Daca nu are aceste calitati, nu are rost sa intri intr-o relatie cu el

Daca nu are aceste calitati, nu are rost sa intri intr-o relatie cu el

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2018 in RelatiiSfaturi

Nu incepe o relatie cu un barbat care nu are aceste 7 calitati

Fiecare persoana si fiecare relatie este diferita, iar ceea ce tie nu iti place la cineva ar putea constitui o calitate in ochii altcuiva. Insa, iata 7 calitati care nu ar trebui sa lase loc de negociere.

Integritate

Dragostea presupune si efort si doar cineva cu un caracter puternic este pregatit sa infrunte provocarile unei relatii. Cauta intr-un partener sinceritate temperata de compasiune, siguranta si abilitatea de a lua viata in piept. Partenerul tau nu ar trebui sa ia promisiunile pe care le face in gluma. Cand lucrurile merg prost, o persoana cu integritate isi asuma responsabilitatea si cauta o solutie.

Empatie

Empatia este abilitatea de a te pune pe tine in locul unei alte persoane si de a te conecta cu sentimentele sale. Inseamna compasiune, ascultare activa si abilitatea de a gasi solutii pentru probleme. Empatia poate fi invatata. Daca partenerul tau nu dovedeste empatie, explica-i exact la ce te astepti din partea sa.

Deschidere

Pastrarea secretelor, ascunderea gandurilor sau a obiceiurilor si trecerea cu vederea peste anumite circumstante dificile erodeaza rapid increderea si intimitatea cruciale intr-o relatie. Daca partenerul tau este circumspect, refuza sa discute subiecte importante sau evita intrebarile, ia-o ca pe un semn ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Moralitate

Unii oameni sunt ghidati de credinta lor religioasa si vor sa isi gaseasca parteneri care impartasesc aceleasi valori. Altii isi gasesc principiile morale in filosofie, stiinta sau observarea lumii inconjuratoare. Indiferent de trecut si de principii, o moralitate puternica este esentiala pentru o relatie sanatoasa. Persoanele cu principii indoielnice si fara etica sunt imprevizibile si nu pot fi de incredere.

Stabilitate

Stabilitatea este cruciala pentru cei care isi doresc o relatie pe termen lung. Cu toate acestea, inseamna lucruri diferite pentru fiecare. Cateva tipuri comune de stabilitate sunt stabilitatea financiara, stabilitatea la job si stabilitatea emotionala. S-ar putea sa ai nevoie de toate trei ca sa te simti in siguranta, sau s-ar putea sa le prioritizezi. Dar oamenii care nu au parte de stabilitate in viata lor au tendinta de a avea relatii instabile.

Angajament

Nu este nevoie ca partenerul tau sa te puna pe un piedestal, insa ar trebui sa isi ia un angajament fata de relatia voastra. Cu toate acestea, problemele legate de angajamente sunt extrem de comune, mai ales la inceputul relatiei. Pentru a te decide daca merita sa ii acorzi relatiei mai mult timp, ia in considerare celelalte angajamente din viata partenerului tau.

Scopuri

Scopurile sau telurile pe care le avem in viata sunt modalitatea de a ne mentine calea dreapta. Fara teluri, oamenii au tendinta de a stagna sau chiar de a regresa. Intreaba-ti partenerul unde se vede in 5 sau 10 ani. Un plan detaliat nu este necesar, dar cei care au putine scopuri in viitor au tendinta de a trai momentul si de a fi retinuti cand vine vorba de progresul relatiei. In plus, telurile voastre ar trebui sa fie compatibile.

3 tipuri de oameni care înşală. Învaţă să te fereşti

Oamenii de ştiinţă au ajuns la câteva concluzii privind înşelatul şi au făcut o listă cu câteva tipuri de persoane predispuse la adulter. Vezi care sunt cele 3 tipuri de oameni care înşală şi învaţă să te fereşti de riscuri.

Bărbaţii înalţi

Un studiu recent realizat de un site specializat pe relaţii extraconjugale IllicitEncounters.com arată că bărbaţii mai înalţi de 1,78m sunt de două ori mai dispuşi să înşele, decât cei scunzi.

Rockerii

Acelaşi site, care este numărul unu în domeniu în Marea Britanie, arată că 41% din bărbaţii înscrişi pe site-ul lor care şi-au găsit amante ascultă muzică rock. Dacă vrei un bărbat loial nevoie mare, britanicii specializaţi în adulter recomandă ascultătorii de muzică rap.

Francezii

Se spune că poporul francez este cel mai amoros neam din lume şi totul la ei este romantic şi, câteodată, chiar promiscuu. Ce să te aştepţi de la ţara Turnului Eiffel, a vinurilor rafinate şi a moulin rouge-ului? Potrivit unor studii realizate pe plan mondial de un producător de jucării erotice, 75% din francezi recunosc că au înşelat cel puţin o dată.

Potrivit unui studiu făcut pe un alt site de dating pentru oameni căsătoriţi, AshelyMadison.com, bărbaţii care înşală au peste 40 de ani, cel puţin doi copii şi lucrează ca ingineri IT, sau în producţia de software.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!