Cum sa cunosti fericirea fara sa o cauti, trebuie doar sa o observi

Publicitate

Cunoști moduri să găsești fericirea? Știi în ce anume constă ea? Toată lumea îți spune să fii fericită… dar cum faci asta îți spunem noi.

Pentru fiecare individ, fericirea constă în diferite lucruri. Poate fi găsită într-o persoană iubită, într-o floare, un loc preferat, privind pozele, etc.

Starea de mulțumire maximă și împlinire poate fi atinsă, atunci când iei în calcul câteva lucruri pe care le poți omite neintenționat.

Soluții inedite prin care am putea atinge nemurirea

10 moduri să găsești fericirea… fără să o cauți

1. Fii recunoscătoare

Fii recunoscătoare pentru tot ceea ce primești, căci mulți uită de acest lucru.

Gândește-te de fiecare dată că sunt persoane cu o stare mai rea decât a ta, deci oricând se poate și mai rău.

2. Nu uita să oferi ajutor

Atunci când cineva are nevoie de un ajutor, nu ezita să te oferi. Starea de bine pe care o vei avea la final va însemna că ești cu un pas mai aproape de fericire.

3. Stai activă

Fii mereu în mișcare, nu lenevi. Fă un puzzle, un rebus, o plimbare, mergi la cinema sau la sala de sport, citește o carte.

Alexandru cel Mare a spus – Fericirea este o stare de activitate, deci acționează în consecință.

Și Mihail Sadoveanu avea dreptate când spunea – Fericirea este în noi, niciodată în jurul nostru…

4. Lasă trecutul

Nu te ancora de lucrurile din trecut. Trăiește în prezent și bucură-te de viață și de tot ce-ți oferă ea.

Dacă s-au întâmplat lucruri mai grave și nu te poți desprinde de ceva anume, atunci mergi la un specialist. Te va ajuta.

Cum iubesc bărbații în funcție de ziua lor de naștere

5. Bucură-te de natură

Multe persoane se bucură de soare, mare, plajă și nisip. Timpul petrecut în natură este prețios.

Publicitate

Stai cu cei mici și faceți castele de nisip sau ocupă-te de grădină, de flori, privește apusul, ascultă foșnetul frunzelor, adierea vântului, de animalul de companie.

6. Stai cu prietenii

Petreci din ce în ce mai mult timp online „cu prietenii”, dar te-ai întrebat câți dintre ei îți sunt și prieteni adevărați?

Viața reală este frumoasă, căci îți aduce cele mai mari satisfacții și te ajută să evoluezi.

7. Mănâncă și bea sănătos

Alege produse care fac bine corpului și minții tale. Astfel vei avea mai puține probleme de sănătate și cu greutatea.

Excesele de orice natură nu-ți fac bine și nu-ți aduc fericirea, ci numai nemulțumirea.

8. Tu ești cel mai important proiect al tău

În tine trebuie să investești cel mai mult timp. Ai nevoie de educație continuă, să evoluezi, să te dezvolți.

Zilele trec prea rapid ca să pierzi timpul cu ce nu te ajută.

9. Durerea nu ține o veșnicie

Nimic nu durează o veșnicie. Orice început are și un sfârșit, iar asta se aplică și în cazul durerii.

Lucrurile mai puțin plăcute au și ele locul lor în viața noastră, dar trec, cu timpul.

Viața merge înainte, nu ne putem opune. Se poate ca rănile să nu se vindece, dar este important să realizezi că nu te poți opri în loc și nu ai puteri magice.

10. Zâmbește

Caută mereu motive să zâmbești dacă vrei să găsești fericirea. Ține aproape pieteni optimiști, veseli, care se bucură ca și tine, de orice.

Zâmbetul este ca un medicament, dar fără contraindicații.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cel mai frumos mesaj pentru femeia cu sufletul zdrobit si inima franta: fii mandra de tine!

Publicitate

“Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar și insultele ei!” Dan Puric

Stiu ca doare, insa crede-ma ca este temporar. Plangi, insa promite-ti sa razi la final. Meriti mai mult, intotdeauna mai mult. Pentru ca esti o femeie cu un suflet frumos si o inima care stie cum sa iubeasca.

Peste tot intalnim oameni care spun povesti despre relatii toxice si abuzive emotional in care sunt frante inimile celor ca tine. Oameni ca tine cu suflet curat, plin de bunatate si de iubire.

Si tie ti-a fost franta inima. Insa o sa iti spun ceva si poate ca o sa ma consideri nebuna… dar vreau sa fii mandra de asta.

Fii mandra de durerea ta. Fii mandra de fiecare lacrima, de fiecare noapte in care nu ai pus geana pe geana. Fii mandra ca esti cea care a suferit cel mai mult pentru ca asta inseamna ca tu esti cea care iubeste cel mai mult.

Fii mandra ca sufletul tau este plin de intentii pure. Pentru ca de asa ceva duc lipsa oamenii care te ranesc.

Fii mandra de tine pentru ca o persoana ca tine, care stie cu adevarat cum sa fie, care are o inima pura ce este capabila sa traiasca pentru iubire, este atat de rara si este ceea ce lumea noastra are cu adevarat nevoie.

Fii mandra de inima ta onesta, care nu poate falsifica o emotie, un cuvant, o iubire. Pentru ca asta te face sa iesi din multime si te separa de toti oamenii cu suflet toxic.

Fii mandra de tine pentru ca nu ai ezitari cand spui “Te iubesc”.

Si, daca inca nu stii de ce ti-a fost franta inima in ciuda faptului ca ai iubit cum nu ai mai iubit panaa cum, fii mandra. Fii mandra de relatia ta nereusita pentru ca te-a salvat de la o durere mai profunda. Te-a salvat de oameni care nu merita o femeie ca tine.

Publicitate

Fii mandra de tine pentru ca esti o femeie minunata, care iubeste cu adevarat atunci cand se indragosteste.Fii mandra de tine pentru ca ai ales sa ramai in ciuda faptului ca nu ai fost respectata… pentru ca inca mai ai incredere in acesti oameni si reusesti sa vezi doar binele din ei.

In aceasta lume plina de mincinosi egoisti, manipulatori si inselatori, este o adevarata binecuvantare sa intalnesti o persoana ca tine care a trait si a iubit cu loialitate si sinceritate.

Fericirea nu este o rasplata a virtutii, ci o virtute insasi; noi nu ne bucuram de ea pentru ca ne infranam poftele trupesti, ci pentru ca ne bucuram de ea ne infranam poftele trupesti.

Nazuim sa ajutam infaptuirea a tot ce ne imaginam ca duce la bucurie, dar nazuim sa distrugem sau sa indepartam ceea ce ne imaginam ca este contrar bucuriei. Sufletul, cand isi da seama de neputinta sa, prin chiar aceasta se intristeaza.

Natura oamenilor este de cele mai multe ori in asa fel alcatuita, incat ei ii compatimesc pe cei nenorociti si ii invidiaza pe cei fericiti, si anume cu o ura cu atat mai mare cu cat ei iubesc mai mult lucrul pe care si-l imagineaza in posesia altuia.

Ura care este total biruita de dragoste devine dragoste; si dragostea aceasta este mai mare decat ar fi fost daca n-ar fi fost precedata de ura. Cele mai multe certuri provin din faptul ca oamenii nu-si exprima bine propriile ganduri si le interpreteaza gresit pe ale altora.

Sa nu razi, sa nu plangi, sa nu urasti, ci doar sa intelegi. Pacea nu este absenta razboiului. Este o virtute, o dispozitie spre bunavointa, incredere, dreptate.

Timpul nu este o calitate a lucrurilor, ci numai un mod de a gandi. Daca nu vreti sa repetati trecutul, studiati-l.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet