Cum să te ferești de blesteme, vrăji, entități negative și oameni care îți vor răul? De ce de unii oameni se lipesc și alții nu?

Cum să te ferești de blesteme, vrăji, entități negative și oameni care îți vor răul? De ce de unii oameni se lipesc și alții nu?

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 March 2023 in Spiritualitate

Dacă ochii tăi nu au văzut niciodată lumina, cum poți să știi că ești în întuneric?” – Lupta pentru sufletele vii continuă. În prezent, există un număr mare de oameni pe Pământ care au tot ceea ce este descris în titlu. Dar cei mai mulți dintre ei nici măcar nu bănuiesc că au astfel de probleme.

Cum ne afectează acestea viața de zi cu zi? O astfel de persoană se află adesea într-o stare emoțională instabilă și pierde controlul asupra sa în anumite momente, făcând acțiuni fără logică sau fără să gândească. De obicei, după aceea spune: “Ceva m-a împins să fac asta. Nu am putut să mă controlez. Parcă nu eram eu”, sau ceva asemănător. Sau poate să lupte într-un anumit domeniu al vieții sale, dar să nu reușească să obțină nimic în acel domeniu. 

REGRESOLOGII au observat o creștere a numărului de entități în oameni

Mulți regresologi și psihiatri observă o accentuare a acestor situații în care se află mulți oamenii din zilele noastre. Pentru noi, discuțiile despre astfel de subiecte sunt normale. În practica noastră, întâlnim tot felul de situații. Blestemele familiei, blocajele numelui de familie, contractele sufletului, entitățile negative de toate felurile – lista de subiecte și direcții cu care lucrăm este nesfârșită. Dar nu asta e ideea. Ideea este că selectarea sufletelor se întâmplă acum nevăzut pe Pământ.

Mulți oameni se tem de blesteme. Dar de fapt, numai cei care se tem de ele nu vor scăpa…

Cu mult timp în urmă am văzut la televizor un interviu cu un o vrăjitoare care lucra cu magia neagră foarte puternică. La acel moment nu lucram nici în psihologie, nici în regresologie, dar esența a ceea ce a spus femeia-vrăjitoare mi-a rămas foarte puternic în minte. Vrăjitoarea de la televizor a spus: “Oamenii vin la mine pentru diferite motive”, spune ea, “de exemplu, pentru a face farmece sau blesteme asupra cuiva, dar mai întâi verific”. … Ce verifică, ce credeți?

“După verificare, chiar dacă rar, refuz uneori. Nu există posibilitatea de a mă convinge sau de a mă corupe cu bani atunci când refuz. Refuz pentru că știu: LA ACEA PERSOANĂ, dacă voi fi de acord să îi fac ceva rău, mie însămi mi se va întâmpla ceva atât de rău încât nimic nu mă va salva de la distrugere … și în astfel de cazuri nu intenționez să risc în niciun caz indiferent ca e vorba de bani sau lucruri…”.

Adică, chiar și dacă cineva necunoscut dorește să facă rău cuiva din cauza invidiei, urii sau altor sentimente și decide să folosească magia neagră, el însuși va fi lovit, iar acea persoană nu va fi afectată deloc. Pentru că LUMINA REFLECTĂ ÎNTUNERICUL. Efectul oglinzii se activează, lumina persoanei reflectă acțiunea îndreptată spre ea înapoi la expeditor, fără a face nimic pentru asta.

Iar acum să ne gândim, cum ar trebui să fie acea persoană care se poate apăra?

Sufletul trăiește înăuntrul tău sau fricile?

În interiorul oamenilor există o lumină divină. Cu alte cuvinte, omul are o anumită luminozitate, prin care este remarcat acolo sus. Iar dacă este remarcat, atunci este conectat la propriul său spirit, la Sursă, iar conductorii și mentori ai sufletului îl susțin și îl îndrumă în viață.

Un astfel de om se află sub ocrotirea Creatorului. Și nu trebuie atins de întuneric. Dacă cineva încearcă să facă asta, viața lui va fi arsă ca și cum ar fierbe în apă clocotită. Dar cum de se întâmplă ca majoritatea oamenilor să fie afectați de astfel de structuri energetice și să le strice viața pe mai multe generații înainte?

Problema este că oamenii pot fi atacați de farmece și vrăji sau gânduri negative doar prin CUMUL DE ASEMĂNARE – adică dacă în sufletul lor se găsește întuneric.

De exemplu, dacă un om trăiește “în chip și asemănarea” Lui Dumnezeu, atunci sufletul din interiorul său ocupă întregul spațiu, pentru că Dumnezeu este iubire. Iubirea extinde și umple orice spațiu, fără a lăsa loc pentru întuneric. Și să nu uităm, nu este vorba despre dragostea față de persoana iubită (partener). Este vorba despre dragoste ca fiind vibrația principală a omului, despre umplerea sa interioară.

Dar dacă omul trăiește în paradigma sclaviei interioare sau în poziția de victimă, atunci este predispus sentimentului de vinovăție, frică, supărări, ură și altor forme de negativitate, ceea ce înseamnă că în aceste momente, sufletul din interiorul său se strânge într-un colț, lăsând spațiu liber pentru intrarea entităților, farmecelor, blestemelor și a altor lucruri negative.

Cu alte cuvinte, omul lasă spațiu pentru necurat în interiorul său! Iată de ce există expresia “Nu există loc sfânt gol”. Un suflet gol imediat ocupat de orice entitate sau demon. Scopul lor este parazitismul. Unde omul nu folosește întregul său potențial de iubire, astfel de paraziți se atașează, cresc împreună cu fiecare emoție negativă și iau energia vitală și forța de viață a omului.

Scopul lor este simplu. Ei sug energia vieții și puterea din om, deoarece nu este utilizată în beneficiul său. Le este permis să atingă pe cei care își îndreaptă propria lor lumină interioară spre întuneric!

De fiecare dată când o astfel de persoană începe să se încurce, să se îngrijoreze, să fie într-o stare negativă, activează aceeași entitate pentru a descărca energia și puterea din interiorul său. La astfel de oameni, vocea interioară nu este propria lor voce interioară, ci este vocea acelei entități care a adus necazul asupra acelei persoane.

Astfel, omul însuși, prin modul lui de a trăi, prin vibrații specifice, mai întâi aduce și apoi trezește în interiorul său, „răul care deocamdată e liniștit”

În regresii, atunci când întâlnim entități în câmpul energetic al regresanților, întotdeauna îi întrebăm: cu ce te hrănești? Iar entitatea împărtășește cu plăcere informații. Devine foarte clar că fiecare persoană își creează singură toate problemele din viața sa.

Însă atunci când își asumă responsabilitatea pentru propria viață și o recunoaște, se eliberează parțial.

Nu are sens să încercăm să scoatem entitățile din acea persoană care va continua să trăiască în frică și negativitate. Pentru că dacă una pleacă, alta va veni și poate fi mult mai rea. Tot ce trebuie să facem este să facem persoana să înceteze să mai hrănească astfel de forțe și entități. Doar atunci vor pleca singure. Iar asta înseamnă o muncă mare asupra propriei persoane. Dar merită.

Să parafrazăm una dintre frazele mele preferate: „Unde există frică, nu există iubire” în aceasta: „Unde există IUBIRE, nu există loc pentru nimic rău și cu atât mai puțin pentru frici, pur și simplu pentru că lumina iubirii dizolvă orice întuneric”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!