Dacă veți rămâne fideli valorilor voastre și stării de iubire din inimă, veți atrage acei oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi.

Dacă veți rămâne fideli valorilor voastre și stării de iubire din inimă, veți atrage acei oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 April 2023 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

În ceea ce privește oamenii toxici care vă provoacă emoții sau reacții negative, este important să știți că ei sunt influențați de energia și undele pe care le emanați. Prin urmare, sub influența lor, gândurile distructive ale oamenilor toxici încep să iasă la suprafață.

Ei ar putea începe oricând procesul de purificare, dar din cauza negării cu mintea și a frecvențelor joase pe care le au, transformarea unor astfel de suflete poate dura mult timp, poate chiar o viață întreagă, deoarece lecțiile și programele sunt păstrate în ADN-ul spiritual și trec în viața următoare.

Pentru cei care își anulează karma acum, nu va mai exista niciun ciclu karmic de încarnări, putem spune că aceasta este ultima încarnare pe Pământ. Va rămâne karma zilnică, ca o legătură de cauzalitate a acțiunilor pe care le faceți, iar karma din viețile anterioare și din sângele familiei se anulează acum prin:

  • conștientizarea independentă a gândurilor distructive;
  • eliminarea lor ulterioară prin urmărirea declanșatorilor în viața reală;
  • dezvoltarea conștientă a unui alt model de comportament sau de reacție la declanșatori.

Acestea sunt aceleași gânduri care vă împiedică să vă puneți fericirea și dorințele pe primul loc. Pentru a putea face o schimbare, trebuie să treceți printr-un proces de transformare a aspectelor întunecate și a gândurilor distructive, astfel încât să rămâneți într-o poziție de observator în timp ce experimentați situații de viață și relații cu alți oameni.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă dezactivați emoțiile, ci să căutați cauza emoțiilor negative în interiorul vostru, adică să urmăriți reacția voastră la stimuli externi și să identificați ceea ce vă face să reacționați negativ.

De exemplu, dacă aveți o atitudine agresivă față de cei care se comportă inadecvat în locurile publice, acest lucru nu înseamnă neapărat că vă doriți același lucru. Cauza poate fi faptul că nu vă acordați destulă libertate, că ignorați negativitatea care vine îndreptată spre voi sau că nu îi aduceți la răspundere pe cei care încalcă regulile spațiului personal.

Deoarece ați ignorat nevoile voastre de odihnă sau de exprimare a opiniilor sau dorința de a fi singuri cu voi înșivă pentru o perioadă lungă de timp, acum reacționați negativ la tot ce este o sursă de zgomot sau comportament inadecvat.

Cauza nu este în ceilalți, ci în voi, prin urmare, sarcina voastră este să vă dați seama de această cauză profundă în interiorul vostru și să începeți să respectați nevoile voastre, fie că este vorba de izolare sau de socializare prin interese comune.

Atunci când vă dați seama de declanșatorul problemei și începeți să compensați deficitul din viața voastră care a atras această iritare, veți înceta să fiți deranjați de ceea ce părea intolerabil înainte. Abia apoi, spațiul vostru înconjurător se va reconstrui astfel încât cauza iritării anterioare să dispară din viața voastră sau să devină treptat mai puțin prezentă în realitatea de zi cu zi.

Mintea rațională va încerca întotdeauna să vă impună iluzia că o anumită cauză externă este motivul suferințelor voastre: “Dacă nu ar fi fost așa…, atunci aș fi reușit să…” – este o scuză tipică a unei persoane-victimă, care se află sub puterea ego-ului, care va pune întotdeauna o barieră între exterior și interior și va insufla mereu ideea lipsei de ceva.

Problema este că o astfel de gândire era acceptată în realitatea tridimensională, unde accentul era pus pe manifestarea exterioară. Acum nu se procedează la fel.

După ce veți conștientiza care sunt cauzele iritării și veți scăpa de ele, viața va începe să prindă alte nuanțe, va deveni mai frumoasă. Iar odată cu acest lucru, veți atrage în jurul vostru oameni pozitivi, care vă fac fericit.

Multă fericire vă dorim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!