Cum să îți dai seama dacă ai fost fermecat sau vrăjit

Cum să îți dai seama dacă ai fost fermecat sau vrăjit

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 September 2021 in Spiritualitate

Vraja de dragoste este unul dintre tipurile de farmece asupra unei persoane. Cel care a fost vrăjit începe să iubească o altă persoană împotriva voinței sale. Experții au vorbit despre modul în care puteți stabili că ați devenit o victimă a acestui ritual magic.

Tipurile de vrăji de dragoste

Există așa-numitele vrăji de dragoste folosind magia albă. Cel mai ușor de făcut sunt la acei oameni care au deja sentimente. Altfel, nu vor funcționa deloc. Sunt un catalizator al iubirii care accelerează formarea afecțiunii, îndrăgostindu-se și iubind tot mai mult. Nu sunt periculoase.

Există și vrăji de dragoste folosind magia neagră care acționează împotriva voinței celui vizat. A deveni victima unei astfel de vrăji de dragoste nu mai este atât de plăcut. De fapt, vei acționa împotriva voinței tale, chiar dacă ți se pare contrariul.

Cum să determinați prezența unei vrăji de dragoste asupra dvs.

Din păcate, în vrăjile de dragoste, semnele acestora sunt aproape imposibil de găsit. Astfel de vrăji de dragoste sunt opera unor vrăjitori foarte experimentați. Din fericire, în 99% din cazuri, puteți să vă dați seama că ceva nu este in regulă cu relația voastră.

Primul lucru la care trebuie să fii atent este vocea interioară. Nu poate fi fermecată de nimic. Dacă ai fost vrăjit și relația este distructivă pentru tine, cu siguranță intuiția ta îți va spune despre asta. Încercați să vă întăriți puterea intuiției cu exerciții speciale și talismane pentru a simți mai bine ceea ce vi se întâmplă. Dacă dragostea pare neverosimilă și cumva greșită, este posibil să fi fost vrăjit.

Când te fascinează cineva, ți se pare că ești în transă. Din când în când vrei să renunți și îți dai seama că ceva nu este în regulă. Faci ceea ce nu ai fi făcut înainte niciodată de dragul altei persoane. Acțiunile tale sfidează logica.

Oamenii pe care îi cunoști îți spun că te-ai schimbat. Ei își fac griji pentru tine pentru că observă că ai devenit „posedat” de o altă persoană. Acesta este un semn foarte important, deoarece din exterior oamenii văd întotdeauna mai bine metamorfozarea comportamentului tău.

Victimele vrăjilor de dragoste se confruntă deseori cu dureri de cap, amețeli. O vrajă de dragoste poate face ca o persoană să se îmbolnăvească tot timpul. Acest lucru este foarte periculos, așa că, dacă începeți să vă simțiți rău adesea fără niciun motiv, încercați să analizați relația cu persoana respectivă. Poate că tu nu ai vrut ca lucrurile să se întâmple atât de repede.

Îți manifești gelozia din motive absurde, deși în alte relații nu aveai astfel de stări. Nu poți trăi fără o persoană nici măcar un minut. Toate gândurile tale sunt doar despre cealaltă jumătate, pentru că ești atașat mental de acea persoană.

Nu aveți puterea și dorința de a vă face activitățile zilnice, hobby-urile, munca. Productivitatea și motivația sunt diminuate pe măsură ce farmecele vrăjitoriei afectează chakrele și te scurg de energie. Gândește-te la tine cum era când te-ai îndrăgostit prima dată – uitai de muncă, mâncare și tot ce era important înainte. La fel este aici, dar mult mai puternic.

Astfel, putem rezuma că, în orice caz, vraja de dragoste va fi cumva vizibilă. Trebuie doar să fii mai atent la detalii și să nu consideri problemele ca pe un accident.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!