Cum iubesc barbatii fata de femei

Cum iubesc barbatii fata de femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 September 2017 in Relatii

Ca să înțelegi cu adevărat cum iubesc bărbații, trebuie să te lămurești cum gândesc, de ce mint și care sunt mecanismele care îi fac să rămână lângă o femeie sau alta.

Cum se îndrăgostesc bărbații

Multe femei se lovesc de o dilemă la circa 3-4 luni de la începerea unei relații cu un bărbat. Acest punct de cotitură este cauzat de felul în care un bărbat percepe o relație amoroasă cu o femeie, în timp ce femeia vede lucrurile complet diferit.

Astfel, majoritatea poveștilor de dragoste văzute prin ochii femeilor încep cam așa:

”Acum trei luni l-am cunoscut pe X prin intermediul unor prieteni. Nu arăta nici rău, dar nici nu era cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut, nu a spus cine știe ce la întâlnirile cu amicii noștri. Nu eram tocmai interesată de el, dar nu l-am refuzat când m-a invitat la o cafea, pentru că nu mai ieșisem de mult în oraș și pentru că am zis să-i dau o șansă.

Prima întâlnire a decurs ok, nimic special, așa că am continuat să ne vedem și la vreo două luni după acel moment mi-am dat seama că sunt îndrăgostită lulea.

De ceva timp, x nu mai este atât de interesat de relația noastră, vorbim la telefon tot mai rar, ne vedem doar o dată pe săptămână și simt că nu prea se mai simte la fel de atras de mine. Ce mă fac?”

Practic, ceea ce femeile observă este o așa zisă schimbare de comportament a partenerului, care la începutul relației era foarte interesat și prezent și care acum și-a pierdut acest interes.

De fapt, ceea ce nu știu femeile este că bărbații iubesc diferit și se îndrăgostesc altfel decât ele.

Informațiile de care un bărbat are nevoie ca să se poată ăndrăgosti de o femeie sunt relativ ușor de obșinut în doar câteva interacțiuni pentru că

O mare parte din atracția lui este fizică și frumusețea ei se poate demonstra încă din momentul în care intră în încăpere, sau, după caz, din fotografii

O altă mare parte din atracție este declanșată de personalitatea și energia ei. Deși acestea nu se văd chiar imediat, un bărbat nu are nevoie de luni de zile ca să vadă cu ce fel de femeie se vede.

Pe de altă parte, femeile trec prin primele întâlniri cu totul altfel și au nevoie de informații care necesită mult mai mult timp pentru a-și da seama dacă el le merită atenția:

Forța interioară și stabilitatea emoțională, care pot fi demonstrate numai atunci când bărbatul este pus în anumite situații în care le poate arăta. Iar aceste ocazii sunt rare.

Inteligența și siguranța în propriile puteri, care, deși mai ușor de evaluat superficial la primele întâlniri, necesită timp pentru o evaluare mai detaliată

Dedicația și disponibilitatea în relație, care se văd în timp, cu cât rezistă mai mult alături de femeia iubită.
Cu alte cuvinte, pentru a se îndrăgosti, un bărbat are nevoie de mult mai puține detalii despre partenera lui și acestea sunt ușor de obținut într-un timp scurt. Femeile au nevoie de mult timp și situații diferite, ele îndrăgostindu-se gradual, în baza experiențelor comune trăite.

De ce mint bărbații

De cele mai multe ori, bărbații mint în relații de frica schimbării statutului în relație, nu de teama unei pedepse neapărat. Cu alte cuvinte, cel mai teamă le este de schimbare, de imposibilitatea de a atinge confortul de altă dată, pentru că au făcut o prostie, sau pentru că au dezamăgit femeia pe care o iubesc.

Bărbații se îndrăgostesc rapid, în baza câtorva informații, din care aspectul fizic reprezintă cel puțin jumătate. Ei nu se îndrăgostesc în timp, de cineva care le este mereu alături, ci ori de la început, ori deloc, în funcție de atractivitatea persoanei interesate.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!