Cum iubesc barbatii fata de femei

Publicitate

Ca să înțelegi cu adevărat cum iubesc bărbații, trebuie să te lămurești cum gândesc, de ce mint și care sunt mecanismele care îi fac să rămână lângă o femeie sau alta.

Cum se îndrăgostesc bărbații

Multe femei se lovesc de o dilemă la circa 3-4 luni de la începerea unei relații cu un bărbat. Acest punct de cotitură este cauzat de felul în care un bărbat percepe o relație amoroasă cu o femeie, în timp ce femeia vede lucrurile complet diferit.

Astfel, majoritatea poveștilor de dragoste văzute prin ochii femeilor încep cam așa:

”Acum trei luni l-am cunoscut pe X prin intermediul unor prieteni. Nu arăta nici rău, dar nici nu era cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut, nu a spus cine știe ce la întâlnirile cu amicii noștri. Nu eram tocmai interesată de el, dar nu l-am refuzat când m-a invitat la o cafea, pentru că nu mai ieșisem de mult în oraș și pentru că am zis să-i dau o șansă.

Prima întâlnire a decurs ok, nimic special, așa că am continuat să ne vedem și la vreo două luni după acel moment mi-am dat seama că sunt îndrăgostită lulea.

De ceva timp, x nu mai este atât de interesat de relația noastră, vorbim la telefon tot mai rar, ne vedem doar o dată pe săptămână și simt că nu prea se mai simte la fel de atras de mine. Ce mă fac?”

Practic, ceea ce femeile observă este o așa zisă schimbare de comportament a partenerului, care la începutul relației era foarte interesat și prezent și care acum și-a pierdut acest interes.

De fapt, ceea ce nu știu femeile este că bărbații iubesc diferit și se îndrăgostesc altfel decât ele.

Informațiile de care un bărbat are nevoie ca să se poată ăndrăgosti de o femeie sunt relativ ușor de obșinut în doar câteva interacțiuni pentru că

O mare parte din atracția lui este fizică și frumusețea ei se poate demonstra încă din momentul în care intră în încăpere, sau, după caz, din fotografii

Publicitate

O altă mare parte din atracție este declanșată de personalitatea și energia ei. Deși acestea nu se văd chiar imediat, un bărbat nu are nevoie de luni de zile ca să vadă cu ce fel de femeie se vede.

Pe de altă parte, femeile trec prin primele întâlniri cu totul altfel și au nevoie de informații care necesită mult mai mult timp pentru a-și da seama dacă el le merită atenția:

Forța interioară și stabilitatea emoțională, care pot fi demonstrate numai atunci când bărbatul este pus în anumite situații în care le poate arăta. Iar aceste ocazii sunt rare.

Inteligența și siguranța în propriile puteri, care, deși mai ușor de evaluat superficial la primele întâlniri, necesită timp pentru o evaluare mai detaliată

Dedicația și disponibilitatea în relație, care se văd în timp, cu cât rezistă mai mult alături de femeia iubită.
Cu alte cuvinte, pentru a se îndrăgosti, un bărbat are nevoie de mult mai puține detalii despre partenera lui și acestea sunt ușor de obținut într-un timp scurt. Femeile au nevoie de mult timp și situații diferite, ele îndrăgostindu-se gradual, în baza experiențelor comune trăite.

De ce mint bărbații

De cele mai multe ori, bărbații mint în relații de frica schimbării statutului în relație, nu de teama unei pedepse neapărat. Cu alte cuvinte, cel mai teamă le este de schimbare, de imposibilitatea de a atinge confortul de altă dată, pentru că au făcut o prostie, sau pentru că au dezamăgit femeia pe care o iubesc.

Bărbații se îndrăgostesc rapid, în baza câtorva informații, din care aspectul fizic reprezintă cel puțin jumătate. Ei nu se îndrăgostesc în timp, de cineva care le este mereu alături, ci ori de la început, ori deloc, în funcție de atractivitatea persoanei interesate.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Un test simplu care te va ajuta sa iti cunosti starea psihoemoțională

Publicitate

Un test la care ar trebui să puneți pe stand-by partea rațională și să implicați nivelul de gândire a subconșitentului. Logica nu e cea care trebuie să strălucească în acest test, astfel timpul de gândire pentru răspuns practic nu există. La fiecare întrebare trebuie să răspunzi imediat ce-ți vine în minte.

1. Imaginează-ți că mergi cu cineva prin pădure. Cine e persoana cu care mergi?

2. Mergând prin pădure vedeți în depărtare un animal. Ce animal vedeți?

3. Mergând mai departe animalul vă zărește și privirele voastre se întânesc, ce se întâmplă mai departe?

4. Ieșind din pădure ajungeți pe o potecă unde e se află casa visurilor tale. Cum ai descrie mărimea casei?

5. Casa visurilor tale este îngrădită?

6. Intri în casă. Mergi direct în sufragerie și vezi masa de bucătărie. Descrie ce vezi pe ea și în jurul ei.

7. Ieși prin spatele casei și vezi în fața ta o ceașcă pe gazon. Din ce material e confecționată ceașca?

8. Ce ai fi făcut, dacă ai fi văzut-o?

9. Mergi până în capătul grădinii, iar în spate se află un loc de acumulare cu apă. Ce se află acolo?

10. Cum ai de gând să treci peste locul de acumulare cu apă ca să continuați drumul?

Publicitate

Răspunsurile voastre vor scoate la iveală sistemul de valori personal și idealurile în viață. Analiza răspunsurilor:

1. Persoana cu care mergi alături – e cea mai importantă persoană din viața voastră.

2. Mărimea animalului menționat descrie greutățile problemelor cu care vă confruntați la nivel de subconștient. Cu cât e mai mare animalul – cu atât întâlniți probleme mai mari în viață.

3. Reacția descrisă este modul de soluționare a problemelor (agresiv, pasiv sau unul de ocolire)

4. Mărimea casei pe care ați văzut-o este direct proporțională cu mărimea ambițiilor personale. Dacă e foarte mare e posibil ca așteptările voastre să nu corespundă cu realitatea, atunci veți fi tot timpul nemulțumit.

5. Dacă nu este îngrădit atunci sunteți o persoană deschisă, sociabilă și flexibilă. Dacă este îngrădită atunci țineți foarte mult la spațiul personal și așteptați să fie respectat și de către cei din jutul vostru.

6. Dacă pe masă nu vedeți mâncare, flori sau oameni la masă, atunci cel mai probabil, sunteți sau aveți o stare de nefericire și tristețe.

7. Durabilitatea materialului din care e confecționată ceașca reprezintă legătura voastră în relația cu familia.

8. Acțiunea voastră caracterizează relația voastră cu persoana din răspunsul la întrebarea cu numărul 1.

9. Mărimea locului de acumulare reprezintă apetitul vostru sexual.

10. Cu cât intrați mai mult în apă, cu atât viața sexuală are o importanță mai mare pentru dumneavoastră.

Puteți repeta testul odată la două zile. Testul nu va scoate la iveală trăsături de bază a personalității voastre, ci va reflecta starea psihoemoțională la momentul efecuării testului.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate