De ce persoanele cu grupa de sânge 0 sunt atât de unice

De ce persoanele cu grupa de sânge 0 sunt atât de unice

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2021 in CuriozitățiSanatateStiinta

Grupa de sânge 0 este principala grupă de sânge a strămoșilor noștri, care erau prădători pricepuți și puternici. Persoanele cu acest tip de sânge joacă în continuare roluri importante în orice societate. Conducerea, implicarea în problemele societății, energia și capacitatea de a rămâne concentrat se numără printre cele mai bune calități ale persoanelor cu grupa sanguină zero.

Pot fi puternici și productivi. Cu toate acestea, atunci când se află sub stres, pot deveni furioși, hiperactivi și impulsivi. Dieta slabă, lipsa activității fizice, obiceiurile nesănătoase și nivelurile crescute de stres le fac mai susceptibile la procesele metabolice adverse, inclusiv rezistența la insulină, scăderea funcției tiroidiene și obezitatea. Pe de altă parte, moștenirea genetică le oferă posibilitatea de a fi sănătoși, productivi, de a avea o viață lungă și de a fi optimiști.

Ce le face unice pe aceste persoane?

Datorită grupei lor sanguine, acestea sunt predispuse la anumite boli, cum ar fi ulcerele și disfuncția tiroidiană, astfel încât persoanele cu grupa sanguină zero au adesea niveluri scăzute de hormoni tiroidieni și iod insuficient, elementul chimic unul dintre principalele sale scopuri este reglarea hormonilor tiroidieni. Acest lucru provoacă multe efecte secundare, cum ar fi obezitatea, retenția de lichide și oboseala.

Aceste persoane au, de asemenea, niveluri mai ridicate de acid gastric decât persoanele cu alte tipuri de sânge, ceea ce duce adesea la inflamații și ulcere gastrice.

În Japonia, unde acest tip de sânge este predominant, este considerat foarte bun și a fost asociat de mult timp cu tipul de caracter. Acolo vă poate întreba chiar și despre grupa de sânge la un interviu de angajare! Persoanele cu grupa de sânge 0 sunt cel mai adesea descrise ca fiind responsabile, dedicate, organizate, concentrate, conștiincioase și practice.

Se crede că sunt capabili să se orienteze mai bine și că sunt chiar mai buni la gândirea logică decât persoanele cu o altă grupă de sânge. Se crede, de asemenea, că acest lucru se datorează faptului că strămoșii lor erau vânători care au trebuit să observe și să evalueze în mod corespunzător mediul pentru a supraviețui.

Stresul poate fi cauzat de furia excesivă și hiperactivitate. Persoanele cu acest tip de sânge sunt mai predispuse la un comportament distructiv atunci când sunt prea obosite, deprimate sau plictisite. Aceasta poate include jocurile de noroc, căutarea de emoții, asumarea riscurilor și impulsivitatea.

Ar trebui să evite cofeina și alcoolul. Cofeina poate fi deosebit de dăunătoare datorită nivelurilor crescute de adrenalină și noradrenalină, a căror cantitate este deja ridicată la persoanele cu acest tip de sânge.

Sportul este deosebit de important pentru ei, deoarece are un efect relaxant asupra întregului corp. Mai mult decât oricare altă grupă de sânge, grupa de sânge zero are nevoie de activitate fizică pentru a menține sănătatea și stabilitatea emoțională. Este necesară o activitate fizică regulată de trei până la patru ori pe săptămână.

Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să faceți exerciții aerobice timp de treizeci până la patruzeci și cinci de minute de cel puțin patru ori pe săptămână.

Stabiliți planuri clare pentru obiectivele dvs., indiferent dacă sunt pentru an, o lună, o săptămână sau o zi, pentru a evita reacțiile impulsive. Introduceți treptat aceste modificări ale stilului de viață.

Mâncați întotdeauna în timp ce stați la o masă, chiar și atunci când mâncați o gustare la 10 dimineața sau la patru după-amiaza. Mestecați încet și calm.

Evitați să luați decizii importante sau să cheltuiți bani atunci când vă aflați sub stres. Dacă sunteți supraponderal, aveți nevoie de mișcare. Este recomandat să faceți de la treizeci până la patruzeci și cinci de minute de exerciții aerobice, de cel puțin patru ori pe săptămână.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!