Image

Dacă aveți 4 sau mai multe dintre aceste trăsături, înseamnă că aveți cel mai rar tip de personalitate.

Publicat de Patricia Esca pe 1 February 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Tipul de personalitate, care astăzi este denumit în mod obișnuit INFJ, a fost considerat de Carl Jung cel mai minunat și mai rar.

Cum înseamnă abrevierea INFJ? Simplu: introvertit, intuitiv, simțitor și simpatic. Și dacă găsiți 4 sau mai multe trăsături care vi se potrivesc dintre cele pe care le-am redat în acest articol, atunci cel mai probabil aveți cel mai rar tip de personalitate INFJ.

Iată cum sunt caracteristicile oamenilor cu cel mai rar și special tip de personalitate (INFJ) conform lui Carl Jung:

1. Încearcă întotdeauna să se concentreze asupra lucrurilor importante și nu pierd timp și energie cu lucrurile banale. Și pot întotdeauna să se ridice în picioare, chiar dacă soarta i-a pus în genunchi.

2. Sunt întotdeauna dispuși să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele, deoarece știu că nu există scurtături către fericire și succes. Da, știu să se relaxeze, dar nu sunt niciodată leneși și nu amână pe mâine ceea ce poate fi făcut astăzi.

Citeste si  Lectii de intelepciune pentru toate mintile oferite de Socrate, unul dintre cei mai destepti oameni care a trait vreodata

3. Când ceva nu merge bine și caută o ieșire (uneori chiar și atunci când totul pare să fie în ordine), astfel de oameni au întotdeauna încredere în intuiția lor. Ei ascultă cu atenție vocea sufletului lor și de cele mai multe ori este doar în beneficiul lor.

4. Astfel de oameni nu cred că au neapărat nevoie de mulți prieteni și cunoștințe pentru a fi fericiți. Sunt destul de mulțumiți de câțiva prieteni pe care îi au … Dar acești prieteni sunt foarte apropiați.

5. Astfel de oameni sunt adesea empatici. Ei pot simți cu adevărat toată durerea și emoțiile negative ale celor din jur, deoarece îi percep în același mod în care alte persoane percep culorile sau mirosurile. Apropo, acesta este unul dintre motivele pentru care preferă să-și petreacă timpul liber singuri sau cu câțiva prieteni bine aleși – acest lucru le oferă posibilitatea să se odihnească și să se refacă.

Citeste si  Suntem conectati non-stop la internet, vorbim mult mai usor cu lemea, dar ne simtim din ce in ce mai singuri.

6. Empatia, intuiția și alte simțuri sporite le oferă o idee bună despre ceea ce se întâmplă în mintea oamenilor din jurul lor. Ei pot întotdeauna să înțeleagă când cineva încearcă să-i mintă sau când cineva este sincer cu ei.

7. Aceștia oameni sunt capabili să-și imagineze lumea în toate culorile, diferită de cea în care trăim. Printre ei sunt mulți scriitori și artiști. Aceștia sunt oameni cărora nu le este frică să ”gândească în afara cutiei„ și să-și aducă ideile la viață.

8. Astfel de oameni nu se străduiesc să fie lideri, dar dacă o astfel de responsabilitate cade totuși pe umerii lor, ei merg mereu înainte și inspiră oamenii pe care îi conduc prin propriul lor exemplu.

Dacă ai astfel de calități, atunci ești un om special!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon