Cum să îmbunătățiți circulația sângelui în creier folosind o rețetă veche

Cum să îmbunătățiți circulația sângelui în creier folosind o rețetă veche

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Acest remediu este cunoscut de mulți ani. Acțiunea sa este incontestabilă și foarte eficientă, chiar merită aplicat! Principalele motive care duc la afectarea circulației sângelui în creier sunt ateroscleroza și hipertensiunea.

Astfel de boli pot provoca dezvoltarea problemelor de vedere, paralizie, tulburări ale sistemului cardiovascular, precum și pierderea coordonării mișcării.

În bolile cronice, această problemă se numește encefalopatie discirculatorie. Simptomele bolii apar crescător, astfel încât este destul de dificil pentru un medic să pună un diagnostic corect. Nici persoana însăși de multe ori nu acordă atenție acestor afecțiuni. De exemplu, la început începem să uităm unele lucruri, date, nume.

Iată principalele simptome ale tulburărilor circulatorii din creier:

  • frisoane sau febră;
  • zgomot în urechi;
  • durere oculară;
  • durere de cap;
  • vărsături și greață;
  • creșterea tensiunii arteriale.

Deoarece circulația cerebrală slabă reduce inteligența, boala poate duce chiar la afectarea funcțiilor motorii (cel mai adesea mersul pe jos) și la o stare de neputință!

Acest remediu vă va ajuta să restabiliți memoria, să normalizați circulația sângelui în tot corpul, inclusiv în creier și să creșteți imunitatea.

Rețetă

Vei avea nevoie:

  • afine – 0,5 kg;
  • miere – 350 ml;
  • hrean ras – 150 g.

Pregătirea și utilizarea:

Tocați boabele de afine. Apropo, puteți cumpăra atât afine proaspete, cât și congelate. Se adaugă miere și hrean peste afine, se amestecă bine și se păstrează la frigider.

Consumați 2-3 lingurițe din acest remediu de 3 ori pe zi după mese, iar după este indicat să beți orice ceai de plante, pentru a crește efectul.

Dacă adăugați 1 ceapă mică rasă la acest amestec, veți obține un remediu excelent care vă va proteja și de răceli. În acest caz, este necesar să utilizați 1 lingură pe zi pentru a preveni dezvoltarea bolii, în special în timpul sezonului gripei și infecțiilor virale.

Să vă fie de folos! Multă sănătate!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!