Dacă nu vă rezolvați relația cu părinții, într-o relație cu un partener vă veți distruge reciproc psihicul…

Dacă nu vă rezolvați relația cu părinții, într-o relație cu un partener vă veți distruge reciproc psihicul…

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiSfaturi

Dacă nu vă rezolvați relațiile cu părinții și traumele din copilărie, toate aceste dureri și suferințe refulate le veți arunca pe partenerii și copiii voștri. Toate aceste lucruri vor crea o viață complet diferită față de cea pe care o visați.

Veți deveni mânioși și veți țipa la partenerii și copiii voștri, veți deveni reci, veți ridica mâna asupra soției (dacă sunteți bărbat) și asupra copiilor (dacă sunteți femeie).

Veți înăbuși copiii voștri și partenerii, îi veți inhiba și îi veți priva de o viață plină, iar copiii vor fi lipsiți de bucurie, deoarece în viața voastră nu există aceste lucruri.

Doar măști, falsitate și trăirea vieții altor oameni, cu valorile și scopurile lor străine, pe care le impun asupra voastră din toate părțile. O bucurie aparentă, fericire și zâmbete care vor crea chiar mai multă dezbinare în interiorul vostru.

Veți invidia dragostea, căldura, apropierea, acceptarea, atenția, importanța, veți dori să primiți aceste lucruri, dar nu le veți primi, deoarece toate comportamentele și modalitățile voastre de comunicare vor duce la rezultate complet opuse.

Veți fi abandonați, lăsați singuri, subevaluați și vă veți distanța de toți. Viitorul vostru ar putea deveni unul de singurătate și chiar mai multă durere. Veți acumula sentimente și emoții negative care vă vor copleși ca o avalanșă imensă.

Tot ceea ce ați refulat în voi în legătură cu părinții voștri va ieși la suprafață în relațiile cu copiii și partenerii voștri. Partenerul vostru, copiii vor suferi lângă voi și cu prima oportunitate vor fugi de voi. Veți începe să-i urmăriți, să-i ajungeți din urmă și să cereți căldură și iubire. Dar nimeni nu o va oferi ușor, iar voi veți suferi văzând toate acestea.

În relații, veți distruge psihicul unul altuia, veți striga unul la celălalt, veți suferi și veți da totul din voi. Până când veți rămâne fără putere și fără dorința de a trăi sau de a face ceva în totalitate. Este înfricoșător. Atunci veți duce o existență mizerabilă, supărându-vă pe întreaga lume, pe partener și pe voi înșivă.

Veți înceta să mai aveți încredere sau să vă apropiați de cineva. Veți acumula atât de multă durere, furie, ură și iritare încât corpul va trebui să le elibereze într-un fel sau altul. Pentru că nu faceți nimic în legătură cu asta, nu lucrați cu acestea.

Corpul va încerca să se elibereze de această tensiune masivă, stres, creând o psihosomatică grea: dependențe, pasivitate, neputință, accidente, fracturi, supraalimentare, obezitate, atacuri de inimă, accidente vasculare cerebrale, hipertensiune.

Toate acestea vor duce la boli grave: ipohondrie (obsesia de boli, frica de moarte prin atac de cord, accident vascular cerebral sau altele), gânduri obsesive, tulburări de anxietate, tulburări obsesiv-compulsive, tulburări de panică, tulburări de anxietate generalizată și tulburări mai grave ale personalității. În cazurile cele mai grave, se poate ajunge și la pierderea minții (nebunie).

Copiii se vor îndepărta, deoarece nu vor putea să trăiască lângă voi. Se vor uita la alți copii și vor fi invidioși pe viața lor normală, deoarece părinții lor le-au distrus potențialul, personalitatea, mintea, sentimentele, prezentul și viitorul.

Trebuie să corectați acest comportament, să începeți să lucrați la el, chiar acum. Să faceți primii pași către recuperarea vieții voastre și a sănătății psihice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!