De ce este bine să ai o pisică în casă – puterea pisicilor

De ce este bine să ai o pisică în casă – puterea pisicilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Să ai o pisică în casă a fost întotdeauna un lucru bun. În antichitate, acest animal nu era doar un animal de companie sau un talisman de noroc: în unele culturi, era o zeitate. Experții au vorbit despre beneficiile pe care pisicile le aduc stăpânilor lor.

Ei spun că o pisică este un mare talisman pentru fericire, dar nu doar genul și culoarea ei sunt importante. Experții notează că este foarte important să să îi puneți un nume corect, astfel încât să aducă fericirea casei.

Beneficiile pisicilor pentru casă și proprietar

Pisicile sunt minunate în ameliorarea stresului și vă ajută să fiți mai fericiți. Studii statistice simple au arătat că persoanele care au pisici devin mult mai fericite și se bucură mai mult de viața lor.

Pisicile tratează depresia. Conform sondajelor, aproximativ 70% dintre oameni, după ce au interacționat cu pisicile, au observat o îmbunătățire a dispoziției și o scădere a gândurilor depresive.

Somn mai liniștit. Pisicile ajută proprietarii să aibă un somn mai lung și mai liniștitor. Sondajele arată că aproximativ jumătate dintre oameni se simt mult mai liniștiți când animalul lor de companie doarme lângă ei.

Energia pisicilor

Pisicile alungă spiritele rele. Animalele de companie de culoare neagră fac tot posibilul pentru a realiza acest lucru. În casa în care trăiește pisica, este puțin probabil să te trezești din lovituri și foșnituri de neînțeles. Spiritelor nu le plac animalele de companie pentru că le văd și le simt.

Pisicile aduc noroc. Energia lor are un efect benefic asupra norocului tuturor membrilor familiei. Pisicile tricolore sunt deosebit de puternice în această privință.

Pisica reglează energia casei, astfel încât să existe mai multă armonie în ea. Acolo unde există o pisică, atmosfera devine întotdeauna mai liniștită și mai caldă din punct de vedere emoțional.

Pisica simte vibrații energetice și poate înțelege starea de spirit a unei persoane în funcție de biocâmpul său. De aceea pisicile vin adesea la noi când plângem, când ne simțim rău și suferim.

Superstiții asociate pisicilor

A vedea o pisică în vis este bine. Așteptați-vă la noroc în afaceri și în perspectivă spirituală.

În Europa, există o superstiție larg răspândită: dacă o pisică strănută o dată, înseamnă ploaie, iar dacă strănută de mai mult de trei ori, înseamnă că cineva din gospodărie este bolnav.

Dacă pisica este atrasă de un  oaspete, acesta este un semn foarte bun atât pentru el, cât și pentru proprietarul casei. Aceasta înseamnă că această persoană este bună și că în curând îi așteaptă schimbări foarte favorabile.

Dacă o pisică neagră vă traversează calea, asta înseamnă ghinion.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!