De ce oamenii răi trăiesc mult timp?

De ce oamenii răi trăiesc mult timp?

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2023 in CuriozitățiLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Îmi place foarte mult să observ oamenii. Îmi place să comunic cu ei. Aparțin tipului de persoană care zâmbește în mod constant și poate începe o conversație oriunde: în saună, la piscină, la coadă, în aeroport.

Recent, am ajuns la concluzia că oamenii răi trăiesc mult timp, în timp ce cei buni ne părăsesc rapid. Această concluzie am tras-o observând oamenii din jurul meu. Ca să evit criticile, voi explica de ce am ajuns la această concluzie.

În blocul vecin locuia o doamnă, cea mai bună persoană, care la 70 de ani a murit în doar 4 luni din cauza unei boli incurabile. Foarte trist!

Mama mea nu a trăit până la 70 de ani, a fost și ea o femeie foarte bună, niciodată nu s-a certat cu nimeni, niciodată nu a fost în conflicte.

Mulți oameni buni au plecat în lumea de dincolo foarte devreme.

În cercul meu de cunoștințe, am și mulți oameni răi, dar care trăiesc mult timp. Parcă se hrănesc cu energia altora și se încarcă pe seama suferinței lor.

Unchiul prietenei mele are 84 de ani, este foarte neplăcut și rău, suferă de demență, dar prietena și soțul ei îngrijesc de el, pentru că nu au pe nimeni altcineva. El le răspunde zâmbind: “Da, voi trăi mai mult ca toți”.

Cred că într-adevăr ar putea să trăiască mai mult ca toți. A băut tot sângele lor, le-a epuizat nervii, dar el este fericit și mulțumit.

Pot aduce multe astfel de exemple.

În casa noastră, mama și fiica au locuit împreună. Mama era toxică până la extrem, iar fiica a avut grijă de ea. Mama a murit, iar fiica a plecat după ea în doar o lună. Mama avea 92 de ani, iar fiica 50 de ani.

Ieri am văzut accidental un articol despre vampirii energetici.

În acel articol, o femeie povestea despre mama ei. Ea și fratele ei au fost crescuți de bunică.

– Mama s-a prefăcut toată viața că este bolnavă, a avut sănătatea șubredă, a mers în fiecare an la băi pentru odihnă. Bunică ne-a crescut, a cumpărat alimentele pentru casă, a gătit, a dus greul și a continuat să lucreze, nu s-a păzit și a murit la 65 de ani. În schimb, mama s-a poziționat astfel încât a pretins că este bolnavă, și-a îndreptat toată energia negativă asupra soacrei și a trăit ca o regină toată viața. Acum are 83 de ani și este o femeie într-o stare destul de bună de sănătate, dar încearcă să îmi consume energia, așa cum a făcut-o toată viața cu bunica. Dar eu nu mă las, o pun la locul ei imediat. După ce comunic cu ea, mă simt ca o lămâie stoarsă, fără energie, cu dureri de cap.

Poate că într-adevăr există oameni care se hrănesc cu energia altor oameni și trăiesc mult timp în urma acestui obicei.

Din curiozitate, am verificat statisticile și se pare că oamenii răi trăiesc într-adevăr mai mult. Experții spun că furia provoacă activitate, iar aceasta crește capacitatea de viață și prelungește viața.

Oamenii buni își inhibă emoțiile negative, ceea ce poate duce la probleme cardiovasculare, în timp ce oamenii răi se eliberează de negativ, aruncându-l în afara lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!