Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat

Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 September 2018 in Relatii

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa fii dispusa sa iti deschizi inima si sufletul catre el inainte ca el sa le deschida catre tine.

Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat si nu stie ce presupune acest lucru? Intr-un articol publicat pe elephantjournal.com, editorul Kate Rose ne ofera, din punctul sau de vedere, niste explicatii tare frumoase. Iata care sunt cele mai bune dintre acestea:

Cum sa iubesti un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat

Un barbat al carui suflet nu a fost niciodata atins de dragostea adevarata poate avea o lista de relatii esuate pentru care se invinovateste pe el insusi.

Se poate sa puna sub semnul intrebarii insasi abilitatea sa de a iubi – se intreaba daca este ceva gresit cu el din nastere – dragostea nu a venit usor la el asa cum a venit la altii.

Se poate sa se intrebe daca viata este mai buna singur fiindca cel putin in umbrele solitudinii se simte in siguranta – stie ca nu exista nicio posibilitate de a fi ranit si dezamagit.

Cel mai mare dar pe care il poti face unui barbat care nu a fost niciodata iubit este rabdarea ta in timp ce el castiga curajul necesar de a porni in calatoria catre iubirea trainica.

A iubi un barbat care nu a fost iubit cu adevarat inseamna sa il inveti despre ce este dragostea – si nu in versuri poetice despre “pentru eternitate”, ci prin actiunile simple ale iubirii adevarate.

Se invata in momentele linistite, rabdatoare, necomplicate, care ii arata tot ce a ratat pana acum…

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa te astepti ca nu stie ce este dragostea cu adevarat. Este posibil sa nu iti inteleaga sentimentele si poate pune la indoiala fiecare pas pe care il face pe drumul inspre iubire.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna ca intelegi ca lucrurile cele mai bune necesita timp…

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa fii dispusa sa iti deschizi inima si sufletul catre el inainte ca el sa le deschida catre tine.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit inseamna sa iti asumi angajamentul de a-ti ramane fidela tie insati deoarece singura modalitate de a castiga increderea unui astfel de barbat este sa ii arati ca vrei sa vezi fiecare parte din el – atat partile sale bune, cat si partile sale intunecate.

Inseamna sa il sprijini in tacere, de pe margine, lasandu-l sa stie ca poate conta pe tine.

Nu inseamna a-i judeca drumul sau alegerile pe care le face, nu inseamna a-l dispretui fiindca nu il intelegi – inseamna in mod special sa nu renunti niciodata la el.

Inseamna a-l sprijini in tot ceea ce face, chiar daca stii ca face o greseala – fiindca nu exista asemenea lucruri precum greseli, ci doar lectii invatate.

A iubi un barbat care nu a mai fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa faci alegerea de a fi cel mai puternic suporter al lui si cel mai mare aliat al sau.

Inseamna a dori sa fii cea mai buna prietena a lui, dar si iubita deopotriva. Chiar daca tu il inveti pe el despre dragoste, el o sa te invete pe tine despre viata – acest echilibru permite dragostei sa creasca cu adevarat.

A iubi un barbat care nu a fost niciodata iubit cu adevarat inseamna sa faci alegerea de a astepta – cu inima deschisa si cu ochii lipsiti de indoiala pana cand este gata sa te ia de mana si sa porniti impreuna in aventura dragostei.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!