Cum sa lasam deoparte grijile de zi cu zi si sa vedem si partea frumoasa a vietii! Ce mod mai frumos de a celebra viața pe care ai primit-o în dar decât să fii fericit și să molipsești și pe cei din jurul tău cu pozitivism, încredere și voie bună!?

Cum sa lasam deoparte grijile de zi cu zi si sa vedem si partea frumoasa a vietii! Ce mod mai frumos de a celebra viața pe care ai primit-o în dar decât să fii fericit și să molipsești și pe cei din jurul tău cu pozitivism, încredere și voie bună!?

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2019 in De Suflet

Fii întotdeauna o persoană plăcută! Indiferent de împrejurare. Știu, este tare greu, însă e un sfat minunat pe care-l veți descoperi la un moment dat fiecare dintre voi. Eu l-am descoperit de curând și mi-a umplut viața de seninătate.

Este foarte important ca în orice moment să-ți păstrezi buna dispoziție și să încerci pe cât posibil să nu te lași distrasă sau enervată de mărunțișuri. Încearcă să găsești o modalitate prin care să vezi partea bună a lucrurilor și să-ți atragi și gândurile în aceeași direcție.

Mi se întâmpla în trecut să mă las afectată de dispoziția celor din jurul meu. Chiar dacă plecam de acasă bine dispusă și cu zâmbetul pe buze era suficient să mă întâlnesc cu cineva cunoscut care să arate abătut, trist sau supărat că starea se transmitea și mă transformam într-o persoană ursuză, plictisită sau enervată. Dar, cel mai ciudat lucru este că odată ce treceam la acea stare negativă nu mai puteam să-mi revin indiferent ce făceam.

O perioadă bună de timp am continuat să fiu influențată de cei din jurul meu, de mentalitatea lor, de gândurile și grijile lor, de modul în care percepeau ceea ce li se întâmplau.

Mi-am dat seama la un moment dat că procedez greșit și asta datorită mamei mele, care mi-a spus că mă îngrijorez fără motiv și că mă stresez din orice. Ea a fost „ mentorul ” meu, acea persoană care îți deschide calea spre ceva mai bun și te lasă pe tine să descoperi potențialul interior.

Acum, chiar dacă îi mai ascult și îi mai cert câteodată pentru gândurile lor negativiste, nu mai am probleme cu buna dispoziție. Am devenit un liant, atât pentru mine cât și pentru cei din jur, pentru că gândind și simțind speranță reușesc să ajung mai rapid la o soluție de compromis. Poate că nu este cea mai bună variantă cea găsită de mine, însă mie mi se potrivește și mărturisesc că sunt mult mai relaxată.

Buna dispoziție, glumele, zâmbetul, sinceritatea și credința în Dumnezeu nu ar trebui să lipsească din sufletele noastre. Oricum viața ne pune la încercare indiferent de starea noastră, așa că cel mai bine ar fi să privim cu seninătate tot ceea ce ni se întâmplă și să ne provocăm la identificat soluții.

Oamenii zâmbitori, încrezători în forțele proprii sunt văzuți și acceptați diferit față de cei care nu reușesc să treacă de propriile temeri.

În loc să-ți spui „ dacă mi s-ar întâmpla și mie la fel ce aș face? și să te îngrijorezi în mod absurd de ceva care poate nu o să ți se întâmple niciodată mai bine caută să fii fericită, să profiți de fiecare moment, să te bucuri de liniștea, pacea și extraordinarul din viața ta.

Ce mod mai frumos de a celebra viața pe care ai primit-o în dar decât să fii fericit și să molipsești și pe cei din jurul tău cu pozitivism, încredere și voie bună!?

Sursa: anasstassya.wordpress.com

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!