Cum te protejează firul negru de pe încheietura mâinii: un talisman puternic pe care nu toată lumea ar trebui să-l poarte

Cum te protejează firul negru de pe încheietura mâinii: un talisman puternic pe care nu toată lumea ar trebui să-l poarte

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 March 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Mulți oameni poartă fire negre la încheietura mâinii. Aceasta nu este o declarație de modă, ci mai degrabă una dintre modalitățile de a preveni lucrurile rele din viață. În cultura hindusă, este obișnuit să purtați acest fir sacru și pe alte părți ale corpului, cum ar fi glezne, talie, abdomen și încheieturi.

Ce semnifică firul negru 

Acesta este un alt talisman puternic purtat de hinduși. Adulții îl leagă de încheietura mâinii stângi. Se spune că protejează împotriva deochiului și, de asemenea, îi protejează pe oameni de spiritele rele sau de mantrele tantrice nedorite.

Această amuletă este adesea folosită pentru a proteja copiii de spiritele rele. Dacă părintele crede că i se acordă prea multă atenție copilului său iar aceasta îi aduce probleme, atunci îi poate lega un fir negru în jurul încheieturii mâinii.

Se crede că acest lucru va proteja bebelușul de atenția negativă, dar mulți oameni recomandă legarea unui fir în jurul gleznei bebelușului, ca o brățară, în locul încheieturii mâinii. Acest lucru va împiedica copilul să ajungă și să-l tragă sau să-l pună în gură. Iar în jurul gleznei, nu va ajunge la fir.

Ar trebui să purtați fir negru la încheietura mâinii?

Mulți oameni au auzit de la membrii mai în vârstă ai familiei lor cerându-le să nu poarte haine negre la ocazii bune. Acest lucru se datorează faptului că îmbrăcămintea neagră poate transforma pozitivul în negativ. Dar când vine vorba de protejarea împotriva lucrurilor rele, lucrurile negre joacă un rol special în acest sens.

Iată deci principalele avantaje ale purtării acestui fir sacru la încheietura mâinii.

Este o protecție împotriva deochiului: în lumea rețelelor sociale, toată lumea știe ce face o persoană în viața sa și poate fi gelos din cauza asta. Deci, este recomandat să purtați acest fir pentru a vă proteja de negativitatea acestor persoane.

Aduce însănătoșire celui care îl poartă. Purtarea acestui fir sacru nu numai că protejează împotriva deochiului, dar poate, de asemenea, să îi ofere purtătorului său o sănătate mai bună.

Sporește veniturile celui care îl poartă. Da este adevărat! Firul negru nu numai că vă va salva de influențele negative, ci vă va ajuta și să câștigați bani și vă va oferi prosperitate în carieră și afaceri. Motivul este că, corpul este format din cinci elemente, inclusiv pământul, aerul, focul, apa și pielea. Negrul sacru ajută la menținerea echilibrului tuturor elementelor de mai sus.

Cum să te îmbogățești cu ajutorul acestui fir?

Cumpărați fir de bumbac negru. Faceți 9 noduri pe acest fir și atașați-l de ușa casei pentru a atrage banii și bogăția în viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!