Cum sa-ti dai seama ce fel de energie emana o persoana. Poate ți s-a întâmplat să stai în preajma unei persoane pe care nu o cunoști prea bine, dar să simți căldură, prietenie și o stare plăcută

Cum sa-ti dai seama ce fel de energie emana o persoana. Poate ți s-a întâmplat să stai în preajma unei persoane pe care nu o cunoști prea bine, dar să simți căldură, prietenie și o stare plăcută

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 August 2018 in Spiritualitate

Poate ți s-a întâmplat să stai în preajma unei persoane pe care nu o cunoști prea bine, dar să simți căldură, prietenie și o stare plăcută

De asemenea, la polul opus sunt cei care îți dau o stare de neliniște, care fac atmosfera să fie încărcată și tensionată. Astfel de stări pe care le percepi nu sunt deloc accidentale, ci se bazează pe energia emoțională pe care fiecare persoană o emană. Dar nu este întotdeauna atât de simplu să descoperi tipul de energie pe care îl emană cineva. Uneori trebuie să fii atent la detalii și să descifrezi care este adevărata energie emoțională a unei persoane.

De ce te ajută să știi care este energia emoțională a unei persoane? În primul rând, energia emoțională este esențială în relații. Îți va fi mult mai ușor să ai o relație fericită dacă poți simți energia transmisă de partenerul tău. De asemenea, te va ajuta să-ți înțelegi mai bine prietenii, colegii de muncă, partenerii de afaceri sau colaboratorii. Este important să-ți amintești că nu trebuie să bazezi emoțiile celorlalți pe ceea ce spun. De multe ori oamenii încearcă să-și ascundă adevăratele emoții, spunând contrariul a ceea ce ssimt. De exemplu, persoanele deprimate pot spune că se simt excelent, dar realitatea să fie diamentral opusă.

Iată cinci modalități prin care să descoperi ce tip de energie emană o persoană:

Analizează starea pe care o ai în prezența unei persoane

Atunci când persoana respectivă se află în preajma ta, simți o stare de calm și liniște? Îți este ușor să te afli lângă omul respectiv sau simți ca și cum ai avea o piatră pe umeri de fiecare dată când vă întâlniți? Trebuie să acorzi atenție tipului de carismă pe care acesta o are. Nu uita că unii oameni pot fi foarte carismatici, dar complet lipsiți de emoții și sentimente sincere.

Învață să înțelegi privirea

O expresie cât se poate de înțeleaptă ne avertizează că ochii nu mint niciodată pentru că sunt “oglinda sufletului”. Modul în care o persoană te privește îți poate indica adevărata sa stare emoțională, dar și adevăratele sale intenții sau dorințe. Poți simți energia emoțională transmisă analizând cu atenție modul în care oamenii privesc.

Încearcă să simți atingerea

Ce simți atunci când o persoană apropiată te atinge? Mângâierea persoanei iubite, a unui părinte sau a copilului tău îți oferă de obicei căldură sufletească și o stare de bine. Dar atunci când dai mâna cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o este mai dificil să-i distingi energia emoțională. Dacă strângerea de mână este prea puternică, persoana respectivă poate fi autoritară sau încordată. De asemenea, dacă strângerea de mână este slabă, iar mâna este rece, persoana aflată în fața ta poate fi anxioasă. Acordă atenție acestor detalii și vei reuși mult mai ușor să descoperi adevărata energie emoțională a unei persoane.

Ascultă tonul vocii

Tonul vocii este un alt indiciu extrem de important care te poate ajuta să descifrezi energia emoțională a unei persoane.  Analizează modul în care cineva vorbește, viteza cu care spune cuvintele, tonul pe care îl folosește și încearcă să detectezi vibrațiile din voce. Emoțiile pot fi foarte ușor percepute nu prin ceea ce spune o persoană, ci prin modul în care spune.

Concentrează toate informațiile

Folosește-te de toate aceste indicii pe care le primești pentru a descoperi care este energia emoțională a celui aflat în fața ta. Atunci când acorzi atenție detaliilor, poți afla mai multe decât ți-ai putea imagina. Vei reuși să cunoști adevăratele sentimente și intenții ale oamenilor din viața ta. Nu doar că îți vei îmbunătăți relațiile cu cei apropiați, dar vei putea să identifici mai ușor persoanele pe care trebuie să le eviți.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!