Cum să vă protejați casa de invidia și dorințele rele ale celor din jur

Cum să vă protejați casa de invidia și dorințele rele ale celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Se întâmplă ca certurile să apară fără niciun motiv în casă, odată ce un val de emoții ale partenerilor pot duce chiar la o rupere a relațiilor, iar motivul pentru aceasta este acumularea de energie negativă. Cum să vă protejați casa de invidie și să evitați problemele? Aceste sfaturi vă vor ajuta.

Invidia altor persoane pentru fericirea familiei tale poate deveni un obstacol serios în relațiile personale. Este dificil să te protejezi de comunicarea cu oameni care pot aduce energie negativă în casa ta. Se întâmplă ca o persoană din cercul tău apropiat care vizitează adesea casa ta să te invidieze. Devine foarte dificil să te protejezi de efectele distructive atunci când intră constant în biocâmpul tău.

Cum se curăță casa de negativitate?

În primul rând, este necesar să curățați în mod regulat casa de energia negativă acumulată. Veți avea nevoie de apă sfințită, o lumânare de biserică și o colecție de ierburi (pelin, balsam de lămâie și petale de trandafir uscate). Curățarea de invidie și energia conflictelor ar trebui efectuată în ziua a 19-a, a fiecărei luni.

Faceți curățenie mai întâi în toată casa și încercați să aruncați orice obiect nefolositor sau defect. Se amestecă apa sfințită cu apa simplă. Mergând în jurul locuinței în sensul acelor de ceasornic de la pragul ușii, stropiți toate colțurile cu apa pregătită.

Apoi aprindeți o lumânare de biserică și mergeți în același mod în toată camera dvs., oprindu-vă la fiecare colț. Acolo unde lumânarea se va stinge sau va fumega, energia negativă este concentrată. Așezați lumânarea într-o farfurie cu sare, astfel încât să ardă până la capăt. Înfășurați capătul de lumânare și sarea folosită într-o batistă și păstrați-o în casă timp de trei zile.

Locurile în care ați găsit energia negativă trebuie curățate suplimentar. Pentru a face acest lucru, pregătiți în porții egale pelinul, balsamul de lămâie și petalele de trandafir și puneți câte puțin în acele locuri în care lumânarea s-a stins sau a fumegat. După trei zile, totul trebuie îndepărtat și înfășurat într-o eșarfă împreună cu capătul de lumânare și restul de sare. Acest pachet trebuie aruncat la o intersecție de drumuri departe de casă.

O astfel de ceremonie vă va ajuta să eliminați certurile fără rost din casă și să risipiți energia invidiei.

O atenție deosebită trebuie acordată oglinzilor. Trebuie să ne amintim că, după o vizită a unei persoane cu gânduri negative, care aduce invidie și distrugere, este necesar să iei măsuri urgente.

Trebuie să luați apă sfințită și să ștergeți toate oglinzile din casă după ce aveți un musafir nedorit. O astfel de acțiune simplă îi permite unei persoanei să elimine toate gândurile și dorințele rele împotriva familiei tale.

Cum să evitați conflictele în familie?

Dacă aveți conflicte frecvente, ar trebui să vă armonizați spațiul. Pentru a face acest lucru, utilizați obiecte împerecheate în dormitor. Punând două vaze cu fundul larg și gâtul îngust lângă pat, îți poți echilibra relațiile personale.

Este foarte important să începeți să fiți atenți la semne. După ce o persoană cu intenții rele vine la tine acasă, vei vedea imediat schimbări vizuale. Nu vă fie teamă să vă protejați de persoanele invidioase și de cei care nu vă doresc binele.

În fiecare lună, în ziua a 19-a, efectuați curățarea energiei negative. Vei vedea cum se va schimba viața ta: certurile se vor opri, armonia și liniștea vor domni în familie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!