesc la dragoste și adesea au vise dominate de iubire. Dorința de a avea pe cineva apare, iar copilul ajunge în cele din urmă la maturitate.

Al 4-lea ciclu (21-28 ani)

Până la vârsta de 21 de ani, dacă totul a decurs bine, bărbații și femeile își schimbă atenția și încep să fie interesați de altceva în afară de iubire. Devin ambițioși și se străduiesc să obțină bogăție materială și succes. Atrași de putere și prestigiu, bărbații și femeile se luptă pentru a le obține.

Al cincilea ciclu (28-35 ani)

La douăzeci și opt de ani, în sfârșit ne dăm seama că nu putem obține tot ce ne dorim. Ne dăm seama că există dorințe care nu pot fi îndeplinite și, prin urmare, începem să visăm la altceva. Începem să ne străduim să avem confort și stabilitate în loc să urmărim obiective ambițioase. Vine un moment în care nu mai stăm fără griji. Începem să economisim bani, ne gândim la cumpărarea unei case și că este timpul să ne întemeiem o familie.

Ciclul 6 (35-42 ani)

La treizeci și cinci de ani, energia noastră atinge apogeul. Am trecut de jumătate din cercul nostru de viață și, din acel moment, totul începe să scadă. Excludem acele lucruri care ne consumă timpul inutil și începem să ne orientăm spre tradiții, și să fim interesați de metafizică și religie. Trăind în trecut, devenim conformiști. Încetăm să ne mai temem de reguli, ne străduim să devenim mai disciplinați și plini de control.

Ciclul 7 (42-49 ani)

Începem să dezvoltăm boli psihice și fizice. Părul nostru devine cenușiu și începe să cadă, iar ridurile apar pe pielea noastră. Această perioadă este considerată începutul recesiunii și ne gândim serios la semnificațiile religioase. Simțim nevoia să ne supunem unei forțe superioare și divine.

Al 8-lea ciclu (49-56 ani)

Din acest moment, începe o perioadă de declin. La această vârstă, mulți bărbați se simt vinovați, deoarece societatea se așteaptă ca aceștia să joace un rol activ și încep să li se pară că nu au calitățile cerute.

Al 9-lea ciclu (56-63 ani)

La vârsta de cincizeci și șase, pierdem din nou interesul pentru alte lucruri și începem să ne concentrăm asupra noastră. Reflectăm asupra descoperirii adevărului etern, după ce am pierdut contactul cu lumea din jurul nostru. Devenim ceea ce eram în copilărie, dar de data aceasta cu cunoștințe bogate și experiență. De asemenea, începem să ne gândim la moarte, dorind să o întâlnim calm.

Al 10-lea ciclu (ultimul)

La 70 de ani, ne pregătim pentru moarte. Așa cum este nevoie de nouă luni pentru ca un făt să se dezvolte în interiorul uterului, o persoană începe să simtă prezența morții cu nouă luni înainte de moarte.

Acum omul a ajuns la capătul liniei și a închis un cerc, și o ia de la început, comportându-se ca un copil!

Acesta este ciclul natural al vieții.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!