Cum să curățăm casa de ghinion, negativitate și energie negativă

Cum să curățăm casa de ghinion, negativitate și energie negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 October 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Încă din cele mai vechi timpuri, măturile aveau un sens special, sacru. Cu ajutorul puterii lor, oamenii au alungat răul, au scăpat de necazuri, au eliminat negativitatea și energia negativă din casă. Există multe superstiții despre mături pe care strămoșii noștri le-au folosit pentru a atrage bunăstarea și bogăția în casă.

Cum să eliminați negativitatea și energia negativă din casă:

Când luna este în declin, măturați întreaga casă și îndreptați tot gunoiul spre intrarea casei, chiar la prag. Pragul este considerat granița dintre cele două lumi. Strângeți gunoiul într-un făraș, aruncați-l din făraș într-o pungă și treceți imediat pragul casei dvs. spunând aceste cuvinte: „Gunoiul afară, iar binele în casă”.

Pentru a menține echilibrul casei, pentru ca aceasta să nu fie învăluită de răul altor persoane, trebuie să măturați mizeria afară din casă și apoi să vă întparceți fără să priviți înapoi.

Cum să furi norocul altcuiva:

Pe vremuri, exista un ritual cu ajutorul căruia oamenii furau noroc de la persoanele mai bogate și mai de succes. Pentru a face acest lucru, ei luau o mătură, se duceau la gardul casei unui om norocos și începeau să măture praful de la poartă, spunând următoarele cuvinte: „Îți iau norocul la mine.”

Praful colectat era pus într-o pungă și dus la casa lor. Acest praf trebuia să „petreacă noaptea” în casă pentru a-și face efectul, după care era aruncat. Asta nu înseamnă că îi furi tot norocul acelei persoane, ci doar puțin, fără a-i face vreun rău.

În ce zile trebuie să măturați pentru a atrage bogăția la voi în casă:

Dacă doriți, pe lângă curățenia din casă, să atrageți și bogăția, atunci înțelepciunea populară vă recomandă să țineți cont în ce zile a săptămânii trebuie să măturați.

Luni nu poți mătura, deoarece poți pierde bani.

Marți poți găsi bani uitați în anumite locuri ale casei sau în anumite haine. În această zi, datorită curățeniei, poți găsi banii pierduți cu mult timp în urmă.

Miercuri este bine să mături dacă vrei să ai succes pe plan profesional. Măturarea în această zi poate aduce noroc în afaceri și vânzări.

Joi se mătură sărăcia afară din casă. Pentru a face acest lucru, deschideți toate ferestrele, astfel încât praful, pierderile de energie și sărăcia de pe podea să poată ieși pe geam.

Vineri nu este bine să mături, deoarece acest lucru duce la pierderea banilor.

Sâmbăta, măturatul va avea un efect de atracție a banilor.

Duminică nu trebuie să mături sub nicio formă. Această zi a fost făcută pentru odihnă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!