Image

Cum să îmbunătățiți circulația sângelui în creier folosind o rețetă veche

Publicat de Patricia Esca pe 23 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Acest remediu este cunoscut de mulți ani. Acțiunea sa este incontestabilă și foarte eficientă, chiar merită aplicat! Principalele motive care duc la afectarea circulației sângelui în creier sunt ateroscleroza și hipertensiunea.

Astfel de boli pot provoca dezvoltarea problemelor de vedere, paralizie, tulburări ale sistemului cardiovascular, precum și pierderea coordonării mișcării.

În bolile cronice, această problemă se numește encefalopatie discirculatorie. Simptomele bolii apar crescător, astfel încât este destul de dificil pentru un medic să pună un diagnostic corect. Nici persoana însăși de multe ori nu acordă atenție acestor afecțiuni. De exemplu, la început începem să uităm unele lucruri, date, nume.

Iată principalele simptome ale tulburărilor circulatorii din creier:

  • frisoane sau febră;
  • zgomot în urechi;
  • durere oculară;
  • durere de cap;
  • vărsături și greață;
  • creșterea tensiunii arteriale.

Deoarece circulația cerebrală slabă reduce inteligența, boala poate duce chiar la afectarea funcțiilor motorii (cel mai adesea mersul pe jos) și la o stare de neputință!

Citeste si  Pozitia in care dormi iti poate afecta sanatatea - vezi care este cea mai buna pozitie!

Acest remediu vă va ajuta să restabiliți memoria, să normalizați circulația sângelui în tot corpul, inclusiv în creier și să creșteți imunitatea.

Rețetă

Vei avea nevoie:

  • afine – 0,5 kg;
  • miere – 350 ml;
  • hrean ras – 150 g.

Pregătirea și utilizarea:

Tocați boabele de afine. Apropo, puteți cumpăra atât afine proaspete, cât și congelate. Se adaugă miere și hrean peste afine, se amestecă bine și se păstrează la frigider.

Consumați 2-3 lingurițe din acest remediu de 3 ori pe zi după mese, iar după este indicat să beți orice ceai de plante, pentru a crește efectul.

Dacă adăugați 1 ceapă mică rasă la acest amestec, veți obține un remediu excelent care vă va proteja și de răceli. În acest caz, este necesar să utilizați 1 lingură pe zi pentru a preveni dezvoltarea bolii, în special în timpul sezonului gripei și infecțiilor virale.

Să vă fie de folos! Multă sănătate!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon