Cum să eliminați negativitatea, boala și energia negativă de acasă, atrageți bani

Cum să eliminați negativitatea, boala și energia negativă de acasă, atrageți bani

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2021 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitateSuperstitii

În trecut, măturile aveau o semnificație specială, sacră. Cu ajutorul puterii lor, oamenii au alungat răul, au scăpat de necazuri și au atras bogăția în casa lor. Există multe superstiții despre mături pe care strămoșii noștri le foloseau pentru a atrage bunăstarea și bogăția în casă.

Atunci când apune soarele, măturați întreaga casă cu o mătură și duceți tot gunoiul chiar la intrarea în casă, chiar la prag. Pragul este considerat granița dintre cele două lumi. Este foarte important să adunați tot gunoiul într-o pungă și să treceți pragul cu ea în mână, în timp ce spuneți „Gunoiul la gunoi, binele la bine. Nu am nevoie de răul altcuiva, îl trimit înapoi de unde a venit ”. După aceea intrați în casă fără să priviți înapoi.

Cum se fura norocul în trecut:

Pe vremuri, exista un ritual cu ajutorul căruia oamenii furau noroc de la oamenii mai bogați și mai de succes. Pentru a face acest lucru, ei luau o mătură, se duceau la gardul casei unui om norocos și începeau să măture pământul de la poartă, spunând: „Îți iau norocul pentru mine.” Pământul colectat era dus în casa lor și aruncat la gunoi. Acest pământ trebuia pur și simplu să stea în casă peste noapte, apoi îl aruncau. În acest fel ei luau puțin de noroc fără a face rău nimănui.

În ce zile este bine să faceți curățenie pentru a atrage banii:

Dacă doriți nu numai să curățați casa, ci și să atrageți bani, atunci înțelepciunea populară vă recomandă să țineți cont de următoarele zile ale săptămânii pentru curățenie.

Luni – poți pierde bani.

Marți – poți găsi bani. În această zi, datorită curățeniei, poți găsi bani prin diferite locuri ale casei sau banii pierduți.

Miercuri – afacerile vor merge bine. Măturarea podelei în această zi poate aduce noroc în afaceri și vânzări.

Joi – te scapă de sărăcie. Pentru a face acest lucru, deschideți toate ferestrele, astfel încât praful, energia negativă și sărăcia de pe podea să poată ieși prin fereastră.

Vineri – pierderea banilor.

Sâmbătă – cineva vă cere bani.

Duminică – această zi nu a fost menită pentru curățenie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!