Dacă renunți la așteptări și convingeri atunci Universul va începe să lucreze pentru tine

Dacă renunți la așteptări și convingeri atunci Universul va începe să lucreze pentru tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 March 2023 in Spiritualitate

Dacă eliminați toate așteptările și vă oferiți libertatea de a vă elibera de toate convingerile, atunci aceasta este exact strategia care va face Universul și timpul să lucreze pentru dvs., deoarece lumea exterioară reflectă doar starea internă.

Dacă nu vă permiteți să fiți fericiți acum, va fi imposibil să atrageți fericirea în viitor, deoarece viitorul este doar o altă linie temporală la o altă frecvență. Schimbați-vă frecvența acum, frecvența liniei temporale a „potențialului” viitor se va schimba.

Conexiunea cu sufletul și Universul nu este restabilită prin meditație sau practică, teorie, ci prin fericire. Faceți ceea ce vă oferă starea de iubire și fericire personală, atunci inima se va deschide și în timp alegerea sinelui va deveni o practică naturală în fiecare moment.

Iubirea este singurul compas corect care vă va duce sigur și precis la ceea ce are nevoie cu adevărat sufletul dvs. Mintea rațională acționează mecanic, așa că nu-i este dat să vadă imaginea de ansamblu a destinului dvs. Nu puteți ști dinainte ce are nevoie sufletul dvs., deoarece dorințele sale sunt spontane și schimbătoare.

Fericirea nu poate fi planificată.

Poți doar să o simți și să o trăiești prin eliberarea controlului, încrederea în intuiție și deciziile spontane, luate în conformitate cu impulsul primar, cu răspunsul intern. Viitorul nu poate fi spus cu precizie, deoarece îl creați singuri.

Nu există instrument sau calcul care să poată anticipa dorințele sufletului, deoarece, spre deosebire de minte, sufletul înțelege limba iubirii, care la rândul său nu are un vector sau o structură clară. Iubirea este haotică, pur și simplu există ca prezență, ca stare, ca impuls al sufletului.

Vectorul este dat de minte. Mintea rațională este instrumentul prin care oamenii au posibilitatea de a crea condițiile pentru îndeplinirea dorințelor sufletului, mai întâi sub formă de planuri mentale, apoi prin urmarea unei strategii bine gândite, dar întreaga problemă este că oamenii sunt obișnuiți să pună planul mai presus de orice, în timp ce planul are sens numai atunci când răspunde dorințelor sufletului.

Atunci când planul se opune dorințelor sufletului și este realizat doar pentru a îndeplini nominal un algoritm preconceput, atunci planul devine un obstacol pe drumul către creșterea spirituală și dezvăluirea potențialului sufletului.

Fără planificare și previziune a viitorului, mai ales la începutul călătoriei spirituale și mai ales pentru cei care sunt obișnuiți să calculeze și să controleze totul, va fi dificil să atragi ceea ce îți dorești din cauza stresului mental cauzat de lipsa planificării, deoarece acest stres va consuma multă energie.

Există suflete care trăiesc în flux din naștere sau care au ajuns deja la acest nivel de încredere totală și acceptare ca urmare a transformării spirituale. Acesta este nivelul la care ajunge fiecare suflet în cele din urmă, dar nu neapărat în această viață.

Starea de prezență sau conștientizare, satisfacția din procesul de cunoaștere a sinelui, realizat în conformitate cu impulsurile sufletului – acestea sunt cele mai înalte niveluri ale măiestriei spirituale.

Pentru cei care încep sau se află pe o cale intermediară de la raționalism la înțelegerea intuitivă a sinelui și vieții, este important să îmbine planificarea și încrederea în intuiție.

Minții îi este mai dificil să nu planifice, deoarece incertitudinea aduce frica pierderii stabilității, care este iluzorie și iluzia căreia spațiul o risipește acum prin situații imprevizibile. Astfel de situații te învață flexibilitatea gândirii.

Puteți găsi multe alte articole asemănătoare pe site-ul nostru sau pe pagina noastră. Articole despre viață, despre suflet, despre relații, despre nevoile noastre ascunse din viața de zi cu zi, pilde frumoase din care veți învăța lecții importante. Vă invităm să citiți.

Ai grijă de sufletul tău, pentru că este cel mai de preț lucru din lume.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!