Cum influențează îmbrăcămintea biocâmpul al unei persoane?

Cum influențează îmbrăcămintea biocâmpul al unei persoane?

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2024 in Spiritualitate

Astăzi vă vom povesti cum îmbrăcămintea influențează energia unei persoane, ce haine nu ar trebui să purtăm, ce elemente din garderobă ne afectează negativ, ce îmbrăcăminte întărește biocâmpul omului, cum să vă protejați cu ajutorul hainelor și cum să vă alegeți hainele pentru a vă îndeplini dorințele.

Ce haine nu ar trebui purtate sau păstrate?

1. Nu este indicat să purtăm aceleași haine timp de câteva zile, hainele ar trebui schimbate zilnic sau maxim la 2 zile, deoarece îmbrăcămintea care vine în contact cu corpul poate acumula și reține energie, astfel îndeplinind o funcție de protecție.

De asemenea, este periculos să purtăm timp de mai multe zile aceleași haine în care am experimentat emoții negative, deoarece hainele păstrează aceste energii și trebuie neapărat spălate.

2. Nu purtăm hainele altora! Fiecare persoană are propria sa energie, și chiar dacă cineva vi se pare bun și apropiat, totuși nu ar trebui să purtați hainele lor, deoarece energia străină poate intra în conflict cu a voastră, mai ales dacă persoana suferă de ceva sau nu știți cum vă privește cu adevărat. Este categoric interzis să purtați hainele lor.

3. Nu purtăm hainele sau încălțămintea care nu ne vin. Astfel de haine restricționează și blochează canalele energetice și pot duce la boli.

Ce îmbrăcăminte întărește energia unei persoane?

Îmbrăcămintea din materiale naturale. În special, hainele din lână au un efect benefic asupra energiei, dacă stați o oră într-o pătură sau eșarfă din lână, puteți să vă întăriți energia de 3-4 ori.

Mătasea are un efect calmant și poate ajuta la combaterea depresiei. Mătasea oferă și o protecție bună, așa că este bine să aveți lenjerie intimă din mătase. În magie, mătasea este folosită pentru protecție.

Pe de altă parte, materialele sintetice creează un câmp electric în jurul persoanei și pot afecta protecția energetică, făcând persoana vulnerabilă și, dacă poartă haine sintetice mult timp, acest lucru poate duce chiar și la apariția bolilor.

Cum puteți face ca îmbrăcămintea să vă protejeze?

Pentru ca îmbrăcămintea să vă ofere protecție, trebuie să o încărcați cu energie pozitivă. Puteți face acest lucru în felul următor: atunci când călcați hainele cu fierul de călcat, să doriți celui care le va purta tot ce este mai bun, să cereți puterilor divine să-l protejeze și să-i deschidă toate căile, eliminând toate obstacolele. Aceasta este o rugăciune foarte puternică atât pentru copiii voștri, cât și pentru soțul vostru.

O altă idee foarte bună este să vă dați hainele cu parfumul preferat, cu parfumul care vă face să vă simțiți cel mai bine. Îmbrăcămintea se va încărca cu energie pozitivă și o va transmite persoanei. Îmbrăcămintea va avea chiar o senzație diferită atunci când o purtați.

Este, de asemenea, benefic să purtați haine în care vă vizualizați dorințele. Asemenea îmbrăcăminte amplifică puterea gândurilor și vă ajută să obțineți mai rapid ceea ce vă doriți.

Asigurați-vă că păstrați hainele de la evenimentele semnificative și plăcute din viața voastră. Acestea includ sărbători fericite, nunți, întâlniri plăcute și evenimente în care v-ați simțit bine. Astfel de îmbrăcăminte va atrage evenimente favorabile și norocoase în viața voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!