Cum ne putem descarca de bagajul energiilor negative si cum sa evita sa atragem energiile rele

Cum ne putem descarca de bagajul energiilor negative si cum sa evita sa atragem energiile rele

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2019 in Spiritualitate

“Viața este foarte simplă, doar că noi insistăm să o facem complicată.” — Confucius

Înainte de a continua, fiți convinși de capacitatea dvs. de a vă proteja propria aură de eventualele consecințe negative. Mai mult decât atât, este extrem de important să puteți evita absorbția energiei rele.

Eliminarea energiei negative din corp

Să luăm în considerare cele mai simple și, în același timp, cele mai eficiente modalități de a elimina energia negativă din corpul uman. Înainte de a începe, vă avertizăm că, dacă veți continua să „atrageți” energia negativă asupra dvs. prin gândurile sau acțiunile dvs., metodele de mai jos vă vor scoate doar temporar din cercul vicios al durerii și disperării.

1. Sunetul focului

Una dintre cele mai bune căi de a elimina energia negativă este de a chema puterea divină a focului în acțiune pentru a vă purifica și regla propria energie. Sunetul focului este Ram, iar utilizarea lui poate aduce beneficii neașteptate! Ra (m) este asociat cu zeul hindus Rama, deși prin coincidență misterioasă este și numele celei mai înalte zeități solare – Ra!

Focul ajută la eliminarea oricăror obstacole, înlăturarea problemelor, vrăjile răului și chiar spiritele întunericului. În plus, contribuie la succesul în viața sa personală și în celelalte sfere. Personal, cred că Focul este cel mai flexibil dintre toate elementele, pentru că este în puterea lui de a controla nu numai creația, ci și distrugerea.

Iată un sfat: într-un moment dificil, strigați cu voce tare cuvântul „Ra!”. Numele zeului soarelui vă va energiza imediat corpul și vă va proteja aura!

2. Bateți din palme

În centrul palmelor sunt două chakre puternice. Uneori se închid „instinctiv” sau blochează, încercând să protejeze „poarta energiei” a unei persoane de negativ. Bătând din palme, activezi conștient aceste chakre, eliberând fluxurile de energie. În plus, în conformitate cu principiile medicinii tradiționale chinezești și cu metoda acupuncturii, palmele umane sunt un microcosmos al întregului corp (precum și urechile).

Aplauzele „încarcă” organele interne și meridianele, astfel încât fluxurile de energie circulă mult mai bine și mai eficient. Dar, înainte de a începe să bateți, imaginați-vă mai întâi cum vă vindecați și vă restaurați protecția.

3. Cântați!

S-a dovedit științific că muzica și cântatul au un impact asupra funcționării creierului, îmbunătățind în același timp sănătatea generală a unei persoane. În timp ce cânţi, aura ta începe să vibreze la frecvențe mai înalte, iar acest lucru respinge toți paraziți de la tine. Prin urmare, nu contează dacă ai voce sau nu. Doar cântă!

4. Plimbă-te pe coasta mării.

O plimbare pe mare poate restaura repede energia. După cum probabil ați înțeles deja, iubim marea și pe Poseidon. Dar știați că sarea marină este cea mai puternică curățătoare de negativitate?

Oricare ar fi problema cu care vă confruntați, indiferent de suferința dumneavoastră (psihologică sau fizică), o plimbare simplă la mare și savurarea aerului mării blând și întineritor vă poate curăța din interior. Dacă condițiile meteorologice și sănătatea permit acest lucru, vă sfătuim să mergeți desculți acolo unde valurile de mare se sparg de țărmul nisipos.

5. Mişcaţi-vă!

Exercițiul, mișcarea și dansul dau viață aurei și corpului tău. Secreţia anumitor hormoni și a anumitor reacții chimice din organism sunt capabile să elimine toxinele din organism și să salveze o persoană de senzațiile negative. În plus, activează meridianele care ajută energia să circule liber prin corp.

6. Abluția rituală

Abluția rituală este una dintre cele mai naturale căi de a curăța aura și de a restabili abilitățile magice. A fost folosită de mii de ani de către păstori, preoți și vrăjitoare. Deși caracteristicile individuale ale unei astfel de abluții pot fi diferite, ea are întotdeauna două părți: caldă și răcoritoare. Prima pregătește cu atenție o persoană pentru deschiderea centrelor sale energetice (chakre) și pentru relaxarea aurei, iar a doua o restaurează și o protejează.

Partea întâi: Lasăţi să curgă apa fierbinte în cadă (selectați o temperatură confortabilă). Se amestecă în proporții egale frunze tocate de lavandă, rozmarin și coajă de lămâie și se prepară. Această combinație de energie vă va vindeca din interior. Aruncați un vârf de sare de mare într-un pahar, amestecați și apoi turnați conținutul în cadă. Sarea ajută la purificarea aurei, ajută la exorcizarea tuturor negativilor și la evitarea influenței artelor întunecate asupra persoanei. Acum, fă o baie relaxantă.

Partea a doua: Fă un duș răcoritor (nu neapărat rece). Imaginați-vă cum aura dvs. este curățată de toți paraziți și de barierele energetice.

Sursa: dozadesucces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!