Cum să te protejezi de trucurile vampirilor energetici

Cum să te protejezi de trucurile vampirilor energetici

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2021 in Spiritualitate

Orice persoană poate fi un vampir energetic, fără să-și de-a seama de acest lucru, pur și simplu are puterea de a absoarbe energia celorlalți. Cu siguranță, toată lumea are cel puțin o cunoștință, față de care comunicarea este obositoare, le strică starea de spirit și le ia toată energia. Acest lucru se datorează faptului că acea persoană se „reîncarcă” cu energia altora și cu cât victima este mai vulnerabilă, cu atât vampirul energetic o poate devasta mai ușor.

Ce este un vampirul energetic

Un vampir energetic este o persoană care are un nivel scăzut de energie pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, trebuie să o completeze absorbind energia altcuiva. În majoritatea cazurilor, o persoană devine fără să vrea și fără să-și dea seama un vampir energetic.

De ce sunt periculoși vampirii energetici?

În primul rând, cu cât o persoană este mai slabă din puc de vedere energetic, cu atât este mai ușor să îi absorbi energia, deoarece în acest caz rezistența este redusă la minimum comparativ cu o persoană puternică.

În al doilea rând, cu cât este mai ușor să provoci emoții unei victime, cu atât este mai ușor să te hrănești cu energia ei. Majoritatea vampirilor energetici acționează în acest fel: mai întâi provoacă o persoană și apoi se hrănesc cu reacția sa.

Explicația este foarte simplă. Cu cât emoțiile victimei sunt mai puternice, cu atât emană mai multă energie și astfel, vampirul o poate absoarbe complet.

Vampirul poate provoca, de asemenea, dureri de cap severe, oboseală excesivă, vinovăție și nesiguranță.

Cum să te protejezi de vampiri energetici

Cel mai simplu mod de a te proteja de un vampir energetic este să nu te lași pradă. În multe cazuri, acest lucru poate fi evitat.

După cum sa menționat mai sus, vampirii aleg victimele cele mai vulnerabile. Nu le permiteți să vă provoace! Dacă o persoană este calmă, atunci vampirul energetic nu va avea nimic de luat. Este necesar să ne abstractizăm de ceea ce se întâmplă. Ar trebui să comunicați cu un vampir energetic pe un ton calm, politicos, atent, fără nicio umbră de emoții negative. Trebuie să fiți suficient de ferm. Cel mai probabil, își vor pierde rapid interesul față de persoană.

Cum să te protejezi de trucurile vampirilor energetici

Nu ar trebui să priviți vampirul energetic în ochi, de asemenea, este mai bine să vă strângeți degetul mare în palmă, punând celelalte patru degete peste el, pentru a bloca aura energetică.

Cu un efort de voință, trebuie să înveți să nu te supui vampirului și să creezi un ecran mental în fața ta – un perete de sticlă prin care poți privi o persoană. Această metodă funcționează foarte bine atunci când avem de-a face cu un vampir energetic care absoarbe inconștient energia. Protecția împotriva absorbției energiei va dura aproximativ 3 ore.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!