Daca partenerul tau face asta, inseamna ca te iubeste cu adevarat!

Daca partenerul tau face asta, inseamna ca te iubeste cu adevarat!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2018 in Relatii

Uneori este greu să-ți dat seama de intențiile lui, mai ales dacă ești sigură de ale ta și totodată ai și sentimente.

Dragostea poate fi oarbă și uneori oamenii se mint când vine vorba de iubire. Nu vor să accepte realitatea de multe ori.

Femeile sunt sceptice la început, însă există și bărbați care iubesc mai mult decât femeile și care îți și demonstrează ce simt.

Mai jos, vei găsi o serie de semne cum că partenerul tău te iubești și astfel, vei putea în sfârșit să lași garda jos, să te relaxezi și să te bucuri de compania persoanei iubite.

1. Nu observă că ai celulită sau vergeturi. Un bărbat care te iubește sincer, va considera că ești frumoasă așa cum ești.

2. Nu îți spune ce vrei să auzi, dar îți zice ce ai nevoie să auzi. Asta înseamnă că îi pasă de tine și nu va fi o relație trecătoare.

3. Vrea să meargă la spa cu tine. Un bărbat care face orice pentru a petrece timp cu partenera sa, este un bărbat care merită totul.

Dacă partenerul tău ar fi dispus să își pună măști faciale sau să-și facă manichiura/pedichiura pentru tine, atunci trebuie să-l păstrezi.

4. Merge la cumpărături cu tine. Pentru bărbați este un calvar să meargă la cumpărături cu iubitele lor, însă dacă iubitul tău face asta, este clar că te iubește și că ar face orice să petreacă timp cu tine.

5. Nu observă femeile frumoase din jurul lui. Asta înseamnă că are ochi doar pentru tine și că nu vrea să ai vreun motiv de gelozie pentru că nu este cazul.

6. Recunoaște că îi este teamă de ceva. De obicei, bărbații nu vor să se simtă vulnerabili în fața femeii de lângă ei și de aceea evită să vorbească despre temerile lor.

Însă, există și bărbați care se deschid în fața partenerelor și care nu se feresc să spună ce simt. Acești bărbați sunt cei îndrăgostiți.

7. Vrea să-i cunoști familia. Un bărbat cu capul pe umeri nu va duce acasă niciodată o femeie cu care nu vrea să construiască un viitor, de aceea, atunci când își va dori acest lucru, înseamnă că relația devine serioasă.

8. Te include în planurile sale. Un bărbat care te iubește nu va petrece weekend-ul doar cu băieții sau cu prietenii lui, ori îl va petrece cu tine, ori te va include în planurile sale.

9. Își amintește tot ce spui, chiar dacă este nesemnificativ. se poate ca tu să uiți ce ai spus sau ce remarcă ai făcut acum 2 zile, însă partenerul tău nu are cum să uite.

10. Atunci când vă certați, își calcă pe orgoliu și își cere scuze primul. Chiar dacă nu el a greșit, nu vrea să mergeți la culcare supărați și vrea ca totul să fie bine.

11. Spune că te place mai mult fără machiaj. Dacă spune asta, chiar o spune din suflet.

12. Părerea ta contează mult pentru el. Dacă atunci când vrea să ia o decizie, chiar dacă nu te privește și pe tine, te întreabă ce părere ai sau dacă ești de acord cu decizia lui, înseamnă că are încredere în tine și că opinia ta contează foarte mult pentru el.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!