Daca faci semnul Sfintei Cruci asupra mancarii aceasta se purifica in mod real, imediat. Afla cum actioneaza rugaciunea si Sfanta Cruce asupra vietii tale

15 lucruri care te vor face din nou să speri Dacă simți că în ultima vreme totul este mai greu, că nu poți ieși din anumite situații care îți complică viața, ar fi bine să citești cele 15 fraze de mai jos. Poate nu te vor scoate din impas, dar cel puțin îți vor dărui mai multă forță să te lupți cu viața. 1.Orice ar fi, te poți lupta pentru azi. Ceea ce face lucrurile mult mai complicate, este dacă adaugi un trecut cu probleme sau un viitor nesigur.  Concentrează-te să câștigi bătălia de astăzi, pentru viitor ai timp mâine. 2. Niciodată să nu crezi că ești blocat în situația actuală. Nu uita că viața se poate schimba într-o secundă. La fel și tu. 3. Viața începe astăzi. Nu mâine, nu poimâine. Nu uita că poți avea ce fel de început vrei tu, atunci când vrei tu. 4. Și cei mai buni oameni au ,,cicatricile” lor. Să nu te rușinezi cu ale tale. 5. Un prezent pozitiv nu schimbă un trecut problematic. Uitându-te în urmă, nu ai cum să schimbi nimic. Privește ziua de azi. 6. Nu ești o victimă. Chiar dacă ai fost lovit, dezamăgit, trădat, mințit, ai reușit să depășești momentul, iar acum ești aici. Oricine ar fi încercat să îți facă rău, este mai slab decât tine, pentru că oricât de mult s-a străduit, tu ești tot aici. Puternic. 7. Oricât de greu ar fi, zâmbește. Zâmbetul nu înseamnă neapărat că ești fericit, poate însemna că ești puternic deopotrivă. Și ești! 8. Atunci când încetăm să ne plângem de milă, atunci vom începe să devenim mai puternici. 9. Se spune că cea mai puternică formă de rugăciune este să mulțumești. În loc să spui o rugăciune, mai bine mulțumește pentru ceea ce ai deja. 10. Să vorbim despre probleme ne pricepem cu toții. Însă asta este și una dintre slăbiciunile noastre. Schimbă tactica. Vorbește despre bucuriile și împlinirile tale. 11. Cu cât trăiești mai mult, cu atât afli mai multe. Cu cât înveți mai multe, în aceeași măsură vei realiza cât de puține cunoști. Este un lucru sănătos și absolut normal. 12. Gândește-te la sutele sau chiar miile de pași, greșeli, experiențe și coincidențe care te-au adus azi în punctul în care te afli. Pare miraculos când te uiți în urmă, nu? Nu uita că tu ești experimentul vieții tale și fiecare moment de glorie cere multă muncă și sacrificiu. Totul vine, dar nu vine ușor. 13. Câteodată, succesul de mâine se datorează eșecului de astăzi. Așa că nu lăsa frica de a lua decizii greșite să preia controlul asupra vieții tale. 14. Ceea ce contează cel mai mult în acest moment este să ai o perspectivă pozitivă. Fă pași mici să siguri. În final, în asta constă succesul. 15. Lăsând detaliile la o parte, ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla cu siguranța. Așa că tu fă ce poți mai bine. Câteodată chiar trebuie să treci prin cele mai grele momente pentru a le întâmpina pe cele mai frumoase. Și câteodată lucrurile frumoase se întâmplă mai devreme decât te aștepți. Sursa - femeia25plus.com Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Oamenii de ştiinţă au dovedit, în mai multe rânduri, puterea semnului crucii, a rugăciunilor şi a slujbelor săvârşite în Biserica Ortodoxă.
Astfel, cercetătorii ruşi au demonstrat urmările concrete ale semnului crucii făcut deasupra mâncării, de pildă. „Am demonstrat că vechiul obicei de a însemna cu Sf. Cruce mâncarea şi băutura înainte de masă are o însemnătate mistică profundă. Această tradiţie are consecinţe practice: mâncarea este purificată în mod real, imediat. Aceasta este o mare minune, care se întâmplă zi de zi”, afirmă electrofiziciana Angelina Malahovskaia de la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică din St. Petersburg.

Malahovskaia studiază puterea semnului Sf. Cruci de mulţi ani. Ea a efectuat un număr mare de experimente care au fost verificate în mai multe rânduri înainte de a fi prezentate publicului.

A rezultat că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare.

Astfel, recomandările ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci şi una preventivă.
Apa sfinţită nu este numai purificată, ci ea îşi schimbă şi structura, devine inofensivă şi poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale.

Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfinţite, ca şi cum aceasta ar fi înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar fi păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca. Singura limitare este aceea că ea îi vindecă numai pe cei credincioşi.

„Apa «distinge» nivelul de credinţă al oamenilor”, spune Malahovskaia. Atunci când un preot sfinţeşte apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai mare, atunci când sfinţirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat şi necredincios, fără cruce la gât, schimbările sunt nesemnificative.

Ea a descoperit în special proprietăţile bacteriologice ale apei după ce a fost binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul Sf. Cruci. Studiul a arătat, de asemenea, o nouă proprietate, necunoscută în trecut, aceea a cuvântului lui Dumnezeu de a transforma structura apei, mărindu-i considerabil densitatea optică în domeniul spectral al undelor scurte ultraviolete. Se ştie deja că apa sfinţită de către un preot ortodox nu mai prezintă mişcare browniană şi nu se mai alterează cu trecerea timpului.

Cercetătorii au verificat efectul rugăciunii „Tatăl Nostru” şi al semnului ortodox al Sf. Cruci făcute asupra bacteriilor patogene. Au fost prelevate probe de apă din mai multe surse: fântâni, râuri şi lacuri. Toate probele conţineau stafilococul auriu, un bacil din colon. Ei au constatat că dacă se rosteşte rugăciunea „Tatăl Nostru” şi se face semnul Sf. Cruci peste probele de apă, numărul bacteriilor periculoase scade de şapte, zece, sute şi chiar mii de ori.

Experimentele au fost astfel concepute încât să se excludă posibilitatea unor sugestii mentale. Rugăciunea a fost rostită atât de credincioşi, cât şi de necredincioşi, dar numărul bacteriilor patogene a scăzut.

Cercetătorii au dovedit şi efectul benefic al rugăciunii şi al semnului Sf. Cruci asupra persoanelor. Toţi participanţii la teste au avut presiunea arterială stabilizată şi indicii sanguini îmbunătăţiţi. Impresionant este faptul că indicii sanguini s-au modificat înspre însănătoşire: persoanelor hipotensive au înregistrat creşteri de tensiune, iar cele hipertensive scăderi de tensiune.

S-a observat, de asemenea, că dacă semnul Sf. Cruci este făcut neglijent, de exemplu cu cele trei degete unite incorect sau duse în afara locurilor corecte – mijlocul frunţii, centrul plexului solar şi cavităţile umerilor drept şi stâng – rezultatul pozitiv este mult mai redus sau chiar absent.

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul „material” al acestui fenomen divin.

„O rugăciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică. „Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar ea repară şi structura grav afectată a conştiinţei.”

Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut – a măsurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau şi a captat un fenomen neobişnuit – „stingerea” completă a cortexului cerebral.

Această stare poate fi observată numai la bebeluşii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranţă absolută. Pe măsură ce persoana creşte, această senzaţie de siguranţă dispare, activitatea creierului creşte şi acest ritm al biocurenţilor cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, aşa după cum a dovedit omul de ştiinţă. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută „trezie uşoară, în rugăciune” şi a dovedit ca are o importanţă vitală pentru orice persoană.

Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situaţii negative şi afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală, cât şi cea fizică. Slujbele bisericeşti ajută şi ele la ameliorarea sănătăţii. Angelina Malakovskaia a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătăţii unor enoriaşi înainte şi după slujbă. A rezultat că slujba în biserică normalizează tensiunea şi valorile analizei sângelui.

Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar şi radiaţiile. Se ştie că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de măsură pentru radiaţii au arătat valori care depăşeau capacitatea de măsurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea radiaţiilor era normală.

Oamenii de ştiinţă din St. Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, şi că semnul Crucii şi bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea, proprietăţi vindecătoare. În Rusia, în cursul epidemiilor, clopotele bat întotdeauna.

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruşii de gripă, hepatită şi tifos. Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia, a declarat Malahovskaia. Semnul crucii are un efect şi mai semnificativ: omoară microbii patogeni (bacilul de colon şi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci şi în râuri şi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecţie cu radiaţie magnetică.

În încheiere, trebuie să spunem că apă sfinţită (agheasmă) au numai creştinii ortodocşi. Deşi şi romano-catolicii au o „apă sfinţită”, aceea nu este adevărată pentru că are sare în ea, pentru a nu se altera în timp. Romano-catolicii nu pot sfinţi apa şi, de aceea, adaugă sare în ea. În schimb, un preot ortodox sfinţeşte apa doar rugându-se şi făcând semnul Crucii deasupra ei.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!