De ce atunci cand credem ca am gasit persoana perfecta pentru noi, aceasta pleaca din viata noastra…

De multe ori se întâmplă că nu putem să ne salvăm de relații negative cu cei din jur – aceștia pot fi colegi de muncă sau rude. Când oamenii fac presiune asupra noastră și practic ne consumă toată energia poate fi o adevărată provocare pentru cei care vor să rămână mereu pozitivi. Mai jos vă prezentăm câteva modalități de a rămâne mereu pozitivi în mediul oamenilor negativi, dar pe care nu-i putem ignora sau să-i scoatem din viața noastră: 1. Nu pune la suflet! Se întâmplă uneori ca atunci când oamenii au anumite probleme să-și verse nervii pe cei din jur. Acest comportament vorbește despre neîncrederea în sine, despre frică și ură. Ține minte un lucru: asta e doar problema lor! Nu lua la inimă emoțiile și problemele altora. 2. Fii mulțumit pentru faptul că totul este bine. Crează o listă a lucrurilor/momentelor pentru care ești mulțumit, arată-le oamenilor că prețuiești prezența lor în viața ta și mulțumește chiar și pentru orice fleac. Mulțumirea poate să facă cale lungă, amintindu-ne că viața cuprinde mai multe, decât ceea ce se află în jurul nostru în fiecare zi. 3. Reamintește-ți că fiecare are drumul său în viață. Fiecare dintre noi are ce învăța de la viață. Probabil, fiecare om vine în viața noastră din anumite motive. În același timp, un alt om își realizează scopurile propuse în viață. Mulți numesc asta destin. S-ar putea să vezi și tu asta dacă ai privi lucrurile dintr-un spectru mai larg și vei ieși din cadrul gândirii limitate. 4. Consideră problemele ca fiind o posibilitate de dezvoltare personală. Schimbarea modului de gândire ne poate schimba relațiile cu cei din jur. Încet cu încetul, vei putea înțelege ce așteaptă de la tine omul de alături. Ai putea să te întrebi: Ce se întâmplă în viața acestui om de are un așa comportament? Fiecare dintre noi trece prin perioade de îndoieli și neîncredere. Având în vedere cât de greu este să rămâi pozitiv după o criză sau o dezamăgire, cu siguranță poți să te bucuri din plin de momentele bune. Ar trebui să folosești această posibilitate, pentru a gândi cum acționează asupra ta aceste circumstanțe pozitive. 5. Petrece timpul cu tine! Găsește timp pentru a practica hobby-ul preferat, pentru a citi un jurnal, să te plimbi sau să meditezi. Acordându-ți mai mult timp liber, vei simți schimbări minuntate în dispoziția și relațiile tale. Mulți oameni nu prețuiesc momentele petrecute în singurătate. Chiar dacă petreci acest timp, de la început fiind supărat pe cineva, fă un pas pentru ați schimba gândirea, pentru ca gândurile tale să ia o direcție pozitivă. Când îți acorzi timp pentru gândire, îți oferi posibilitatea de a găsi soluții problemelor.
Publicitate

“Recunoștința este o atitudine care ne conectează la o sursă a abundenței. Și cu cât ești mai recunoscător, cu atât ești mai aproape de creator, de arhitectul universului, de profunzimea ta spirituală. Este o lecție fenomenologică.” – Bob Proctor

Mulți oameni spun că nu pot explica ce se întâmplă atunci când întâlnesc o anumită persoană și se simt atât de apropiați de ea și se înțeleg atât de bine, de parcă s-ar cunoaște de 1000 de ani.

Există un motiv pentru care Dumnezeu trimite unele persoane în viața noastră, și apoi le lasă să plece.

Noi unităm că Dumnezeu face lucrurile în așa fel încât să ne apropiem de unii oameni, pentru că avem nevoie de ei să învățăm câte ceva de la ei chiar în momentul acela. Ei ne învață lecții importante sau ne ajută să ne descoperim pe noi înșine.

Există un motiv pentru care Dumnezeu ne scoate oameni pentru care să ne bată inima mai tare când îi întâlnim și ne înțelegem cu ei mai bine decât cu orice altă persoană. Este important în viața noastră ce fel de oameni atragem lângă noi, aceasta este frumusețea sorții.

Dumnezeu ne trimite în calea noastră întotdeauna oamenii de care avem nevoie în perioada respectivă. El întotdeauna ne dă răspunsurile la întrebările pe care ni le punem în interiorul nostru.

Trebuie să ne apropiem de acești oameni, pentru a ne ajuta să ne descoperim pe noi înșine, să găsim ”luminița de la capătul tunelului” în momentele dificile.

Problema este că noi în cele mai multe cazuri încercăm să ținem acești oameni lângă noi, dar ei au altă menire. Acești oameni nu îi întâlnim să stea lângă noi o viață întreagă, Dumnezeu îi scoate în drumul nostru pentru o perioadă scurtă, să ne ajute să înțelegem acei oameni care vor sta lângă noi toată viața.

Publicitate

Nu trebuie să ne întristăm când acești oameni pleacă de lângă noi, trebuie să înțelegem că soarta nu ar lua de la noi ceva frumos, trebuie doar să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă. Dacă persoana respectivă ar rămâne cu noi, atunci s-ar strica frumusețea aceastei legături și lucrurile nu ar avea sens.

Este important să știm că există oameni care vor fi lângă noi doar o perioadă scurtă, doar cât avem nevoie de ajutorul lor.

Poate că acești oameni sunt niște îngeri, care sunt trimiși în viața noastră, pentru a ne vindeca sufletul și să devenim oameni mai buni. Când li se termină această menire, ei vor dispărea din viața noastră, pentru a ajuta și alți oameni.

Poate că acești oameni ne vor învăța să renunțăm la trecut, să ne vindecăm sufletul și inima.

Atunci când ne vom întâlni cu persoanele care sunt menite să fie cu noi toată viața, vom știi, pentru că vom înțelege diferența dintre oamenii care îți ating mâna și cei care îți ating sufletul!

“Atunci când ai încredere în tine nu ai nevoie să convingi pe nimeni de nimic. Atunci când eşti mulţumit de tine nu ai nevoie de aprobarea altora. Atunci când te accepţi aşa cum eşti, întreaga lume te va vedea şi te va accepta.” – Laozi

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!


Publicitate


Alte Articole