Curăță colonul de toxine folosind această rețetă ușoară

Curăță colonul de toxine folosind această rețetă ușoară

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 January 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Sindromul intestinului iritabil, constipația cronică, permeabilitatea intestinală ridicată, mulți suferă de astfel de probleme cu sistemul digestiv. Pentru ca colonul să-și îndeplinească mai bine funcțiile, este necesar să fie menținut într-o stare bună, iar pentru acest lucru vă vom prezenta o rețetă foarte simplă.

Cu ajutorul acestei rețete veți putea să curățați colonul și să eliminați disconfortul direct de acasă. Procesul de detoxifiere se poate realiza și într-un singur weekend, folosind aceste produse naturale.

Ingrediente: pentru această rețetă veți avea nevoie de 100 ml apă, o jumătate de pahar de suc natural de mere proaspăt stors, o jumătate de linguriță de sare de mare, o linguriță de ghimbir și două linguri de lămâie.

Mod de preparare: Se încălzesc ușor 100 ml de apă într-o oală; apoi se toarnă apa într-un pahar, se adaugă o jumătate de linguriță de sare de mare și se amestecă bine până se dizolvă; adăugați apoi la amestec o jumătate de pahar de suc natural de mere proaspăt stors, o linguriță de ghimbir și două linguri de suc de lămâie; amestecați bine.

Se recomandă consumarea acestei băuturi de trei ori pe zi: dimineața pe stomacul gol, la prânz înainte de masă și seara pe la ora 6. În același timp, este important să acordați atenție alimentației, pentru prânz este mai bine să mâncați alimente ușoare și sănătoase cum ar fi legume tocate, pește. În timpul zilei, trebuie să beți cel puțin 6 pahare de apă la temperatura camerei, până la ora 17.00 puteți reduce cantitatea de lichid consumată.

Sarea de mare ajută organismul să scape mai repede de toxine și să îmbunătățească funcționarea sistemului digestiv. Mărul, ghimbirul și lămâia stimulează colonul, îl protejează de toxinele dăunătoare și previn balonarea.

Această metodă de curățare a colonului este sigură și eficientă, dar consultarea medicului este necesară dacă suferiți de vreo boală. De asemenea, este necesar un consult de specialitate pentru femeile însărcinate.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!