Cum să îți controlezi energia financiară: trei reguli care te vor ajuta, astfel încât veniturile să crească și datoriile să dispară

Cum să îți controlezi energia financiară: trei reguli care te vor ajuta, astfel încât veniturile să crească și datoriile să dispară

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Bogăția unei persoane și succesul său financiar depind nu numai de abilități, ci și de modul în care tratează banii, oamenii și pe sine. Trebuie să urmați cele trei reguli de bază ale abundenței financiare, astfel încât banii să crească mereu și datoriile să dispară.

De foarte multe ori noi înșine suntem de vină pentru sărăcia noastră. Poate vei crede că talismanele nu funcționează, că soarta la uitat. Nu este deloc așa. Folosiți modalități eficiente de a crește fluxul de bani și nu uitați că norocul vă va veni.

Învață să mulțumești

Acesta este cel mai important sfat pentru oricine dorește să devină o persoană bogată și să păstreze bogăția alături. Este foarte simplu, deoarece chiar și un simplu „mulțumesc” este un fel de plată pentru amabilitate, ajutor, serviciu. Mulți oameni nu mulțumesc celor care îi ajută. Se blochează canalele banilor pentru că vi se oferă ceva, dar nu îl egalizați cu cuvinte de recunoștință. Se creează datorii și dezechilibre energetice, ceea ce duce la acumularea de datorii și probleme reale.

Dacă primești ajutor și bunătate, dar nu dai la rândul tău nu oferi, banii vor începe să vă alunece printre degete.

Acesta este motivul pentru care generozitatea este atât de importantă. Nu trebuie să îți dai toți banii în scopuri caritabile, dar de exemplu, data viitoare când chelnerul este amabil, dă-i un bacșiș.

Nu construi bunăstarea ta pe nenorocirea altora

Pur și simplu, nu fă nimic rău celorlalți. Dacă venitul tău se bazează pe înșelăciune, crimă, atunci acești bani se vor transforma într-o mare nenorocire și probleme. Cei înșelați vor fi fericiți, iar  înșelătorii vor fi aspru pedepsiți. Karma va depăși persoana necinstită în această viață, dar dacă scapă cumva de pedeapsă, atunci în viața următoare s-ar putea să nu primească noroc deloc.

Venitul onest poate crește încet, dar nu se va traduce în datorii mari. Încearcă să nu faci nimic greșit. Nu înșela, chiar dacă pe cineva nu-l duce mintea. Totul se va întoarce în conformitate cu legea bumerangului.

Învață să porți invidie

Încercați să suprimați sentimentele de nervi concentrându-vă asupra vieții voastre, nu a altuia. Chiar dacă această persoană a dobândit bogăție prin mijloace necinstite, invidia și furia nu vor duce nicăieri. Dacă cunoști o persoană bogată este o dovadă directă că totul poate funcționa și pentru tine.

Mulți nu doar invidiază, ci își spun și lor că nu vor avea niciodată bani mulți. Trebuie să nu mai spunem acest lucru, pentru că cuvintele și gândurile noastre prind întotdeauna contur. Așa funcționează legea atracției. Da, la un moment dat în viața ta, norocul se poate îndepărta de tine pentru o vreme, dar asta nu înseamnă că dunga neagră va dura pentru totdeauna. Îndreptați-vă energia pentru a găsi locul de muncă în care ați dori să fiți.

Există multe modalități de a vă crește veniturile și de a obține succes financiar. Afirmațiile pentru succes și prosperitate pot fi un ajutor excelent în această privință. Spune-ți mai des că poți face orice. Nu îți pierde încrederea în tine și banii vor veni.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!