Curățarea pancreasului de toxine prin remedii naturiste

Curățarea pancreasului de toxine prin remedii naturiste

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 September 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Pancreasul este o glandă care reglează metabolismul carbohidraților și al grăsimilor, și necesită o curățare periodică, ca măsură preventivă.  Pentru a curăța pancreasul și a-i restabili celulele, trebuie să beți multe lichide, cel puțin trei litri de lichid pe zi. Potrivit pentru băut, apa de izvor, apa de fântână sau apa minerală.

Compotul de fructe uscate este, de asemenea, potrivit. Însă, în acest caz, ar trebui să limitați consumul de zahăr rafinat, în compot se regăsește deja suficient zahăr. Din meniul zilnic trebuie excluse: mâncărurile grase, afumate, prăjite, unt, lapte, ceai și cafea.

Curățarea pancreasului cu frunze de dafin

În cazul în care pancreasul este slăbit și a apărut o depășire a nivelului de zahăr din sânge, curățarea se efectuează cu frunze de dafin.

Puneți 10 foi de dafin într-un termos, turnați 300 ml de apă clocotită, închideți și lăsați la infuzat 24 de ore.

Apoi, scurgeți infuzia, și beți înainte de fiecare masă câte 50 de ml (nu mai mult). Perioada tratamentului este de două săptămâni.

Este bine dacă faceți un test de sânge înainte de a începe să beți această infuzie pentru a simți diferența în analizele sângelui după tratamentul cu foi de dafin. Rezultatele testelor vă vor arăta ce schimbări favorabile au loc în corpul dumneavoastră.

Restabiliți puterea pancreasului

Pentru a restabili celulele pancreasului, remediul cu, curmale potrivit. Pentru a urma acest remediu, trebuie să mănânci curmalele pe stomacul gol în fiecare dimineață timp de două săptămâni. Înainte de consum, curmalele trebuie spălate și ținute în vase de porțelan alb. Este necesar să mâncați un număr impar de curmale, dar nu mai puțin de cincisprezece, mestecând încet, cu atenție. Mâncați câte considerați că puteți, fără a vă supra alimenta.

În 30 de minute, după ce ați mâncat curmale, puteți lua micul dejun. Când folosiți un remediu pentru curățarea celulelor pancreasului, nu trebuie să vă schimbați meniul obișnuit, puteți mânca ca de obicei. Singurul lucru care trebuie eliminat din dietă sunt alimentele prăjite, grase și afumate. Limitați în continuare consumul de carne. După o astfel de dietă, celulele pancreasului se vor recupera, digestia este normalizată.

Pentru a îmbunătăți funcția celulelor pancreatice, după terminarea tratamentului principal, trebuie să mâncați timp de trei zile doar fructe. În aceste zile ar trebui să mănânci doar trei pere mari sau cinci de mărime medie. Experiența arată că într-adevăr nu este nevoie să mâncați nimic în afară de pere în aceste trei zile. Deoarece substanțele conținute în pere contribuie la îndepărtarea celulelor moarte din membrana mucoasă care acoperă intestinele și canalele tractului digestiv, chiar și cele care provin din pancreas, ficat, vezica biliară.

Curățarea glandei cu pătrunjel și lapte

Acest amestec curăță perfect splina și oasele. Luați 2 kg de rădăcini de pătrunjel proaspăt, tocați-le printr-o mașină de tocat carne și turnați 3,5 litri de lapte. Puneți pe aragaz și fierbeți timp de o oră și jumătate, până se face terci. Amestecul rezultat trebuie consumat în termen de trei zile, fără a mai mânca altceva.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!