Cum sa-ti dai seama daca ai intalnit o persoana din familia ta spirituala, semnele care te vor face sa o recunosti usor

Cum sa-ti dai seama daca ai intalnit o persoana din familia ta spirituala, semnele care te vor face sa o recunosti usor

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 May 2018 in Spiritualitate

Află dacă ai întâlnit pe cineva din „familia ta sprirituală” pe baza următoarelor 12 semne.

12 semne că ai întâlnit în sfârșit o persoană din categoria ta sufletească

1. CONTACT VIZUAL INTENS ȘI PROFUND

Chiar dacă nu vă cunoașteți, atunci când privirile vi se intersectează, vă primiți intens unul pe celălalt. Nu este un gest stânjenitor sau un flirt, ci un gest firesc, de parcă ți-ai fi reîntâlnit un vechi prieten. În ochii acelei persoane găsești siguranță și liniște. Vă înțelegeți adeseori doar prin priviri.

2. SIMȚI O AURĂ SPIRITUALĂ PUTERNICĂ

Aceste persoane nu sunt interesate de bani, lux, faimă sau glorie, ci caută exclusiv valori spirituale și emoționale veritabile. Adesea, persoanele din „familia ta spirituală” sunt atrase de minimalism, meditație, yoga, alimentație sănătoasă și mediul înconjurător.

3. SIMȚI O ATRACȚIE PUTERNICĂ ÎNTRE VOI

Energia pe care o emană are un efect magnetic. Persoana respectivă apare în viața ta din când în când, în momentele cheie, chiar și dacă nu menții legătura cu ea.

4. REZONAȚI PERFECT UNUL CU CELĂLALT

Vă împărtășiți unul celuilalt valorile și concepțiile voastre și aveți aceeași perspectivă asupra vieții. Vă aflați pe același plan emoțional și vă înțelegeți foarte bine unul pe celălalt.

5. AI SENZAȚIA CĂ VĂ ȘTIȚI DE O VIAȚĂ

În preajma unei astfel de persoane te simți protejat și destins. Îi spui tot ce ai pe inimă, iar ea te înțelege perfect de fiecare dată. Chiar dacă abia v-ați cunoscut, nu poți rezista impulsului de a i te destănui.

6. ÎȚI INSUFLĂ O ENERGIE POZITIVĂ

O astfel de persoană te face să te simți fericit(ă) și încrezător(oare) în toate situațiile. Aveți o energie foarte similară, așa că vibrațiile voastre se armonizează și vă încarcă pe amândoi cu pozitivitate.

7. PERSOANA RESPECTIVĂ ESTE ALĂTURI DE TINE ATUNCI CÂND AI NEVOIE DE ÎNDRUMARE

Așa cum am menționat mai sus, o persoană din familia ta spirituală te călăuzește și te sprijină mereu, dar mai ales în momentele grele. Atât timp cât știi să o asculți și să pui în practică sfaturile primite, vei reuși să depășești obstacolele mult mai ușor.

8. TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE CÂND TE AFLI ÎN PREZENȚA LUI/EI

Conversațiile care se întind de-a lungul mai multor ore par să nu dureze mai mult de câteva clipe. Rezonați atât de bine încât pierdeți noțiunea timpului atunci când vă întâlniți și stați de vorbă.

9. ÎȚI EVIDENȚIAZĂ DOAR CALITĂȚILE

O astfel de persoană te provoacă să crești pe plan spiritual, dar prin propriile tale forțe. Te ajută și te sprijină în orice situație, și îți indică cele mai bune căi de a-ți fructifica din plin calitățile și virtuțile.

10. AȚI TRĂIT EXPERIENȚE SIMILARE

Conexiunea foarte puternică dintre voi se datorează și faptului că ați trecut prin aceleași provocări și greutăți. Nu uita însă că trăirile negative au rolul de a ne căli, de a ne stimula să devenim mai înțelepți, mai cumpătați și mai buni.

11. TE SIMȚI LINIȘTIT ÎN PREZENȚA LUI/EI

Dacă unii oameni te asaltează cu negativitate, persoanele din aceeași familie spirituală îți aduc fericire, împlinire și alinare. Te fac să te simți iubit, ocrotit, vesel și optimist.

12. TE SIMȚI ÎN LARGUL TĂU

Astfel de persoane te cunosc cu adevărat, te știu așa cum ești de fapt. Din acest motiv, nu simți nevoia să te ascunzi în prezența lor. Ești în largul tău, te simți înțeles pe deplin, ceea ce îți insuflă multă încredere și bucurie.

Acești oameni sunt foarte rari în viață. Nu vin însoțiți de alți indivizi cu caracteristici înrudite, ci singuri. Dacă bănuiești că ai deja alături o persoană care întruchipează aceste însușiri, ține-ți-o aproape și consolidează relația de prietenie și de iubire cu aceasta.

Sursa: sfaturiutile.info

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!