Cum să cereți ajutor în mod corect de la Univers, astfel încât să vă poată auzi

Cum să cereți ajutor în mod corect de la Univers, astfel încât să vă poată auzi

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSpiritualitate

Toți oamenii au vise, dar nu toate visele devin realitate. Universul nu aude pe toată lumea, pentru că mulți îi cer ajutorul în mod greșit. Universul nu interferează cu viața noastră până când nu i se permite acest lucru.

Există oameni care nu cred că universul îi poate ajuta. Aceasta este prima și cea mai mare barieră care împiedică visele să se împlinească.

Pentru a-ți face viața mai bună și visele să devină realitate, trebuie doar să cereți ajutor Universului, în timp ce credeți sincer că vă va ajuta. Așa funcționează legea atracției .

Cererile către Univers trebuie să fie clare

Dacă o persoană are o dorință, este necesar să o exprimăm în limbajul cel mai ușor de înțeles: „Vreau un nou loc de muncă”, „Vreau ca relația cu partenerul meu să se îmbunătățească”, „Vreau să mă iubesc pe mine” și așa mai departe.

Cererea ar trebui să fie cât mai clară și mai simplă posibil. Cel mai bine ar fi să o încadrezi într-o singură propoziție. Acest lucru va crește șansele ca dorința să se împlinească rapid.

Filtrarea gândurilor negative

Universul și Dumnezeu ne aud gândurile, așa că trebuie să ne gândim mereu la ceva plăcut și pozitiv, chiar și atunci când ne este rău sau suntem triști. Trebuie să scapi de resentimente, negativitate, suferință.

Mesajele nu trebuie să conțină lucruri negative

Este foarte important ca în formularea dorinței să nu existe cuvântul „nu”. „Nu vreau să părăsesc acest oraș” este versiunea greșită a cererii. Universul nu înțelege negațiile, așa că va face contrariul. În schimb, este mai bine să spui „vreau să rămân în acest oraș”.

Dorințele și cererile tale nu ar trebui să aducă nimănui probleme, necazuri și negativitate. Dacă îi ceri ca cineva să pățească ceva rău, asta nu se va întâmpla, și este posibil să se reflecte asupra ta.

Nu setați limite de timp

Îndeplinirea dorințelor are loc cât mai repede posibil. Uneori trebuie să aștepți mult timp, dar în acest caz trebuie să ai răbdare și să nu grăbești soarta.

Nu uitați că în majoritatea cazurilor dorința nu este îndeplinită de la sine. Universul încearcă să ne ajute indirect, ducându-ne în direcția cea bună. Prin urmare, trebuie să-i cereți lui Dumnezeu sau Universului ceva, dar nu stați și așteptați, fiți atenți la semne. O vorba veche spune că ”Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă!”

Vorbește cu Universul atunci când ai sufletul curat

Poți să îți pui dorințe oricând – dimineața, după-amiaza, noaptea. Dar este foarte important să o faci într-un cadru corect. Nu este bine să ne rugăm sau să vorbim cu Universul într-o stare rea și negativă. Mai întâi trebuie să te odihnești și să scapi de gândurile negative.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!