Cum sa-ti dai seama daca cineva te ajuta cum un scop anume

Publicitate

“Atunci când renunțând la propria fericire, ne vom mulțumi să-i știm fericiți pe cei ce ne înconjoară, înseamnă, poate, că am început noi înșine să fim fericiți.” – Jacinto Benavente

Persoane noi apar în viața noastră în mod constant. Dar nu toate sunt atât de sincere cum vor să apară. Oamenii luminoși în toate privințele – sunt încă o raritate.

În spatele măștii unei persoane plăcute poate fi o persoană care are anumite motive ascunse. Te poate folosi sau poate lua ceva important de la tine. Când înțelegi acest lucru, ar putea fi prea târziu.

Cum să înțelegi că o persoană are un motiv ascuns pentru a comunica cu tine? Iată 5 semne pentru a te ajuta să identifici acest lucru:

1. Vorbește mereu despre sine

Oamenii care au un motiv ascuns, nu pot vorbi despre nimeni, cu excepția lor. Ei pot pretinde că sunt interesați de tine și de viața ta, dar… Oricum, orice conversație va fi redusă la ei și la dorințele lor.

Sună familiar? Data viitoare când vei comunica cu o astfel de persoană, spune-i despre acest lucru. Dacă se înfurie și începe să nege totul, nu mai vorbi cu ea. O excepție poate fi făcută dacă persoana își cere scuze.

2. Folosește diferite tactici pentru a te determina să faci ceva

Dacă o tactică nu funcționează, încearcă alta, apoi alta și iarăși alta. Scopul omului este să te manipuleze. El va încerca să o facă până când va primi ceea ce are nevoie de la tine.

Nu se va da bătut. Va merge la obiectivul tău. Este cineva care încearcă să te manipuleze? Fii atent la acest lucru. Dacă da, nu te da.

3. Limbajul corpului și refuzul de a te privi în ochi

A minți este un obicei al manipulatorilor. Chiar dacă o persoană știe să înșele foarte bine, limbajul corpului va spune întotdeauna adevărul.

Publicitate

Vei vedea că se simte inconfortabil. Ar putea fi dificil pentru ea să stea liniștită, poate să nu va uita în ochii tăi. Dacă o persoană clipește prea des – acesta este și un semn că ceva nu este în regulă.

Acordă o atenție deosebită acestor „simptome”. Ele spun că prietenul tău cu tine nu e sincer.

4. Vorbește în mod constant despre același lucru

Oamenii care au motive ascunse nu pot înceta să vorbească despre ceea ce au nevoie. Indiferent ce vor de la tine, vor vorbi cu siguranță despre asta la fiecare întâlnire.

Vor vorbi și vor vorbi. Ei te vor convinge de cât de mare este ideea lor; că dacă faci ceva pentru ei, vei face ceea ce trebuie.

Nu te lăsa convins. Încercă să schimbi subiectul. Dacă aceasta nu funcționează, rupeți conversația.

5. Intuiția ta sugerează că există ceva în neregulă

Nu ignora acest sentiment. Una dintre căile de identificare a unei persoane cu motive ascunse este de a acorda atenție sentimentelor pe care le ai în timpul comunicării. Dacă te simți neplăcut și incomod, acesta este un semn. Nu-l ignora.

Sursa: dozadesucces.ro

“Oamenii își trăiesc viața în anticipație, hotărând ca la un moment dat când vor avea timp vor fi foarte fericiți. Dar prezentul are un avantaj față de alte momente – ne aparține. Oportunitățile trecute sunt pierdute, iar cele din viitor încă nu au venit. Ne putem scălda într-o mare de plăceri, ca și cum am sta într-o mare de vin; dar dacă amânam degustarea din ele prea mult ne vom da seama că ambele au acrit din cauza vremii.” – Charles Caleb Colton

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cele mai frumoase citate ale lui Bob Marley – “Cel mai laş bărbat este cel care îi câştigă iubirea unei femei, fără intenţia de a o iubi”

Publicitate

Cântăreţul jamaican Bob Marley a fost unul dintre cei mai iubiţi artişti ai secolului 20, devenind după moarte sa un adevărat simbol al toleranţei, al libertăţii şi al iubirii.
Deşi avea numai 35 de ani când a murit, Bob Marley a dat dovadă de multă înţelepciune de-a lungul vieţii, iar vorbele sale pline de semnificaţie au inspirat generaţii la rând. Descoperă câteva dintre cele mai importante citate ale lui Bob Marley despre viață:

“El nu este perfect. Nici tu nu eşti perfectă, iar voi doi nu veţi fi niciodată perfecţi. Dar dacă te face să râzi măcar o dată, dacă te face să te gândeşti de două ori şi dacă admite că este om şi face greşeli, stai lângă el şi oferă-i tot ce poţi.”

“Prietenii adevăraţi sunt precum stelele. Îi poţi vedea numai când este întuneric în jurul tău”

“Cred sincer că numai o dată în viaţă găseşti pe cineva care îţi poate răsturna lumea. Îi poţi spune lucruri pe care nu le-ai mai spus nimănui, va absorbi tot ce spui şi chiar îşi va dori să audă şi mai multe”

“Nu judeca, înainte să te judeci pe tine. Nu judeca, dacă nu eşti pregătit să fii judecat. Drumul vieţii este plin de obstacole şi te poţi împiedica şi tu. În timp ce vorbeşti despre mine, altcineva te judecă pe tine. Ştiu că nu sunt perfect şi nu susţin că aş fi, aşa că înainte de a arăta cu degetul, ai grijă ca mâinile tale să fie curate”

“Cel mai laş bărbat este cel care îi câştigă iubirea unei femei, fără intenţia de a o iubi”

“Banii sunt numere, iar numerele nu se sfârşesc niciodată. Dacă ai nevoie de bani ca să fii fericit, pentru tine căutarea fericirii nu se va sfârşi niciodată”

Publicitate

“Nu ştii niciodată cât eşti de puternic până când a fi puternic rămâne singura ta opţiune”

“Cea mai frumoasă formă a corpului unei femei este zâmbetul său”

“Cea mai mare realizare a unui om nu este averea acumulată, ci integritatea sa şi capacitatea de a-i afecta în mod pozitiv pe cei din jurul său”

“Viaţa este un drum plin de semne. Aşa că atunci când mergi pe el, nu-ţi complica mintea. Treci pe lângă ură, răutate şi gelozie. Nu îţi îngropa gândurile, ci transformă-ţi viziunea în realitate. Trezeşte-te şi trăieşte!”

“Iubirea, prietenia şi râsul… Unele dintre cele mai bune lucruri din viaţă sunt gratuite”

“Cele mai frumoase lucruri nu sunt perfecte, sunt speciale”

“Vântul care ia uneori ceea ce iubim este şi cel care ne aduce ceva ce trebuie să învăţăm să iubim. Astfel că nu trebuie să plângem pentru ceva ce ne-a fost luat, ci trebuie să iubim ceea ce ne-a fost oferit. Pentru că ceea ce este cu adevărat al tău nu dispare niciodată pentru totdeauna”

“Iubeşte viaţa pe care o trăieşti.  Trăieşte viaţa pe care o iubeşti”

“Adevărul este că toţi te vor face să suferi. Însă trebuie să-i găseşti pe cei pentru care merită să suferi”

“Începuturile sunt de obicei înspăimântătoare, iar finalurile sunt de obicei triste. Dar pentru tot ceea ce se află între acestea două merită să trăieşti”

“A iubi este un risc, pentru că poţi să nu fii iubit în schimb. A spera aduce riscul de a suferi. A încerca aduce riscul de a da greş. Dar riscurile trebuie asumate pentru că cel mai mare risc este acela de a nu risca nimic”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate