De ce ar trebui să te bucuri atunci când ești tratat cu nedreptate

De ce ar trebui să te bucuri atunci când ești tratat cu nedreptate

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 October 2023 in CuriozitățiDe SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Dacă ești tratat în mod urât, dacă ești atacat, dacă cineva încearcă să-ți facă rău, acesta este un motiv de bucurie. Acum voi explica de ce.

Dacă ești atacat fără motiv, înseamnă că faci ceva corect și util în viață, iar forțele întunecate nu sunt deloc mulțumite de asta. Acestea preiau controlul asupra oamenilor slab energetic și acționează prin ei. Așadar, bucură-te. Ești pe drumul cel bun.

Oamenii înțelepți spun că dacă alții bârfesc despre tine, înseamnă că acei oameni îți preiau karma. Nu degeaba se spune “a bârfi”. Tu te cureți, iar bârfitorii preiau totul, toate lucrurile rele.

Atunci când cineva neagă ceva categoric, judecă sau încearcă să arate cât de bun este, viața îl pune în situații în care se confruntă cu ceea ce a negat sau criticat. Deci, dacă ești criticat și judecat constant – bucură-te. Curând îl vei vedea pe critic și judecător în aceeași situație, dar va fii mult mai rău pentru el.

Așa funcționează această lege. Cei care cred că știu totul vor provoca viața să-i verifice, să vadă dacă este adevărat. Până acum, niciunul dintre ei nu a trecut examenul cu brio.

Dacă atacurile asupra ta nu încetează și nu te poți apăra, bucură-te. Îți vor fi de folos. Cum a spus mătușa mea: nu împiedica oamenii să se prezinte într-o lumină proastă. Nu toți oamenii din jur sunt răi. Cei inteligenți vor înțelege ce se întâmplă, iar restul nu merită atenția ta.

Există o lege a compensației. Dacă ai pierdut ceva, vei primi ceva în schimb. Dacă ți se face rău, bucură-te. Ești pe cale să primești o răsplată. Cu cât mai mult rău ți se face, cu atât mai valoroase vor fi recompensele.

În tot ceea ce se întâmplă există un sens. Fie că este o lecție, un test, o compensație pentru acțiunile tale greșite sau un avânt către fericire. Cu cât treci mai demn prin aceasta, cu atât viața ta va fi mai bună.

Conștiința și înțelegerea îți vor aduce întotdeauna beneficii. Așadar, bucură-te. Vei câștiga puncte albe pentru karma ta și îi vei irita pe cei răutăcioși. Desigur, e o glumă. Dar în fiecare glumă există un sâmbure de adevăr.

Dacă lumea vorbește constant despre tine și nu te lasă în pace, bucură-te. Ești un idol, chiar dacă unul “negativ”. Asta nu mai contează. Ți-au dedicat viața lor. Din cauza ta, au renunțat la anumite plăceri, și-au sacrificat timpul personal pentru a vorbi despre tine. Ziua lor începe și se termină cu tine. Ești stăpânul gândurilor lor. Asta e minunat!

Viața este aranjată foarte armonios, logic, rațional și înțelept. Chiar dacă acum nu vezi anumite piese și nu înțelegi de ce se întâmplă lucrurile într-un anumit fel, nu e o problemă. Dacă te bârfesc, relaxează-te și ai încredere în înțelepciunea primordială a vieții. Într-o zi, totul va deveni clar și totul va reveni la locul său.

Dacă cineva își varsă mânia asupra ta, te inundă cu venin, nu te întrista. Știi cum se simte arsura stomacului sau când înghiți ceva prea acru? Simți o durere și o arsură în interior, nu-i așa? Așa se simt dușmanii tăi, plini de venin până la refuz. Deci, indiferent cât rău îți fac, ei își fac mai mult rău. Fii compătimitor. Amintește-ți că ei se simt mai rău decât tine.

Tot ceea ce vine de la noi se întoarce la noi, într-o formă sau alta. Datoriile neachitate tind să acumuleze dobânzi. Dacă cineva te-a jignit nu înseamnă că trebuie să răspunzi cu răutate. Nu funcționează așa. Totul se întoarce.

Toate dorințele, blestemele, acțiunile, cuvintele. TOTUL. Așadar, dacă ești jignit, nu răspunde. Un mare înțelept a spus: “Cum te tratează oamenii este karma lor. Cum reacționezi este karma ta”. Deci, nu acumula dobândă. Lasă-i pe cei care te rănesc să își plătească datoriile cu nedreptatea lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!