Daca ai un suflet sensibil iata ce trebuie sa faci in fiecare zi

Daca ai un suflet sensibil iata ce trebuie sa faci in fiecare zi

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 October 2018 in Dezvoltare Personala

Lumea noastră este hiperactivă și plină de rautate. Oamenii sensibili suferă foarte mult din aceasta cauza în fiecare zi. Aceste lucruri afectează invariabil starea lor fizică, mentală și emotională.

Cu toate acestea, există o serie de tehnici care pot ajuta oamenii sensibili, pentru a reduce impactul acestei rafale de rautati și emoții inutile care ii copleșesc de dimineața până seara.

Iată cele 11 lucruri pe care ar trebui să le faceți în fiecare zi:

1. Alocați timp pentru liniste. – Pentru sistemul nervos, yoga zilnică, meditația, plimbările pline în natură și chiar statul în pace și liniște sunt vitale.

Guru Ram Dass a spus: “Călătoria spirituală este un lucru personal, foarte personal. Căutați-vă si regasiti-va pe voi.” O persoană sensibilă sau empatica trebuie să găsească acest loc pentru relaxare – o cameră liniștită în care se poate retrage și poate fi singur cu gândurile și sentimentele sale.

2. Timpul petrecut în natură. – Oamenii sensibili trebuie să fie aproape de natură. Trebuie să ieșiti din camere și birouri înfundate, să treceti cu picioarele goale pe pământ, să inspirati puterea vindecătoare a frumuseții înconjurătoare.

Trebuie să simțim unitatea noastră cu natura. Plimbarea și ieșirea din oraș ne umple cu o lumină specială. Și sunetul frunzelor sau zgomotul râului – contribuie la curățarea gandurilor negative.

3. Implicați-vă în creativitate, creați ceva nou! – Scrierea, desenul, muzica și alte forme de creativitate ne aduc o stare specială de seninătate și bucurie. Ne scapa de stres, eliberand gandurile si fanteziile noastre. Nu contează ce creezi … fă-o.

4. Nu citiți sau ascultați știri. – Pentru că suntem prea sensibili, trebuie să ne protejăm de negativitatea externă. La urma urmei, ea atacă nu numai mintea și sufletul nostru, ci afectează și sănătatea fizică.

Mass-media este alimentată de emoțiile noastre și ne îndepărtează energia. Prin urmare, opriți computerul, televizorul. Trebuie să va detasati de lumea exterioară. Numai în acest fel puteți trăi momentul actual – aici și acum.

5. Creați-va propria voastră mantra. – Louise Hay a spus următoarele: “Fiecare gând ne creează viitorul”. Ar trebui să ne creăm o mantra zilnică care să se concentreze asupra dorințelor și obiectivelor noastre.

De exemplu: “Sunt sănătoasă și îmi place această viață”. Și dacă se întâmplă ceva în timpul zilei, vă reamintiți imediat: “Și acest lucru va trece și el”. Opriți-vă, închideți-vă ochii și spuneți-vă mantra. Veți fi plini imediat cu pace și armonie.

6. Respirați conștient. – Respiram și nu observăm niciodată cum o facem. Încercați să alocați cinci minute la sfârșitul fiecărei ore pentru a face următoarele: în timp ce stați în picioare, simțiți cum trece aerul prin corpul vostru.

Respirați în liniste și pace, expirați stresul și gandurile negativa. Respirația conștientă vă ajută să scăpați de multe boli. “Dacă vrei să scapi de anxietate, trăiești momentul prezent, trăiești, respirând această viață” .

7. Beți numai apă. – Persoanele sensibile sunt predispuse la consumarea de băuturi dulci și sifon. Dar încercați să consumati mai puțină cofeină.

Avem nevoie de mai multă apă pentru corp decât restul. Apa ajuta la imbunatatirea digestiei si da claritate mintii. Folosind mai multă apă ajută de asemenea la reducerea anxietății și la prevenirea supraalimentării.

8. Încearcă să dormi suficient. – Lipsa somnului duce la o micsorarea concentrației, stare de spirit proastă, slăbiciunea și depresia. În societatea noastră, rolul somnului este încă subestimat. Este absolut necesar – să adormi întotdeauna la timp și în același timp.

9. Spuneți altora ceva bun în fiecare zi. – Dacă vrei să primești bine, mai întâi trebuie să înveți să-l dai. Fiecare cuvânt bun pe care-l spuneți face această lume puțin mai bună. Oamenii sensibili sunt foarte receptivi la starea de spirit a altor persoane. Când împărțiți ceva bun, sunteți plini de dragoste și bucurie.

10. Iubește profund. – Desigur, sentimentele tale sunt, de regulă, mai profunde decât cele ale altora. Dar dacă împărțiți dragostea cu ceilalți, va fi mai ușor pentru voi.

La urma urmei, dragostea este temelia întregii vieți pe Pământ. Când ne deschidem inimile pentru iubire, ne deschidem în viața reală. Nu-ți ascunde inima. Dragoste. Iubiți-vă cu toată inima.

11. Râzi cât de des posibil. – Nu există nimic în lume care să nu poată fi vindecat de râsul sincer. Scapi de toxine si devii lumină. Avem nevoie de râs pentru a supraviețui în această lume a haosului.

Oamenii sensibili nu știu cum să-și ascundă sentimentele. Ei simt durerea altcuiva. Te doare atunci când cineva este rănit. Salvati-l, dar nu uitați să aveți grijă de voi.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!