Cum poți determina care este tipul tău de energie – vezi dacă te identifici în cele opt tipuri

Cum poți determina care este tipul tău de energie – vezi dacă te identifici în cele opt tipuri

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 March 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitate

Fiecare dintre noi are o anumită energie și suntem capabili să simțim energia celorlalți. Ne simțim bine în prezența anumitor oameni, însă prezența altora ne epuizează. Ne apropiem de unii și ne îndepărtăm de alții. Să analizăm caracteristicile tipurilor de energie.

ANALIZAȚI CELE 8 DESCRIERI ȘI ALEGEȚI DOAR UNA CARE SE POTRIVEȘTE MAI MULT PERSONALITĂȚII DVS. (Ceea ce înseamnă că aceasta este modul în care vă manifestați cel mai des):

1) Dacă sunt trist și în jurul meu toată lumea este veselă, tot sunt trist. Sau dacă sunt vesel și în jurul meu toți sunt triști, nu mă descurajez. Alți oameni nu au nicio influență asupra dispoziției mele.

2) Dacă cineva vine la mine plângând, vreau și eu să plâng, dacă râde, râd și eu. Am impresia că experimentez aceeași emoție ca persoana de lângă mine.

3) După certuri și scandaluri, mă simt bine, parcă am fost încărcat cu energie. Adrenalina mi-a dat putere pentru a merge înainte și a repensa drumul.

4) Sunt mereu trist, deprimat. Mereu mi se pare că îmi lipsește ceva. Mă plâng des de lumea și de mediul înconjurător. Îmi trebuie alți oameni cu care să îmi împărtășesc tristețea.

5) Îmi critic mereu faptele, “criticul meu interior” nu se oprește niciodată. Îmi place să fiu singur, dar atunci când sunt singur, “criticul” este la maxim.

6) Văd binele în alții. Când cineva vine și se plânge, pot privi situația din afară și să dau sfaturi sau recomandări. Nu mă implic personal în situația persoanei, păstrez o gândire clară față de ceea ce se întâmplă.

7) Dacă toți din jurul meu sunt într-o stare proastă de spirit, și eu o să fiu la fel de rău, dar de 10 ori mai rău. Dacă toți sunt bine dispuși, atunci mă simt și eu bombă de energie pozitivă.

8) Nu pot păstra secrete, ele mă consumă din interior. Întotdeauna le spun altora, în secret, bineînțeles. Când dau secretul altcuiva, mi se pare mai ușor.

Întoarceți-vă la aceste afirmații cel puțin o dată pe parcursul zilei. Dacă ați ales de două sau trei ori aceeași afirmație, înseamnă că această metodă vi se potrivește și puteți să vedeți interpretarea.

Deci, ați ales o anumită afirmație care corespunde unui anumit tip de energie. Să le analizăm pe fiecare în parte.👇

Tipul 1. ZIDUL ENERGETIC

Puteți comunica cu oameni diferiți, aflați în diferite stări emoționale și totuși vă păstrați dispoziția interioară. Astfel de persoane ajung adesea să aibă succes în profesii serioase, unde este nevoie de voință și de o puternică determinare.

Tipul 2. OGLINDA ENERGETICĂ

Simțiți ceea ce simt alții. Prin urmare, încercați să vă înconjurați cu oameni pozitivi și hotărâți. Sunteți oglinda mediului înconjurător.

Astfel de persoane adesea reușesc în profesii care implică ajutorarea altora, deoarece puteți simți ceea ce simte celălalt, ca și cum ați fi trăit aceleași emoții. Și prin muncă corectă, puteți alege instrumentele potrivite și ajuta la transformarea altora, urmărind rezultatele schimbărilor prin propriile voastre stări.

Tipul 3. VAMPIRUL ENERGETIC

Vă hrăniți cu energie negativă. Aceasta vă încarcă și vă dă putere. Prin urmare, în profesii stresante, vă simțiți mai confortabil. Adesea provocați certuri fără să vă dați seama. Este mult mai bine să găsiți un loc de muncă sau un hobby în care să puteți obține energie negativă și să vă încărcați, decât să îi chinuiți pe cei dragi care se simt epuizați lângă voi.

Tipul 4. Parazit energetic

Produceți multă energie negativă în mod spontan, dar nu puteți să o mențineți în interiorul vostru, asta vă consumă. De aceea, găsiți persoane cărora puteți să le dați această energie negativă. Oamenii care sunt în poziția de “victimă”, care nu doresc să se schimbe, dar doresc doar să vorbească despre cât de rău este totul, aparțin acestui tip. Întotdeauna le recomand la astfel de persoane să lucreze cu un psiholog, deoarece viața va trece pe lângă ele!

Tipul 5. Samoyed energetic

Produceți multă energie negativă, dar aceasta rămâne în interiorul vostru. Nu vă place să fiți înconjurat de alții în general. Sunteți un tip solitar care este prieten cu “criticul intern”, care vă ajută să produceți negativitate ca energie de viață și direcționați această energie negativă împotriva voastră.

Vă recomand, la fel ca și tipului 4, să lucrați cu un psiholog, altfel există riscul să dezvoltați o afecțiune somatică gravă sau să cădeți în depresie, care se va încheia într-un mod foarte trist.

Tipul 6. Filtru energetic

“Digerati” orice informație, ca un observator extern și trageți concluzii. Puteți comunica cu “negativistul”, procesa informația și crea recomandări. Se spune că din „Filtrii energetici” ies buni psihologi, dar totuși vă lipsește empatia, pe care trebuie să o dezvoltați.

Tipul 7. Absorbitor energetic

Aveți nevoie de comunicare constantă. Astfel procesați orice energie și creați energie de viață. Profesia voastră trebuie să includă o cantitate mare de comunicare și atunci veți avea energie pentru multe idei diferite.

Tipul 8. Intermediar energetic

Nu absorbiți energia altor persoane, ci o luați și o transmiteți altora. Nu vă pasă cu cine comunicați, nu veți lăsa “nimic străin” în voi. Cei din jurul vostru ar trebui să fie atenți, deoarece dacă ați comunicat cu o persoană negativă, negativul lui se va transfera la următorul vostru interlocutor.

Sper că această tipologie ți-a fost de folos și ai putut să te explorezi dintr-o nouă perspectivă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!