Cum isi tin fideli sotii, femeile destepte

Cum isi tin fideli sotii, femeile destepte

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 August 2017 in Viata

Când începe o relație, orice femeie se teme ca nu cumva partenerul să nu o înșele, chiar personalitatea lui nu îi dă de înțeles acesteia că ar putea avea de-a face cu un infidel în serie. Totuși, există această întrebare în orice poveste de iubire, la fel cum există și antidot pentru acest gen de bărbați. Însă secretul doar femeile deștepte îl dețin.

Iată ce face o femeie deșteaptă ca să nu fie înșelată!

Știe cum să-i păstreze interesul

Cel mai adesea – atunci când nu avem de-a face cu un infidel patologic, bărbații înșală de plictiseală. Sătui de rutina sexuală, de aceeași iubită, cu aceeași coafură, aceleași haine, aceleași activități, masculii caută să-și condimenteze viața. O femeie deșteaptă nu va fi pusă niciodată în această situație, pentru că știe tot timpul să aducă sare și piper în viața ei, să se schimbe, să se reinventeze, de la machiaj, coafuri și stil vestimentar la preferințe sexuale. Va avea mereu propuneri îndrăznețe, va ști când să fie o doamnă și când să vorbească murdar. Astfel, clădește o relație în care bărbatul devine dependent și nu poate trăi fără ea.

Nu îl lasă să uite că există

O femeie cu un coeficient de inteligență peste media știe să echilbreze balanța în așa fel încât să-l facă pe iubitul ei să-i ducă dorul, fără ca neapărat să fie posesivă și să pară o maniacă a controlului. Îi trimite mesaje de afecțiune sau mai îndrăznețe, ori fotografii cu ea în momentul cel mai potrivit, adică fie când el este cu prietenii sau când întârzie la birou. Pentru a-l face să uite că există și alte reprezentante ale sexului frumos, îi reltează prin telefon scenariul nopții fierbinți pe care urmează să o aibă alături de ea. Atunci când ajunge acasă iubitul, mai ales dacă a ieșit la o bere cu băieții, o femeie deșteaptă nu-l întreabă niciodată de unde vine.

Îl face să o regrete

Orice relație este predispusă la situația în care unul dintre parteneri înșală, indiferent că este la început sau dacă a trecut testul timpului. Așadar, o femeie deșteaptă profită de o discuție, mai în glumă, mai în serios, pentru a-l avertiza, pe un ton plăcut, care sunt consecințele unei astfel de acțiuni. Acest lucru îl va pune pe gânduri și îl va determina să-și facă scenariul unei despărțiri, ceea ce nu-i va plăcea.

Nu îl cicălesc

Unii bărbați trăiesc pentru iubitele lor, iar alții trebuie să… le suporte. Femeile deștepte fac parte din prima categorie. Așadar, viața alături de o femeie deșteaptă nu va fi niciodată una plină de presiune, tensiune sau cicăleală. Atunci când nu le convine ceva la bărbatul lor, femeile deștepte știu cum să le dea lecții din care aceștia să aibă de învățat, pentru că știu că cicălindu-i nu vor rezolva problema.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!