Cum să recunoști și să înțelegi semnalele universului

Cum să recunoști și să înțelegi semnalele universului

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2021 in SfaturiSpiritualitate

Universul comunică cu o persoană folosind diverse metode și semne. Dacă o persoană începe să greșească, merge pe un drum greșit, atunci încep să primească semnale de alarmă care încearcă să o avertizeze despre greșeala făcută.

Semnale de alarmă

Fiecare persoană are propriile sale slăbiciuni și dependențe, cu ajutorul cărora este mai ușor să înțeleagă semnele. Pentru mame slăbiciunea sunt copiii lor; bărbații suferă mai mult de probleme precum pierderi în afaceri, probleme cu banii; iubitorii de animale vor suferi de boala animalelor de companie. De obicei, persoana însăși începe să înțeleagă ce nu este în regulă dacă apar o serie de probleme.

Boala frecventă a unui copil indică de obicei probleme și conflicte între părinți. De exemplu, mama unui copil se simte în mod constant obosită și se supără pe tatăl său, pentru că nu a acordat suficientă atenție familiei și treburilor casnice.

Dacă o persoană lucrează prea mult, atunci uneori boala este singura modalitate de a-i arăta că este timpul să se odihnească. Prin urmare, se va îmbolnăvi periodic până își va permite să aibă o odihnă lungă și completă.

Problemele cu partenerii arată că este necesar să ne gândim dacă o persoană se comportă corect, cum se comportă cu ceilalți și cu sine, dacă se apreciază pe sine și pe cei din jur.

Semnale de motivație

Acestea reprezintă problemele și situațiile mai dificile care se întâmplă ca să te scoată din zona ta de confort. Amintindu-și trecutul, persoana începe să-și dea seama că anumite probleme au apărut doar pentru a o face mai puternică și pentru a se pregăti mai mult.

O nouă ușă se poate deschide numai atunci când cea veche este închisă. Dacă nu te simți fericit la locul de muncă, înseamnă că trebuie să te orientezi către un domeniu diferit. Ar trebui să te simți liber și să alegi ce vrei cu adevărat să faci. Dacă accepți că acest lucru se întâmplă pentru că ai nevoie de o schimbare, vei găsi o nouă afacere care va fi mai satisfăcătoare. Dar, dacă cauți un loc de muncă similar, vei trece printr-un cerc de noi probleme.

Într-o relație, acest lucru se întâmplă tot timpul – întâlnești o persoană, începe o relație, totul este bine și frumos la început, iar după aceea realizezi că nu vă potriviți și trebuie să închei relația. Aceste lucruri te formează ca om și te fac să înțelegi cum ar trebui să fie o relație normală. Dacă vrei o relație sinceră, alege pe cineva cu care te înțelegi foarte bine, trebuie să stai o perioadă pentru a cunoaște persoana.

Cum să recunoști semnalele?
Principala greșeală a unei persoane este că percepe problema ca fiind una independentă și începe să o elimine, în loc să înțeleagă ce a provocat-o.

De exemplu: Dacă ai pierdut un loc de muncă, cauți imediat unul similar în loc să conștientizezi că poate trebuie să te reprofilezi și să schimbi domeniul. Dacă dezvolți o boală, iei urgent pastile, în loc să înțelegi de ce a apărut boala și ce poți face pentru a evita apariția ei. Dacă partenerul te părăsește, te gândești la cum să-l recuperezi, nu la faptul că v-ați despărțit dintr-un motiv și că meriți ceva mai bun.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!