Cum influențează luna viața omului și care este rolul ei

Cum influențează luna viața omului și care este rolul ei

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 January 2021 in PsihologieSpiritualitateViata

Mitologia lunară poate fi găsită în toate culturile: strălucirea ei misterioasă și variabilitatea periodică a apariției sale au condus întotdeauna oamenii să-și imagineze o posibilă relație între evenimentele pământești și un satelit.

Influența lunii pe pământ

Luna este mult mai mult decât singurul satelit de pe planetă, este un mare mister din multe puncte de vedere. Fluxul și refluxul mareei este influențat de lună, dar și de dorințe, instincte și dispoziție.

Luna are, de asemenea, o mare influență asupra psihicului, naturii și creșterii plantelor. Este prezentă de-a lungul existenței și, pentru aceasta, este bine să știți ceva mai mult despre ea pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile sale.

Cum afectează luna viața omului și care este rolul ei

Luna nouă

Când un satelit se conectează complet la Soare, începe un nou ciclu. Ideal pentru lansarea de noi proiecte. La nivel psihologic, mintea are mai mult autocontrol și este mai senină, mai capabilă să depășească neajunsurile care decurg din noul obicei. Va fi mai ușor să eliminați excesul și stresul. De asemenea, este o perioadă excelentă pentru meditație, detoxifiere corporală.

În plus, luna nouă este ideală pentru explorarea aspectelor ascunse ale conștiinței. Această fază a lunii durează de la 2 până la 3 zile. În timpul fazei lunii pline, latura instinctivă a unei persoane „se trezește” (din acest motiv, conform credinței populare, vârcolacii apar o dată cu luna plină)

Semilună

În această fază a lunii, organismul asimilează orice substanță sau eveniment în moduri diferite, de aceea este ideal să începeți, de exemplu, cu o dietă cu vitamine. Din acest motiv, nu este recomandat să beți mult alcool în zilele lunii în creștere, deoarece efectele sale pot fi și mai dăunătoare.

Luna afectează personalitatea și starea de spirit.. Sentimentele, emoțiile și gândurile vor fi „imperfecte” și pot apărea tulburări psihosomatice. Acest lucru poate influența tulburările de somn, iar apoi persoana poate suferi de nervi, insomnie și coșmaruri.

Bolile sistemului nervos sunt în creștere. Sunt posibile cazuri de migrenă, și chiar dureri de cap foarte severe.

Luna care cade

Corpul elimină tot ceea ce nu îi este folositor, și consumă energia acumulată în fazele anterioare. În această etapă, este recomandabil să efectuați acțiuni care necesită efort și rezistență, să beți multă apă pentru a îndepărta toate toxinele acumulate în organism, să vă tăiați unghiile și părul.

Luna are un impact semnificativ asupra unei persoane și acest lucru se întâmplă pe tot parcursul vieții sale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!