Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o lăsa să plece. Vei pierde femeia puternică dacă o vei trata ca pe o simplă femeie…

Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o lăsa să plece. Vei pierde femeia puternică dacă o vei trata ca pe o simplă femeie…

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 May 2018 in Relatii

Atunci când o femeie are încredere în propriile forțe, în abilitățile sale și are și succes, își permite luxul să decidă și cu cine își împarte timpul prețios, dar și energia. Și sunt anumite comportamente care pur și simplu te fac să te întrebi dacă merită sau nu să le tolerezi.

Iată ce fel de comportamente nu acceptă în ruptul capului o femeie puternică

Lipsa sincerității

Ești o femeie integră atunci când valorile, cuvintele și acțiunile tale se aliniază. Este important, așadar, pentru o femeie puternică să te creadă, atunci când doar spui ceva. Astfel, atunci când cineva îi mărturisește unei femei puternice faptul că o prețuiește, aceasta va consiedra că se poate baza pe aceaa persoană. Orice relație este bazată pe încredere, așadar femeia puternică vrea să conteze pe cuvântul dat.

Egoismul

O femeie puternică este și generoasă. A muncit mult pentru a ajunge în vârf, pentru a avea viața pe care și-o dorește, iar natura ei generoasă o va face să-și dorească să împartă ce are și cu cei în nevoie. Va fi atrasă de persoane care au aceeași natură caritabilă. Iar darurile pe care le face nu presupun doar banii ei, ci și timpul, atenția, energia și dragostea ei.

Apatia

Când întâlnești o femeie de succes realizezi pe loc că nu ajuns astfel dintr-o întâmplare. Calitățile ei sunt, pe lângă inteligență, dorința de a munci, pasiunea, ambiția. De aceea nu o vei prinde în nici un moment că va spune: ”Nu mai pot”. Femeia puternică nu-și plânge de milă, nu se complace într-o situație de compromis, nu se mulțumește cu confortul. Atunci când întâlnește o persoană fără un scop anume în viață, fără ambiție, o va ocoli.

Lipsa de respect

Indiferent de clasa din care provine persoana care se află în fața ta, aceasta nu merită să fie tratată fără respect. Astfel, atunci când femeie puternică va observa că nu-i tratezi cu respect pe cei din jurul tău, să nu te miri că nu-ți va da atenție.

Vei pierde femeia puternică atunci când nu-i vei spune acel simplu „Bună”. Ea poate fi diferită, unică, fascinantă, dar nu e nimic mai rău dacă ai pierdut-o și nu ai folosit șansa de a o cunoaște.

Vei pierde femeia puternică dacă nu te vei deschide față de ea. O femeie puternică nu are timp să alerge după oameni, deoarece își urmează visurile. Nu impune pe nimeni să petreacă timpul cu ea, dacă acel om nu-și dorește acest lucru.

Nu este nepoliticoasă, arogantă sau mândră – pur și simplu își protejează inima. De multe ori a fost rănită, de aceea nu o pierde înainte ca să fie a ta.

Vei pierde femeia puternică dacă îți vei ascunde emoțiile. Nu crede că astfel demonstrezi cât de puternic ești. Te crede cel mai frumos om atunci când nu-ți este frică să fii tu însuți. Nu vrea să-și piardă timpul ghicind ceea simți, dorește să știe ceea ce-i poți oferi. A fost de atâtea ori dezamăgită încât are nevoie de cineva care să o facă să-și piardă mințile.

Vei pierde femeia puternică dacă o vei trata ca pe o simplă femeie. Este demnă, puternică, poate și singură să mute munții. O femeie puternică nu este neapărat o feminista arogantă, ea își știe propria sa valoare și abilitățile.

Nu va permite nimănui să o lipsească de aceste calități. Știe când trebuie să fie privită ca pe o simplă femeie și când să i se descopere sufletul.

Vei pierde femeia puternică dacă o vei umili. O astfel de femeie a muncit din greu pentru a-și construi cariera, relațiile și respectul celorlalți față de ea. Nu va permite cuiva să o jignească. Nu va fi cu cel care nu-i recunoaște realizările.

Vei pierde femeia puternică dacă nu o vei respecta. Ea știe ce înseamnă tăcerea. Știe cum să se respecte pe ea însăși și nu va tolera lipsa de respect din partea cuiva.

Vei pierde femeia puternică dacă vei sta în fața ei în genunchi. Nu are nevoie de acest lucru. Are nevoie de cineva care să lupte, nu să cerșească. De cineva care este capabil să-și ceară iertare și știe să ierte. Vei pierde femeia puternică dacă o vei lăsa să plece.

Ea nu este ca toate. Nu se va întoarce înapoi în brațele tale. Nu va face din această despărțire o dramă. Dacă te aștepți să fie ca celelalte femei, greșești. Ea va privi cum atât de simplu o lași să plece.

Dacă ai o femeie puternică lângă tine, nu o lăsa să plece.

”Nu-i lăsa în viața ta pe acei oameni care te trag în jos. Și ai încredere în instinctele tale, pentru că întotdeauna sunt bune”, spunea Michelle Obama.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!