De ce ar trebui să porți o brățară cu fir roșu cu 7 noduri?

De ce ar trebui să porți o brățară cu fir roșu cu 7 noduri?

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

În ziua de zi, brățara cu fir roșu este un accesoriu pe care îl are aproape toată lumea. Unii oameni o poartă pentru a se proteja de rău, de deochi, iar alții pentru bogăție, deoarece aduce noroc.

Iată motivele pentru care este bine să ai o astfel de brățară, câte noduri este bine să aibă și pe ce mână trebuie purtată:

De ce este bine să aibă 7 noduri?

Cabala, ca doctrină a revelației divine găsite în cărțile sacre ebraice, acordă multă atenție numerologiei. În cele din urmă, simbolurile sub formă de numere poartă cheia cunoștințelor secrete care ajută oamenii în toate categoriile sociale.

Potrivit Cabalei, numărul 7 simbolizează inspirația și transformarea. Acest număr simbolizează și așa-numitul canal al puterii (eternitatea). Din aceasta se dovedește că legendarul fir roșu cu șapte noduri stabilește o legătură cu lumea ta spirituală, reprezentând un scut solid în calea tuturor relelor, gândurilor impure și invidiei negre care pot dăuna.

De ce este bine să ai o astfel de brățară?

Unii oameni încep să-și pună șapte dorințe, în timp ce leagă nodurile sau fac promisiuni pentru ei înșiși pentru fiecare nod. Acest lucru nu face decât să reducă norocul adus de firul roșu și să facă persoana mai vulnerabilă.

Este posibil să fi văzut brățări similare în magazinele de bijuterii. Acestea sunt, într-adevăr disponibile în fiecare magazin de bijuterii, decorate cu diverse pandantive din aur și tot felul de decorațiuni. Conform învățăturilor Cabalei, nu ar trebui să decorezi firul roșu cu mărgele sau simboluri ale altor religii. Trebuie să te ții de credința ta și să încerci să îți menții pacea interioară.

Firul roșu trebuie legat pe mâna stângă

Cel mai bine este ca brățara să fie legată pe mână de către cineva apropiat, dar nu trebuie să fie o rudă. Astfel, brățara va atrage binele și norocul asupra ta și te va ferii de energiile negative.

Nodurile se pot face atât pe lungimea brățării, cât și la capătul ei. Cu alte cuvinte, nodurile se pot face în momentul legării brățării, dacă nu vrei să fie pe lungime.

Poți încerca să realizezi această brățară chiar acasă, este foarte simplu și are efecte uimitoare asupra ta. Desigur, nu toată lumea va crede în norocul adus de această brățară, deoarece unii nu cred în general în superstiții, iar alții au alte credințe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!