De ce nu esti fericita? Rafturile cu fericire si bucurie sunt prea sus pentru tine?

De ce nu esti fericita? Rafturile cu fericire si bucurie sunt prea sus pentru tine?

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 September 2018 in De Suflet

Realitatea noastra este creata prin credinte si idei inconstiente, iar majoritatea favorizeaza separarea, conflictul si lipsa. Exista o sursa pentru toate acestea si se poate gasi in partea de umbra a psihicului nostru, care alimenteaza prin ganduri si emotii acea realitate.

Ne dorim una sau alta, insa reusim sa ne aliniem cu acea frecventa vibrationala? Cu alte cuvinte, dorim prajitura cu frisca si o cerem in fata standului cu produse de ingrijit corpul.

Desigur ca eforturile noastre in a obtine ce vrem se vor ingreuna cata vreme cat nu vom alege o alta cale ca sa atingem frecventa a ceea ce ne dorim. Universul este abundent, generos si ne arata de fiecare data ce avem de schimbat, unde avem de lucru.

Primul pas este sa facem pace cu noi si sa nu ne mai invinuim pentru nimic. Nici pe noi, nici pe ceilalti. Apoi sa ne acceptam responsabilitatea pentru viata noastra, pentru cuvintele, gandurile, emotiile si faptele noastre. iar apoi sa vrem sa fim dispusi sa analizam ce se intampla.

Suntem provocati sa schimbam gandurile si sa intelegem aspectele de umbra, transformandu-le in lumina, fara sa ne mai simtim neputinciosi, abandonati de Dumnezeu sau in totala rezistenta fata de ceea ce vrem. Si asta inseamna ca desi stam cu un picior pe acceleratie, piciorul de pe frana actioneaza mult prea des, eventual se lipeste acolo.

Rezistenta exista in noi prin acele convingeri opuse a ceea ce ne dorim. Si pana nu intelegem care sunt acestea si nu ne vom elibera de ele, vom continua sa inotam contra curentului si sa obosim.

Ingerasii ne recomanda sa urmam pasul bucuriei si al iubirii, cele mai potrivite cai nu numai pentru manifestarea dorintelor, ci si pentru a fi adoptate ca stare de a fi. Cand nu putem face acest lucru este pentru ca ramanem agatati in realitatea creata, asa cum e ea, chiar daca nu ne place, prin gandurile si emotiile noastre. Si desi ne dorim altceva, raftul cu bucurie si iubire e prea sus pentru noi, iar mintea ne convinge ca e inutil sa ne imaginam ca am putea sa „crestem” pana acolo.

Nu te astepta sa construiesti totul intr-o secunda pe bazele iubirii si bucuriei, cand nu le-ai dat credit pana acum. Ai depistat cate bombe ascunzi in faldurile subconstientului, bombe gata sa explodeze fundamentele firavelor constructii incepute? Niciodata nu e traziu, iar pasii bucuriei si ai iubirii te asteapta cuminti sa-i folosesti…

Cum putem totusi intra pe frecventele lor, in asa fel incat sa ne aliniem vibrational cu ce ne dorim? Prin alegerile noastre. Prin conectarea cu momente care ne aduc emotii frumoase, de bucurie, iubire. Prin deschiderea portilor care ne-au conectat cu acele energii de frecventa inalta, care ne-au trezit bucuria de viata, pasiunea.

Exista in viata momente cand ai fost fericit? Cand te-ai simti iubit sau cand iubirea te-a vizitat? Conecteaza-te cu ele, ele iti folosesc drept suport al manifestarii a ceea ce vrei. Dar iti este clar ce vrei? Fa-ti din recunostinta un aliat si constientizeaza-ti gandurile care te coboara de pe frecventa dorita si alege din nou. Observa-ti obiceiurile. Ia aminte la oglinzile-oameni din viata ta, precum si convingerile care se bat cap in cap cu ceea ce iti doresti. Mentine concentrarea pe ceea ce vrei, si nu pe ceea ce nu vrei. Si nu in ultimul rand, mediteaza. Te ajuta sa ajungi in spatiul in care totul devine posibil, dar si sa rezolvi misterul a ceea ce esti cu adevarat. O fiinta spirituala in forma fizica. Raspunzand apelului inimii de a trai inspirat, adevarul, abundenta, te aliniezi scopului si sensului, creand o realitate dincolo de cele mai frumoase asteptari. Spre binele tau, precum si al celor din jurul tau.

Asa ca, drag Suflete, alege bucuria. Las-o sa-ti fie ghid. Culege iubirea, recunostinta si traieste fericirea ca stare, magnetizand astfel ceea ce iti doresti.

Acest mesaj angelic ca este oferit cu iubire si binecuvantare!

Sursa: medicinasufletului

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!