Cum se acumulează negativitatea în corpul uman. La ce duce asta

Cum se acumulează negativitatea în corpul uman. La ce duce asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 June 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Zi de zi, organismul acumulează negativitate de la oameni și diferite situații, care se adună și în cele din urmă începe să dăuneze corpului dacă nu este eliminată. Cum puteți evita acest lucru și cum puteți să vă îmbunătățiți starea?

Trebuie să conștientizați că orice boală sau stare dureroasă (oboseală, apatie, depresie) se bazează pe acumularea de energie negativă. În “fizică”, aceasta se manifestă doar în ultimul moment. Inițial, negativitatea se acumulează în mod subtil în corpul unei persoane, apoi trece în forme mai dense dacă nu începe să fie eliminată.

Ce factori pot determina acumularea de negativitate în corpul uman?

1. Stresul. Tensiunea constantă duce la acumularea de energie negativă în corp. Expresia comună “toate bolile vin de la stres” nu a apărut întâmplător.

2. Toxinele. O alimentație nesănătoasă, fumatul, alcoolul și poluarea afectează starea corpului și provoacă acumularea de negativitate.

3. Traumele. Traumele fizice și emoționale lasă urme în corp și determină acumularea de energie negativă în corp.

4. Mediul înconjurător. Oamenii, locurile și situațiile cu conotații negative afectează starea psihologică și emoțională și provoacă acumularea de energie negativă.

Comunicarea cu oameni toxici sau vizitarea unor locuri “murdare” ar trebui reduse la minimum și, pe cât posibil, eliminate complet. În caz contrar, veți fi mereu expuși riscului de a atrage negativitatea.

În cele mai multe cazuri, problema trebuie căutată în interiorul nostru, nu în exterior. Există oameni care sunt adevărați “colecționari” de energie negativă. Acest lucru se întâmplă din cauza dependențelor lor emoționale, percepției întunecate despre lume, caracterului fără voință și multe altele.

În mod obișnuit, cauza primară constă în emoțiile și gândurile negative, care formează aglomerări întunecate la nivel astral și mental. Ca rezultat, energia nu poate curge ușor și liber prin ele. Aceasta devine cauza apariției diferitelor boli.

Cauza primară poate fi și mai adânc ascunsă. În astfel de cazuri, vorbim despre cauze karmice sau spirituale, care trebuie, de asemenea, investigate.

La ce consecințe poate duce acumularea de negativitate pe plan fizic și psihologic?

Tulburări fizice: acumularea de stres, anxietate și alte emoții negative pot duce la o multitudine de probleme fizice, cum ar fi dureri de cap, dureri de spate și gât, aritmie, hipertensiune și dezvoltarea unor boli cronice.

Probleme psihologice: acumularea de negativitate duce inevitabil la anxietate excesivă, depresie, neliniște și alte probleme psihologice care pot afecta viața noastră în multe aspecte.

Probleme în relații: acumularea constantă de emoții negative în corp poate duce la probleme în relațiile interpersonale, deoarece o persoană devine suspicioasă, iritabilă și nepăsătoare.

Probleme financiare: percepția negativă respinge energia banilor și blochează canalele financiare prin care aceasta ar putea să intre.

De aceea, este atât de important să aplicăm în mod regulat metode de eliberare a negativității și să realizăm un echilibru între starea fizică și emoțională.

Cele mai simple metode de eliberare a energiei negative:

1. Meditația – vă poate ajuta să reduceți stresul și anxietatea, care sunt printre principalele cauze ale acumulării de energie negativă în corpul și mintea noastră.

2. Recunoștința – sentimentul exprimat de recunoștință ajută la curățarea conștiinței și vibrațiilor corpului de negativitate și la armonizarea energiei emise.

3. Plimbările în aer liber – restabilesc echilibrul emoțional, reduc tensiunea și ajută la curățarea fizică și energetică a corpului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!