Cum să-ți schimbi viața în bine: 12 legi ale karmei pe care puțini oameni le respectă

Cum să-ți schimbi viața în bine: 12 legi ale karmei pe care puțini oameni le respectă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Karma rezultă din faptele făcute de om și consecințele lor care determină destinul. Ne ajută să regândim viața și să învățăm din ea. „Rezultatele acțiunilor noastre nu pot fi evitate” , stă la baza legilor karmice.

Pentru a vă schimba viața în bine, acordați atenție acestor 12 legi ale karmei. Ele determină soarta omului.

1. Cea mai mare lege

Primești în viață doar ceea ce oferi. Dacă vrei să fii fericit și iubit, trebuie să te iubești pe tine însuți, să îi tratezi pe ceilalți cu respect și bunătate.

2. Legea creației

Nimic din viață nu se va întâmpla de la sine, trebuie să facem ceva pentru asta. Fii tu însuti. Orice acțiune are o reacțiune!

3. Legea creșterii

Pentru a merge mai departe, schimbă-te pe tine, nu pe ceilalți oameni. Dacă o persoană își schimbă gândurile, toate lucrurile din jurul său se schimbă.

4. Legea ascultării

Pentru a schimba ceva, trebuie mai întâi să-l înțelegi. Încercați să observați binele în oameni. Concentrează-te pe prietenii tăi, nu pe dușmanii tăi.

5. Legea responsabilității

Dacă ai o problemă în viață, atunci problema este în tine. Omul este o reflectare a lumii, iar lumea este reflexia noastră.

În afară de noi, nimeni nu este responsabil pentru viața noastră.

6. Legea interconectării

Fiecare acțiune a ta are o consecință. Pentru a obține un rezultat, trebuie să faceți ceva. O navă care navighează fără nicio direcție, nu va găsi niciun vânt bun. În drumul către realizarea unui obiectiv, toți pașii sunt importanți, chiar și cei mai mici. Trecutul, prezentul și viitorul sunt foarte strâns legate.

7. Legea focalizării

Concentrați-vă întotdeauna pe un singur lucru. Când te gândești la mai multe lucruri, este posibil să nu realizezi nimic.

8. Legea darului

Dacă susțineți ceva, asigurați-vă că sunteți gata să-l demonstrați prin propriul exemplu. O persoană poate învăța doar dacă ea însuși a pus în practică.

9. Legea aici și acum

Nu regreta trecutul și nu te gândi la viitor. Trăiește astăzi. Tot ce este bun în viață ar trebui să fie în prezent. Trecutul împiedică trăirea prezentului.

10. Legea răbdării și a recompensei

Rezultatele valoroase necesită mai multă muncă. Bucuria este să faci ceea ce este necesar și să știi că vei primi o răsplată la final.

11. Legea schimbării

Orice problemă se va repeta până când vei înțelege și vei învăța lecția pe care trebuie să ți-o ofere.

12. Legea inspirației

O persoană primește doar ceea ce merită. Ceea ce se face cu dragoste este întotdeauna inspirație.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!