Cum să-ți convingi mintea subconștientă că poate face orice

Cum să-ți convingi mintea subconștientă că poate face orice

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 January 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

A controla subconștientul înseamnă a-l supune voinței tale. În realitate, aproape toți oamenii își permit controlul automat al subconștientului. Aceste procese sunt activate automat la nivel subconștient ca răspuns la diferiți stimuli de mediu; în schimb, este mult mai interesant să profităm de capacitatea imensă a subconștientului de a procesa date.

Cum să-ți convingi mintea subconștientă că poate face totul:

1. Pentru a controla subconștientul, trebuie să îți schimbi mentalitatea

Dacă vrei să-ți schimbi viața, trebuie mai întâi să-ți schimbi gândirea. Pentru a schimba modul de gândire, trebuie să controlezi subconștientul, astfel încât să îți poți schimba vechile credințe.

2. Controlează subconștientul cu puterea gândului

Gândurile se stabilesc mai întâi în minte și sunt analizate, apoi gândul este transmis subconștientului pentru procesare și stocat sub formă de informație. În acest caz, putem să înțelegem ce gânduri ne vin în minte și trec prin subconștient. Aceasta este o oportunitate foarte bună pentru a ne putea impune anumite credințe.

3. Controlează subconștientul concentrându-te pe ceea ce îți dorești cu adevărat

Trebuie doar să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să schimbați. O modalitate de a face acest lucru este să vă conectați cu voi înșivă și să vă ascultați pentru a înțelege cu adevărat care sunt dorințele.

Datele care vin către o persoană din mintea sa trebuie transformate într-o nouă credință, care după aceea este ușor de instalat în subconștient.

4. Controlează conștiința

Orice sursă de informație poate fi selectată. Dar sursa trebuie să funcționeze în armonie cu ceea ce persoana încearcă să realizeze. Va fi util să folosiți, de exemplu, o carte din care să extrageți expresii care vă plac și să le transformați în credințe care trebuie integrate la nivel subconștient.

5. Caută un model comportamental

Exemple ar putea fi o carte de meditație sau o carte despre cum să obții tot ce vrei în viață. Ar trebui să fie ceva constructiv care te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Dacă totul este în armonie, gândurile noi vor fi credințe noi, iar aceste credințe vor funcționa în numai în beneficiul tău, nu împotriva ta.

Deci, o persoană va putea face mai mult în viața sa prezentă și viitoare, când totul va funcționa în deplină armonie cu el și Universul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!