Cum își alege Sufletul viața atunci când vine pe Pământ

Cum își alege Sufletul viața atunci când vine pe Pământ

Publicat de Tudor Mihalache pe 25 July 2022 in Spiritualitate

Fiecare Suflet este unic, pentru că aceasta este esența întrupării – să fii diferit de ceilalți pentru a obține o experiență proprie, personală și foarte individuală. Cu toții venim pe Pământ pentru a rezolva anumite probleme, fiecare dintre noi le are pe ale sale. Scopul este un concept foarte larg, nu se bazează pe o activitate strict concentrată.

Cu toate acestea, anumite abilități și înclinații ne sunt inerente chiar înainte de întrupare. Asta pentru ca să putem rezolva sarcinile stabilite și să luăm lecții obligatorii, în timp ce ne îmbunătățim, creștem și ne dezvoltăm.

Scopul este, mai degrabă, despre creșterea și dezvoltarea evolutivă a Sufletului, cu dorința de a trece la niveluri superioare ale dezvoltării sale. Este clar că în condiții pământești acest lucru se va face sub forma unor evenimente specifice, acțiuni, alegeri, decizii, interacțiuni cu alte persoane. Prin urmare, modul în care treci prin aceste lecții și îți câștigi experiența va depinde dacă realizezi ce a plănuit Sufletul tău sau nu.

În spațiul dintre vieți, atunci când se planifică următoarea încarnare, Sufletul își reface puterea consumată la întruparea anterioară și elaborează lecțiile învățate. Această perioadă este diferită pentru toate Sufletele, în funcție de cât de dificilă și traumatizantă a fost viața trecută.

Apoi Sufletul decide asupra unei noi întrupări. Uneori o face singur, iar alteori îi este amintit acest lucru de către Mentori. Când Sufletele noastre ajung acolo, nu mai doresc să se întrupeze pe Pământ, pentru că acolo există o energie pozitivă, pace, iubire și bucurie, iar pe Pământ există materie, energii întunecate, dualitate, separare în toate și oportunități limitate în corpul fizic.

Cu toate acestea, vine momentul și Sufletul este pregătit pentru o nouă experiență de viață. În această situație, trei întrebări principale devin relevante pentru acesta:

  1. Sunt cu adevărat pregătit pentru o nouă încarnare într-un corp fizic?
  2. Ce lecții trebuie să învăț pentru a-mi continua dezvoltarea și evoluția?
  3. Care este cel mai bun mod pentru mine de a evolua, unde să trăiesc, cum să mă realizez pentru a îndeplini cât mai mult posibil sarcina evolutivă stabilită?

Acum vine rândul pregătirii și prescrierii scenariului pentru viața viitoare. Într-un fel, este ca și cum ai scrie o piesă de teatru, dar cu propriile sale legi și reguli:

1. În primul rând, este selectat locul cel mai optim, momentul nașterii, părinții, rudele, cine va fi Sufletul, cu cine se va juca într-o nouă viață. Acestea sunt punctele cheie.

2. Apoi vede fragmente din viitor pentru a determina modul în care condițiile stabilite corespund alegerii destinului său și acele sarcini pe care Sufletul și le-a luat în noua sa viață, iar în fiecare fragment Sufletul vede principalele puncte de cotitură, poate analiza evenimentul, simțiți, opri și relua.

3. Aici, Sufletului i se oferă mai multe corpuri din care să aleagă și el decide care dintre ele, din nou, va avea cea mai adecvată realizare.

4. Desigur, nu îi este arătat totul Sufletului, majoritatea întâmplărilor îi sunt ascunse. Aceasta este sarcina principală – Sufletul trebuie să învețe să ia decizii în timp ce se află în corpul uman.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache