Cum sa traiesti viata pe care ti-o doresti! Invata de la oamenii de succes cum sa devii mai bun!

Cum sa traiesti viata pe care ti-o doresti! Invata de la oamenii de succes cum sa devii mai bun!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Continuă să-ți spui că lucrurile vor merge rău și ai șanse mari să devii un profet.” – Isaac Singer

Desi la prima vedere ti se pare ca oamenii impliniti au succesul si l-au avut la indemana dintotdeauna, nu este chiar asa. Ei au muncit cu fiecare zi pentru a ajunge unde sunt. Progresul lor a fost cladit cu fiecare experienta de viata, cu consistenta, cu ambitie.

Iata cele 10 metode prin care vei afla cum sa traiesti o viata implinita, o viata la care mereu visezi, insa pentru care nu ai inca disciplina necesara:

Accepta angajamentul zilnic – Daca vrei sa afli cum sa traiesti o viata implinita, invata sa te dedici telului tau. Si nu vorbim aici despre citate motivationale. Ci despre o credinta launtrica ca faci ceea ce iti doresti. Doar asa vei fi eficienta si nu vei ezita.

Exerseaza, antreneaza-te pentru ceea ce iti doresti – Altfel spus, pune-te pe treaba si imbunatateste-ti performantele. Nu munci rutinier, de dragul de a munci. Nu repeta actiunile si atat. Si ramai constienta ce vrei sa obtii, unde vrei sa ajungi, ce poti invata.

Nu confunda activitatea cu evolutia. “Antreneaza-te” zilnic sa fii mai buna, nu incerca doar sa ai o activitate!

Munceste mult – Secretul succesului? Cum sa traiesti o viata implinita? Will Smith a afirmat ca cel mai mult conteaza munca. Da, persevereaza! Trage de tine! Fa efort! Nu te opri si munceste mult sa ajungi unde iti doreesti!

Poate ai niste abilitati native. Poate ai un talent. Insa restul e transpiratie! Restul sunt munca si dedicarea.

Cum sa traiesti o viata implinita? Accepta si invata din greselile tale – Fiecare greseala trebuie privita ca o modalitate de descoperi, de a evolua, de a gasi solutii. Asadar daca vrei sa stii cum sa traiesti o viata implinita, nu incerca sa eviti greselile.

Ci repeteta-ti mereu ca din greseli inveti. Nu te mai gandi ca succesul de mai tarziu nu trebuie sa cunoasca esecuri acum. Ci tocmai invers. Accepta esecul de acum ca pe o lectie de care ai avut nevoie pentru a avea succes mai tarziu.

Ramai curioasa – Invata in permanenta. Hraneste-ti pofta de cunoastere! Atunci cand incetezi sa inveti, te opresti din crescut.

Seteaza-ti un program zilnic – Daca vrei sa stii cum sa traiesti o viata implinita, trebuie sa ai o rtuina zilnica. Un program bine stabilit. Un prgram de munca si ore de odihna. Seteaza-ti o rutina, un orar fix si tine-te de el. Doar asa vine schimbarea!

Fa din somn si odihna o prioritate – E necesar sa muncesti, dar e necesar sa te reincarci. Somnul si odihna nu sunt timpi morti. Ci sunt combustibil de care ai nevoie sa ajungi acolo sus, unde iti doresti.

Defineste-ti in minte succesul – Gandeste-te bine ce inseamna succesul pentru tine. Gandeste-te cum sa traiesti o viata implinita PENTRU TINE. Nu cum si-ar dori altii, nu cum ai vazut la altii. Fii introspecta si analizeaza bine cum arata o viata fericita, completa pentru tine. Si atunci orice ai face, vei face cu iubire si vei excela.

Adu-ti aminte ca nu e vorba despre tine! – Exista un scop maret dincolo de existenta ta. Talentul tau, darurile tale nu sunt doar pentru tine. Ci pentru a-i ajuta pe altii. Atunci cand vei realiza asta, vei intelege ca ceea ce muncesti ajunge mai departe.

Viata intreaga devine mai simpla, mai frumoasa cand primesti adevarul absolut inauntrul tau: nu e doar pentru tine!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!