Da-i necazului timp , si el va trece . Totul are rezolvare , mai putin timpul…

Da-i necazului timp , si el va trece . Totul are rezolvare , mai putin timpul…

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 May 2018 in De Suflet

„Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.” –  Soren Kierkegaard

Viata este un proces atat de simplu , pacat ca o intelegem doar in momentul in care simtim „respiratia” pericolului in ceafa ! Am invatat ca, totul in viata e format din etape si ca daca nu intelegi in ce etapa te afli la momentul respectiv mai tarziu , viata te va lasa in urma fara ca tu sa mai poti face ceva in acest sens ! Totul depinde de perceptia ta , tu decizi ce trebuie sa faci si ce nu .

Intr-o lume in care in ziua de azi e o minune sa traiesti , da-i necazului timp ! Lasa-l , sa te schimbe , te va schimba mereu involuntar , poate .

Ori te va face un om mai bun , ori te va face un om rau , lovit de resentimente , ranit in orgoliu si demoralizat ! Alege sa te schimbe in bine , alege mereu drumul spre EL ! Toate problemele noastre pornesc din neacceptare . Accepta , ca nu intotdeauna lucrurile vor fi cum vrei tu , lasa-te ghidat de vocea Lui , bazeaza-te intotdeauna doar pe Dumnezeu si El iti va feri pasii de orice primejdie ! Da-i necazului timp si el va trece , dar nu-l lasa sa te faca un om rau . Alege sa fi bun , alege schimbarea in EL , doar atat !

Imagini pentru imagini clepsidra Totul , este devenire nimic nu este static ! Cand nu-ti va mai fi frica de sfarsit , nu-ti va mai fi frica sa traiesti pentru ca atunci incepe cu adevarat viata , atunci intelegi etapele ei, atunci intelegi ca viata este formata din evenimente , ca viata inseamna „a trai” nu ” a respira ” ! Totul este despre tine, despre cum intelegi viata , despre cum o iubesti ! Daca iubesti viata si ea te va iubi pe tine !

Daca intelegi ca Dumnezeu este totul , atunci nimic nu te va mai impidica sa traiesti frumos .

Imagini pentru imagini peisaje frumoase Timpul este schimbare , intotdeauna va fi asa . Totul ,se poate schimba in orice moment , iar cand intelegi acest lucru nu-ti va mai fi teama de nimic , pentru ca nu mai ai nimic de pierdut , nu mai exista nimeni care sa piarda ceva !

Ai pierdut deja ceea ce nu ti-a fost scris, ceea ce nu ti-a trebuit sau ceea ce nu era parte din povestea ta ! Adevarata noastra viata , este Dumnezeu , atat ! Cu El , nu-ti va mai fi frica de nimic !

Da-i necazului timp , si el va trece . Totul are rezolvare , mai putin , moartea !

Autor : Roxana Ologeanu

„Dacă ar fi să îmi trăiesc din nou viața, aș face aceleași greșeli doar că mai devreme.”  – Tallulah Bankhead

Da-i timpului, timp…

Cat e ceasul?

E timpul sa te ridici si sa mergi mai departe. Nu e nici prea devreme, nici prea tarziu. Acum e momentul potrivit. Invata din greselile trecutului, nu regreta nimic din ce ai facut, caci alegerile tale te-au facut sa devii ce esti acum.

Viata e plina de momente care te marcheaza, momente care probabil nu o sa se mai repete niciodata si chiar daca o sa se repete, nu o sa mai fie la fel. Nu iti fie teama de deciziile pe care le iei, deoarece ai facut ce ai simtit la momentul respectiv si chiar daca nu a fost decizia potrivita inveti din greseli. Totul se intampla cu un scop. Ai rabdare! Lucrurile bune nu vin asa usor.

Daca in fiecare zi e soare, te plangi ca e prea cald. Dupa o perioada cu ploi, cu siguranta vei stii sa apreciezi mai mult soarele. Invata sa ai curaj sa lasi in urma urma trecutul, sa te desprinzi de unele lucruri, sa ai taria sa pleci din locul din care simti ca nu mai apartii. Fa loc in viata ta unor noi oameni. Lasa timpul sa le rezolve pe toate. Timpul nu te intreaba daca esti pregatit, ci te ajuta sa intelegi lucrurile din viata ta. Da-i timpului, timp …

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!