De ce nu ar trebui o soție să tundă părul soțului ei

De ce nu ar trebui o soție să tundă părul soțului ei

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2021 in FrumuseteSfaturiSpiritualitateSuperstitii

Unele femei își tund soții singure acasă. Este mai convenabil așa, mai rapid și soțul nu mai trebuie să se programeze nicăieri. Cu toate acestea, credințele și superstițiile populare interzic strict unei soții să tundă părul soțului ei. Potrivit credinței populare, o soție nu ar trebui să-i tundă părul soțului. De unde a venit această credință și de ce există încă, vom vorbi în acest articol.

Se știe că tunsoarea unui bărbat este mult mai puțin complicată decât cea a unei femei. Bărbații pot fi pur și simplu tunși cu o mașină electrică, fără prea multe pretenții, iar această procedură este familiară multor soții.

Se spune că, tundându-și soții singure, soțiile observă că în familie au loc schimbări care nu aduc fericire în familie, așa cum a fost înainte. Soții nu mai acordă atenție soțiilor și uită, s-ar părea, de lucruri foarte importante.

Oamenii credeau că forța vieții unui bărbat se află în păr și dacă soția lui o întrerupe, atunci îl poate pierde. Astfel, dacă un bărbat este tuns de un frizer sau de o altă femeie, în afară de soție, atunci acest lucru nu îi va dăuna bărbatului, deoarece energia bărbatului este capabilă să se „ascundă” în interior față de străini.

Dar dacă soția tunde părul soțului, atunci din cauza încrederii soțului în soția sa, acesta se relaxează și își poate lua rămas bun de la energia biologică acumulată, experiența spirituală și intuiția.

Superstițiile spun că, dacă îi tunzi părul soțului, atunci certurile și scandalurile devin mai frecvente în casă. Începutul unei cerți poate fi chiar și o tunsoare care nu îi va place sau răceala aparentă a soției în timpul unei tunsori.

Soțul poate face o remarcă urâtă cu privire la faptul că frizerul tunde mai repede și mai frumos. Soțiile se simt jignite în acest sens și de aici, probabil, apare un scandal în familie.

Mai există o superstiție conform căreia o soție care îi tunde părul soțului îl lasă fără câțiva ani din viața sa și cu cât o face mai des, cu atât mai devreme va deveni văduvă.

Dacă o femeie crede în superstiții, atunci cel mai bine ar fi să-și trimită soțul la un salon de înfrumusețare, unde un frizer se va ocupa de părul acestuia. Și astfel poate decide singur ce model își dorește. Iar dacă frizura nu va fi reușită, nu va avea motiv să o certe pe soție!

Și, bineînțeles, asigurați-vă că verificați calendarul lunar al tunsorilor, deoarece ziua potrivită pentru mers la tuns este o garanție nu numai a părului sănătos, ci și a păcii familiei, a sănătății și chiar a bunăstării financiare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!